9,1 /10

checkbox97% beveelt Schmink Specialist aan!

Pleun

Zeer klantgericht, specifiek product besteld en meegedacht welke het moest zijn

Klantgericht

Antwoord Schmink Specialist

Hoi Pleun, Wat een fijne review, dankjewel! 😊 Super om te horen dat je onze persoonlijke service en het meedenken zo hebt gewaardeerd. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! 🎨✨ Groetjes, Team Schmink Specialist

Tamar Schaap

Ik heb de basiscursus en de vervolgcursus “schminken met splitcake” gedaan.

Het enthousiasme waarmee de training gegeven gegeven wordt. Je merkt echt dat Anne er zelf blij van wordt, dat geeft de cursus echt een andere dimensie.

Annemarie

SterSterSterLege sterLege ster

Prima ervaring, nemen contact op bij het ontbreken van 1 besteld product nu in afwachten of dit nog nagestuurd zal worden

Snel contact met klant

Antwoord Schmink Specialist

Beste Annemarie, Bedankt voor je review. Naar aanleiding van je melding hebben we direct onderzoek gedaan en de camerabeelden van het inpakken van jouw bestelling gecontroleerd. Hierop is duidelijk te zien dat het betreffende potje glitters correct bij de bestelling is verpakt, tussen het beschermende kartonnen opvulmateriaal. Deze beelden hebben we ook met je gedeeld en je hebt bevestigd ze te hebben bekeken. Je gaf aan dat het opvulmateriaal inmiddels was weggegooid. Het is daarom goed mogelijk dat het potje hierin is achtergebleven en onbedoeld samen met het verpakkingsmateriaal is weggegooid. We vinden het uiteraard vervelend dat het potje niet is teruggevonden. Omdat we aan de hand van de camerabeelden kunnen aantonen dat het artikel correct is ingepakt en met de bestelling is meegegaan, kunnen we het echter niet als ontbrekend artikel kosteloos opnieuw toesturen. We vinden het jammer dat dit ondanks onze controle en uitleg tot een minder positieve beoordeling heeft geleid. Team Schmink Specialist

Anoniem alstublieft

Fijne ervaring en een keurige levering en een goed product

Goede kwaliteit product en je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering

Antwoord Schmink Specialist

Ontzettend bedankt voor deze mooie 10! 😊 Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de levering én onze communicatie. Heel graag tot een volgende bestelling bij Schmink Specialist! 🎨

Melissa van Loon

Het is een mooi bedrijf met lieve mensen die zich inzetten met hart en ziel voor de zaak.

Een top team staat daar.

Antwoord Schmink Specialist

Dankjewel Melissa voor deze ontzettend mooie woorden! 💕 Wat fijn om te lezen dat je onze inzet en passie zo waardeert. We doen dit inderdaad met hart en ziel, dus zo’n review betekent heel veel voor ons én voor het hele team. 🥰🎨 Bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer bij Schmink Specialist! ✨

Theo Knapen

Leuk dag gehad

duidelijke uitleg met voorbeelden.

Antwoord Schmink Specialist

Wat leuk om te lezen, Theo! 😊 Bedankt voor je mooie 10/10 beoordeling. Fijn dat je een leuke dag hebt gehad en de duidelijke uitleg en voorbeelden hebt gewaardeerd. Hopelijk zien we je nog eens terug bij Schmink Specialist! 🎨✨

Sharon

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt voor je mooie beoordeling, Sharon! 😊 Fijn om te horen dat je onze website prettig vindt en dat je bestelling snel is bezorgd. Bedankt voor je aanbeveling en heel veel plezier met je bestelling! 🎨✨

Saar Peeters

Heel fijne site

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Antwoord Schmink Specialist

Wat fijn om te lezen, Saar! 😊 Bedankt voor je mooie 10/10 beoordeling. Super dat je tevreden bent over onze webshop, de prijs-kwaliteitverhouding én de snelle levering. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! 🎨✨

Anneke Brandon-Ros

SterSterSterLege sterLege ster

Tot nu toe goed. Kijken hoe het verder gaat.

