Sophie
- Sterke punten
- Overzichtelijke webshop met scherpe prijzen. De bestelling werd goed verpakt en snel geleverd. Aanrader.
Overzichtelijke site en snelle levering
Slecht
Top
Overzichtelijke website, goeie producten, snelle levering, netjes verpakt.
Zeer fijne en duidelijke webshop
Goede ervaringen. Er wordt snel gereageerd op vragen en de bestelde artikelen worden snel geleverd.
Hele fijne Site. Het is makkelijk spullen te vinden en te bestellen. Hele goede spullen voor mijn musical op school.
Één in woord geweldig
Lichtelijk teleurgesteld over de kleine potjes schmink. Nergens staat vermeld hoeveel inhoud het is en de fotos laten het op degelijke potten lijken zoals ik vanuit de toneelvereniging gewend ben. Dan komt er een enorme doos met 5 mini potjes erin en raak je toch even flink gedesillusioneerd. Ook de vingerhoed applicatoren zijn van zodanig klein formaat dat ik nou geschminkt moet worden door mijn zoon van 7. Tip: ga eens werken aan eerlijk adverteren. Duidelijkheid voorkomt teleurstelling.
Goede service
Top. Aanrader
Mooie producten, snelle levering
Ze houden je graag aan het lijntje! Paar keer gemaild wanneer mijn bestelling kwam steeds als antwoord "ik ga het voor u na kijken u hoort zo snel mogelijk. Na 2 weken nog niks! Toen moest geannuleerd worden en hoor je ze niet. Uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen
Schmink Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schmink Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Schmink Specialist
Dokter Schmidtstraat 9
6031 EX Nederweert
Overzichtelijke site en snelle levering
Slecht
Top
Overzichtelijke website, goeie producten, snelle levering, netjes verpakt.
Zeer fijne en duidelijke webshop
Één in woord geweldig