Monique
- Sterke punten
- Mooie producten, met liefde ingepakt en om 14:00 uur besteld en de volgende dag om 15:00 uur al in de pakket kluis geleverd.
Goed product
prettige website
Helaas niet goed. Ze adverteren met vandaag besteld morgen in huis maar het postorder bedrijf waar ze mee werken bezorgde het pakketje pas 8 dagen later. Te laat voor mij. Nu kan ik de boel retour sturen maar de verzendkosten zijn wel voor mij.... Als je belt met ze verschuilen ze zich achter het postorder bedrijf. Meedenken was geen optie. Een excuus evenmin
Online bestelling gedaan. Snel geleverd, netjes en leuk verpakt. En de producten zijn van goede kwaliteit.
Super jaarcursussen
Ik heb online een rok besteld en werd aangegeven dat het product op een bepaalde datum zou worden geleverd. Ik had het nodig voor een event. Was niet het geval, wilde het daarom terugsturen maar daar zijn bijna€9 aan kosten verbonden. Slechte service
Voor ons schoolfeest hadden we met spoed nieuwe schmink nodig. Dit bedrijf levert dit snel en keurig verpakt zodat we op tijd konden genieten van kleurige gezicht. Als extraatje hadden we wat kleine stickersjablonen en wat voorbeelden. Dat konden we goed gebruiken. Dit bedrijf heeft de goede bekende merken die voldeden aan de verwachtingen. Top!!
Niet ontvangen
Goede service, snelle levering. Ik wilde toch een andere kleur rode schmink bestellen en dit is voor me geregeld. Heel blij met de kleur!
Prima, ben tevreden met mijn bestelling.
Hele fijne cursus gevolgd! Binnen een half uur ben je met de praktijk aan het oefenen en leer je de eerste technieken.
Product bestellen
correct
Heel goed. Snelle levering en kwaliteit
Schmink Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schmink Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Schmink Specialist
Dokter Schmidtstraat 9
6031 EX Nederweert
Goed product
prettige website
Super jaarcursussen
Niet ontvangen
Prima, ben tevreden met mijn bestelling.
Product bestellen
correct