Persoonlijke aandacht

Bianca Verouden

Wat een mooi bedrijf! En wat een zijn ze daar leuk! Ze hebben me daar goed geholpen! Hele lieve mensen die met je mee denken.

Klantvriendelijk

Antwoord Schmink Specialist

Dankjewel Bianca voor deze ontzettend leuke review! 🥰 Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen en onze persoonlijke service waardeert. We denken graag met onze klanten mee en worden heel blij van zulke mooie woorden. 💕 Heel graag tot een volgende keer bij Schmink Specialist! 🎨✨

Betrouwbaar en goede producten

Wordt geleverd zoals vermeld

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt voor je mooie beoordeling en de 9/10! 😊 Fijn om te horen dat je ons als betrouwbaar ervaart en tevreden bent over onze producten en levering. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! 💕🎨 Team Schmink Specialist

Claudia

SterSterSterSterLege ster

Veel keus. Bestelling keurig verpakt.

Bestelling was netjes verpakt.

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt voor je mooie beoordeling, Claudia! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en dat je bestelling netjes verpakt bij je is aangekomen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 💕🎨 Team Schmink Specialist

denise bosschieter

Goed!

Goeie producten, snelle levering.

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt voor je mooie review, Denise! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten én de snelle levering. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! 💕

debbie logister

Een super fijne goed uitgelegde cursus gehad met top kwaliteit producten. Weer heel veel geleerd. Ga hier zeker vaker komen.

Goede productkennis en prijs/kwaliteit verhouding en zeer aardige medewerkers

Antwoord Schmink Specialist

Dankjewel Debbie voor deze mooie review en de 10/10! 🥰 Superleuk om te horen dat je de cursus als fijn en leerzaam hebt ervaren en dat onze uitleg, productkennis en producten zo goed zijn bevallen. Daar doen we het voor! ❤️ We vonden het erg gezellig dat je erbij was en zien je natuurlijk graag nog eens terug bij een volgende cursus of bij ons in de winkel. Veel plezier met alles wat je hebt geleerd en vooral: lekker blijven schminken! 🎨✨

Eunice

Top

Breed assortiment

Antwoord Schmink Specialist

Dankjewel Eunice voor je mooie 10/10! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons brede assortiment. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! ❤️

Geantwoord op

Schmink Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schmink Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,1/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2013

Schmink Specialist

Schmink Specialist is een feestwinkel waar je terecht kunt voor schmink, pruiken, kostuums, accessoires, feest- en cadeauartikelen. Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke winkel in het Limburgse Nederweert. Wil je graag persoonlijk advies dan adviseren onze specialisten je graag per mail, telefoon of in onze winkel. Met ons uitgebreide lesaanbod geven onze professionals hun kennis graag door tijdens inspirerende schminkcursussen.

Dokter Schmidtstraat 9

6031 EX Nederweert

Pleun

Zeer klantgericht, specifiek product besteld en meegedacht welke het moest zijn

Klantgericht

Tamar Schaap

Ik heb de basiscursus en de vervolgcursus “schminken met splitcake” gedaan.

Annemarie

Snel contact met klant

Anoniem alstublieft

Fijne ervaring en een keurige levering en een goed product

Melissa van Loon

Een top team staat daar.

Theo Knapen

Leuk dag gehad

duidelijke uitleg met voorbeelden.

Sharon

Saar Peeters

Heel fijne site

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Anneke Brandon-Ros

SterSterSterLege sterLege ster

Tot nu toe goed. Kijken hoe het verder gaat.

Persoonlijke aandacht

Bianca Verouden

Klantvriendelijk

Betrouwbaar en goede producten

Wordt geleverd zoals vermeld

Claudia

SterSterSterSterLege ster

Veel keus. Bestelling keurig verpakt.

Bestelling was netjes verpakt.

denise bosschieter

Goed!

Goeie producten, snelle levering.

debbie logister

Goede productkennis en prijs/kwaliteit verhouding en zeer aardige medewerkers