9.1 /10

checkbox97% beveelt Schmink Specialist aan!

Marvin Hoenselaar

SterSterSterLege sterLege ster

Lichtelijk teleurgesteld over de kleine potjes schmink. Nergens staat vermeld hoeveel inhoud het is en de fotos laten het op degelijke potten lijken zoals ik vanuit de toneelvereniging gewend ben. Dan komt er een enorme doos met 5 mini potjes erin en raak je toch even flink gedesillusioneerd. Ook de vingerhoed applicatoren zijn van zodanig klein formaat dat ik nou geschminkt moet worden door mijn zoon van 7. Tip: ga eens werken aan eerlijk adverteren. Duidelijkheid voorkomt teleurstelling.

Goede levering van kwaliteit spullen

Antwoord Schmink Specialist

Beste Marvin, Dank je wel voor je uitgebreide review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te lezen dat je teleurgesteld was over het formaat van de potjes. We leveren uitsluitend A-kwaliteit schmink van gerenommeerde merken. De potjes zijn de standaard consumentenverpakkingen zoals door de fabrikant aangeboden. We begrijpen dat dit anders kan aanvoelen wanneer je grotere theaterverpakkingen gewend bent vanuit een toneelvereniging. De inhoud (aantal gram/ml) staat altijd vermeld bij de productspecificaties op de productpagina. We nemen je feedback wel serieus en gaan nogmaals bekijken of we dit nóg duidelijker kunnen weergeven, zodat verwachtingen vooraf beter aansluiten bij wat je ontvangt. De vingersponsjes zijn inderdaad bedoeld om op je vingertoppen te dragen voor meer controle bij het aanbrengen van schmink. Ze horen dus bewust klein te zijn 😉 Voor grotere oppervlakken adviseren we meestal een spons of penseel. Fijn om te lezen dat je de kwaliteit en levering wel als goed hebt ervaren. Mocht je in de toekomst twijfelen over formaat of toepassing van een product, dan denken we graag met je mee zodat je precies krijgt wat past bij jouw gebruik. Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist 🎨

Maikel

Goede service

Antwoord Schmink Specialist

Beste Maikel, Dank je wel voor je mooie 9/10! 🙌 Wat fijn om te horen dat je onze service en snelle levering zo positief hebt ervaren. Daar doen we het voor! 🚀 We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist 🎨

Cindy Schrieks

Top. Aanrader

Snelle versending. Uitgebreid assortiment. Mooie prijzen.

Antwoord Schmink Specialist

Beste Cindy, Wauw, een 10/10 🤩 dank je wel! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle verzending, ons uitgebreide assortiment en de prijzen. Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten 💪✨ Super dat je ons aanbeveelt, daar worden we echt blij van! Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist 🎨

frits

Mooie producten, snelle levering

Goede en duidelijke website

Antwoord Schmink Specialist

Beste Frits, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! 😊 Geweldig dat je onze producten mooi vindt en dat de levering snel bij je is aangekomen. Ook super om te horen dat je onze website als duidelijk en prettig ervaart – daar doen we het voor! Dankjewel voor je mooie beoordeling en aanbeveling. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! 🎨✨ Kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Jorinke

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ze houden je graag aan het lijntje! Paar keer gemaild wanneer mijn bestelling kwam steeds als antwoord "ik ga het voor u na kijken u hoort zo snel mogelijk. Na 2 weken nog niks! Toen moest geannuleerd worden en hoor je ze niet. Uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen

Aan lijntje houden

Antwoord Schmink Specialist

Beste Jorinke, Wat vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als je wacht op je bestelling en niet direct duidelijkheid krijgt — zeker in de drukke carnavalsperiode waarin je op tijd je spullen nodig hebt. 🎭 In jouw geval is je order helaas vast komen te zitten door een technische storing in ons nieuwe warehouse. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort. We hebben tussentijds meerdere keren geprobeerd de status voor je na te gaan, maar doordat de bestelling in het systeem geblokkeerd stond, kregen we daar niet meteen duidelijkheid over. Dat heeft het proces onnodig vertraagd. In 99% van de bestellingen gaat het gelukkig wél goed, maar jij had hier helaas net pech in een toch al drukke periode. Dat maakt het voor jou natuurlijk niet minder vervelend. Toen bleek dat we je bestelling niet tijdig konden leveren, hebben we deze geannuleerd en de terugbetaling direct in gang gezet. Fijn dat het bedrag inmiddels bij je is teruggestort. Ondertussen hebben we dit intern én met ons warehouse geëvalueerd en extra maatregelen genomen om herhaling te voorkomen. Het spijt ons dat we dit niet beter voor je hebben kunnen oplossen. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten. Kleurrijke groet, Team Schmink Specialist ✨

Deborah De Haan

SterSterSterLege sterLege ster

Helaas konden ze hun belofte om de volgende dag te leveren niet waarmaken. Ook de dagen erna niet. Ze hebben hun excuses aangeboden en het geld terug gestort. Hierdoor ga ik een volgende keer weer proberen te bestellen bij hun.

