9.1 /10

checkbox98% beveelt Schmink Specialist aan!

Alie

Designs By Nikki

Zeer goed

Goede kwaliteit producten, snelle service

Ilona

SterSterSterSterLege ster

De schmink specialist heeft een ruim assortiment aan schmink benodigdheden. Mijn glitter pallet van Fusion is super mooi, werkt fijn en was er de volgende dag al.

Super snelle verzending.

Heidy Scholte

Hele leuke en leerzame cursussen

Goede uitleg

Judith Metzger

Ruime keuze aan producten, snelle levering!

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen al in huis!

Peter van Veen

SterSterSterHalve sterLege ster

Bedrijf goed. bezorging door Postnl heel slecht. Pakje werd op een heel ander adres afgeleverd. Chauffeur had tegen die mensen gezegd dat we niet thuis waren terwijl we zeker thuis waren en de bel gewoon werkte.

alles goed

Antwoord Schmink Specialist

Beste Peter, Daar balen we natuurlijk van. We hebben direct een klacht ingediend bij PostNL. Excuses voor het ongemak. In 98% van de gevallen gaat het goed en is de bezorging erg snel. Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Michelle

Ruim assortiment en fysieke winkel

(Brand)veiligheidsinstituut Pistorius

Goed product

Mevrouw Vandendorpe Petsy

Ik ben heel erg tevreden van jullie bedrijf. Ik heb al een paar keer bij jullie besteld. Zou zelfs heel graag eens de winkel live zien. Maar is een beetje ver rijden van waar ik woon.

Zeer grote keuze, nauwkeurig, vlotte site, hele snelle levering , altijd correct in het uitvoeren van producten.

Martine

De schminkspecialist is een dikke aanrader voor iedereen die net als ik heel graag schminkt!

Heel klant vriendelijk en veel keuze uit een mooi en groot assortiment. En als je iets zoekt wordt er met je meegekeken of gedacht echt super fijn.

Freek

Snelle service en goede communicatie handeling.

klantenservice en communicatie

NS

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het pakket kwam veel te laat, te laat voor de activiteit, zo jammer :(

Kwalitatief goed spul

Antwoord Schmink Specialist

Beste Nathalie, Door grote drukte bij PostNL is je pakket helaas later geleverd dat we hadden gehoopt. Helaas hebben we hier gene invloed op. Wij hebben je bestelling direct verwerkt en verzonden. In 98% van de gevallen bezorgd PostNL de volgende dag onze pakketten al. Helaas was dit een uitzondering. Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Marleen

Super leuke challenge

Heb een leuke challenge gedaan. Veel geleerd

Jorrit Schlenther

Goede ervaring, snel gevonden wat ik zocht tegen een redelijke prijs

Duidelijke website en snel verzonden

Schmink Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schmink Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2013

Schmink Specialist

Schmink Specialist is een feestwinkel waar je terecht kunt voor schmink, pruiken, kostuums, accessoires, feest- en cadeauartikelen. Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke winkel in het Limburgse Nederweert. Wil je graag persoonlijk advies dan adviseren onze specialisten je graag per mail, telefoon of in onze winkel. Met ons uitgebreide lesaanbod geven onze professionals hun kennis graag door tijdens inspirerende schminkcursussen.

Dokter Schmidtstraat 9

Heidy Scholte

Hele leuke en leerzame cursussen

Goede uitleg

Judith Metzger

Ruime keuze aan producten, snelle levering!

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen al in huis!

Peter van Veen

Goed product

Mevrouw Vandendorpe Petsy

Martine

Freek

Snelle service en goede communicatie handeling.

klantenservice en communicatie

NS