9.1 /10

checkbox98% beveelt Schmink Specialist aan!

Monique

Zeer tevreden met een succesvolle aankoop!

Mooie producten, met liefde ingepakt en om 14:00 uur besteld en de volgende dag om 15:00 uur al in de pakket kluis geleverd.

Bs de schalm

Goed product

M uit Haarlem

prettige website

netjes op tijd ontvangen

Bri

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas niet goed. Ze adverteren met vandaag besteld morgen in huis maar het postorder bedrijf waar ze mee werken bezorgde het pakketje pas 8 dagen later. Te laat voor mij. Nu kan ik de boel retour sturen maar de verzendkosten zijn wel voor mij.... Als je belt met ze verschuilen ze zich achter het postorder bedrijf. Meedenken was geen optie. Een excuus evenmin

Ik weet het niet.... het pakket gaat o geopend retour

Antwoord Schmink Specialist

Beste Brigitta, Zoals telefonisch besproken zijn er afgelopen week grote vertragingen geweest bij PostNL. Helaas hebben wij en veel van onze klanten hier ongemakken van gehad. Wij adverteren bewust niet met vandaag besteld morgen in huis er staat Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog. Al onze bestellingen worden bezorgd door PostNL, in 98% van alle bestellingen leveren zij binnen 24 uur. Maken ze dit niet waar, of val jij onverhoopt onder de 2%, mag je ons hierop aanspreken. Je mag van ons verwachten dat wij PostNL hierop aanspreken, maar je kunt ons niet aansprakelijk stellen als PostNL jouw bestelling niet binnen de standaard termijn aflevert. Het telefoongesprek ik afgesloten met excuses voor het ongemak, jammer dat je dit ontkent. Nogmaals we begrijpen de frustratie maar zijn nu eenmaal afhankelijk van PostNL. Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Manon van Ingen

Online bestelling gedaan. Snel geleverd, netjes en leuk verpakt. En de producten zijn van goede kwaliteit.

Verzending, kwaliteit, vriendelijkheid

Rachel

Super jaarcursussen

Geen verplichting om materiaal aan te kopen zoals bij anderen.

Joan

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb online een rok besteld en werd aangegeven dat het product op een bepaalde datum zou worden geleverd. Ik had het nodig voor een event. Was niet het geval, wilde het daarom terugsturen maar daar zijn bijna€9 aan kosten verbonden. Slechte service

Heb ik niet

Antwoord Schmink Specialist

Beste Joan, Wat jammer dat je ons negatief beoordeeld terwijl we je pakket op tijd hebben verzonden. Je hebt met Helmelvaart besteld, een nationale feestdag. Op deze dag worden er geen pakketen verwerkt en verzonden. Dit stond aangegeven in onze webshop maar daar heb je misschien overheen gekeken. Je mag het pakket terug sturen, geen probleem en dat hoeft ook zeker geen € 9,- te kosten. Jou pakket als zelfs als brievenbus zending retour. Met vriendelijke groet, Team Schmink Specialist

Jolanda Nio Wilhelminaschool

Voor ons schoolfeest hadden we met spoed nieuwe schmink nodig. Dit bedrijf levert dit snel en keurig verpakt zodat we op tijd konden genieten van kleurige gezicht. Als extraatje hadden we wat kleine stickersjablonen en wat voorbeelden. Dat konden we goed gebruiken. Dit bedrijf heeft de goede bekende merken die voldeden aan de verwachtingen. Top!!

Met zorg ingepakt Wat kleine extra’s Snelle levering, precies zoals afgesproken.

Zenith

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet ontvangen

Mirjam

Goede service, snelle levering. Ik wilde toch een andere kleur rode schmink bestellen en dit is voor me geregeld. Heel blij met de kleur!

Er werd snel gereageerd op mijn mail. Netjes verpakt en snel geleverd.

Mieke Bernards

Prima, ben tevreden met mijn bestelling.

Snelle levering.

Jacqueline

Hele fijne cursus gevolgd! Binnen een half uur ben je met de praktijk aan het oefenen en leer je de eerste technieken.

Veel praktijk en verschillen tussen de producten en materialen die er te krijgen zijn.

Mesman

SterSterSterLege sterLege ster

Product bestellen

Snelle levering van product.

Nancy

correct

voldoende stock

Lisa Herten

Heel goed. Snelle levering en kwaliteit

Netjes en stevige verpakking

Schmink Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schmink Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2013

Schmink Specialist

Schmink Specialist is een feestwinkel waar je terecht kunt voor schmink, pruiken, kostuums, accessoires, feest- en cadeauartikelen. Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke winkel in het Limburgse Nederweert. Wil je graag persoonlijk advies dan adviseren onze specialisten je graag per mail, telefoon of in onze winkel. Met ons uitgebreide lesaanbod geven onze professionals hun kennis graag door tijdens inspirerende schminkcursussen.

Dokter Schmidtstraat 9

6031 EX Nederweert

Monique

Zeer tevreden met een succesvolle aankoop!

Bs de schalm

Manon van Ingen

Verzending, kwaliteit, vriendelijkheid

Rachel

Super jaarcursussen

Geen verplichting om materiaal aan te kopen zoals bij anderen.

Joan

Heb ik niet

Jolanda Nio Wilhelminaschool

Zenith

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet ontvangen

Mirjam

Er werd snel gereageerd op mijn mail. Netjes verpakt en snel geleverd.

Mieke Bernards

Prima, ben tevreden met mijn bestelling.

Snelle levering.

Jacqueline

Mesman

SterSterSterLege sterLege ster

Product bestellen

Snelle levering van product.

Nancy

correct