Keurige communicatie

Antwoord Schmink Specialist

Beste Deborah, Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wat ontzettend jammer dat we onze belofte van levering de volgende dag – zeker zo vlak voor carnaval – niet hebben kunnen waarmaken. We begrijpen heel goed hoe belangrijk timing dan is. 🎭 Sinds kort werken we samen met een nieuw warehouse. In de afgelopen periode hebben zich daar enkele technische storingen voorgedaan, waardoor jouw order helaas niet correct is verwerkt en vast is komen te zitten in het systeem. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren, en daar balen we enorm van. In 99% van de orders is dit gelukkig wél goed gegaan, maar jij had helaas net pech in deze drukke periode. Dat maakt het voor jou natuurlijk niet minder vervelend. Fijn dat je onze communicatie als positief hebt ervaren. We hebben je bestelling geannuleerd en de terugbetaling direct in gang gezet via je oorspronkelijke betaalmethode. Inmiddels hebben we alles uitgebreid geëvalueerd met ons warehouse en concrete maatregelen genomen om dit in de toekomst te voorkomen. Dank je wel voor je begrip én je vertrouwen om het nog eens bij ons te proberen. Dat waarderen we enorm. 💛 Kleurrijke groet, Team Schmink Specialist ✨

Petra van de Camp

Snelle levering Fijn personeel

Geven goede cursussen

Antwoord Schmink Specialist

Beste Petra, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! 😊 Wat fijn dat je de snelle levering én ons personeel als positief hebt ervaren. Daar doen we het voor! Super om te horen dat je onze cursussen ook als sterk punt benoemt. We vinden het belangrijk dat je niet alleen met goede producten werkt, maar ook met vertrouwen en plezier aan de slag kunt. 🎨 Dank je wel voor je mooie review en je aanbeveling! We hopen je snel weer te zien in de webshop, winkel of bij een van onze cursussen. Kleurrijke groet, Team Schmink Specialist ✨

Sharon Luijken

Goed, fijne communicatie en goeie kwaliteit

Kwaliteit

Antwoord Schmink Specialist

Hi Sharon, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit én onze communicatie! 😊 Daar doen we het voor. Bedankt voor je mooie 9/10 en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen helpen met iets moois uit ons assortiment! 🎨 Kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Chayenna Houben

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Geen helaas

Antwoord Schmink Specialist

Beste Chayenna, Wat jammer om je review te lezen. Dit is natuurlijk niet de ervaring die we willen meegeven. We hebben je bestelling nagekeken en zien dat deze door een technische fout helaas niet is verwerkt in ons systeem. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren en daar balen we van. In 99% van de gevallen gaat dit goed, maar in jouw situatie is het misgelopen. Inmiddels hebben we, zoals je hebt gevraagd, de terugbetaling voor je gestart. We vinden het jammer dat je geen contact met onze klantenservice hebt opgenomen voordat je de review schreef, want we hadden dit graag eerder voor je opgelost. Uiteraard begrijpen we dat je verwacht dat je bestelling gewoon goed verwerkt wordt. Mocht je ons in de toekomst toch nog een kans willen geven, dan staan we voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Schmink Specialist

Ann Van Goethem

Eerste online bestelling

Snel en correct

Antwoord Schmink Specialist

Wat leuk dat je jouw eerste online bestelling bij ons hebt geplaatst, dank je wel voor je mooie 10! 🎉 Fijn om te horen dat alles snel en correct is verlopen. Daar doen we het voor 😊 Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling en zien we je snel weer terug in onze webshop! Creatieve groet, Team Schmink Specialist 🎨

goed

goed spul

Antwoord Schmink Specialist

Dank je wel voor je mooie 10! 🌟 Super om te horen dat je tevreden bent over ons “goede spul” 😄 Daar worden wij blij van! We hopen dat je er met veel plezier mee aan de slag gaat. Graag tot een volgende bestelling! 🎨✨ Creatieve groet, Team Schmink Specialist

Judith

Goed!

Snelle verzending

Antwoord Schmink Specialist

Wat fijn, dank je wel voor je enthousiaste review en je 10! 🤩 Super dat je tevreden bent over de snelle verzending. We doen altijd ons best om je bestelling zo snel mogelijk jouw kant op te sturen 🚀 Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug! 🎨 Creatieve groet, Team Schmink Specialist

Jacqueline Michiels

Super tevreden

Ruim assortiment

Antwoord Schmink Specialist

Wat fijn om te horen dat je super tevreden bent, Jacqueline! 🌟 Dank je wel voor je mooie 10 en je compliment over ons ruime assortiment. We vinden het belangrijk dat je alles wat je nodig hebt op één plek kunt vinden 😊 Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! 🎨✨ Creatieve groet, Team Schmink Specialist

maite mees

SterSterSterSterLege ster

Heel goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Antwoord Schmink Specialist

Dank je wel voor je fijne review en je mooie 8, Maite! 😊 Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit. Daar doen we elke dag ons best voor! 💪🎨 We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling en zien je graag nog eens terug bij Schmink Specialist! ✨ Creatieve groet, Team Schmink Specialist

Van den Munckhof

Alles in orde.

Zoals verwacht.

Antwoord Schmink Specialist

Wat fijn om te horen dat alles in orde was! 🙌 Dank je wel voor je mooie 10 en je vertrouwen. Precies zoals verwacht, daar worden wij blij van 😊 Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer bij Schmink Specialist! 🎨✨ Creatieve groet, Team Schmink Specialist

Geantwoord op

Schmink Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schmink Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2013

Schmink Specialist

Schmink Specialist is een feestwinkel waar je terecht kunt voor schmink, pruiken, kostuums, accessoires, feest- en cadeauartikelen. Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke winkel in het Limburgse Nederweert. Wil je graag persoonlijk advies dan adviseren onze specialisten je graag per mail, telefoon of in onze winkel. Met ons uitgebreide lesaanbod geven onze professionals hun kennis graag door tijdens inspirerende schminkcursussen.

Dokter Schmidtstraat 9

6031 EX Nederweert

Marvin Hoenselaar

Goede levering van kwaliteit spullen

Maikel

Goede service

Cindy Schrieks

Top. Aanrader

Snelle versending. Uitgebreid assortiment. Mooie prijzen.

frits

Mooie producten, snelle levering