9.1 /10

checkbox97% beveelt Schmink Specialist aan!

Melissa Windels

vlotte levering, een mooie producten. Zeer tevreden

snelle levering

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt voor je mooie beoordeling, Melissa! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! 🎨✨ Groetjes, Team Schmink Specialist

Mieke Philippens

Super fijne winkel

Netjes ingepakt geleverd Goed materiaal Fijne schmink

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt voor je fantastische 10, Mieke! 😊 Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel, de schmink en de kwaliteit van onze producten. Ook fijn dat alles netjes verpakt bij je is aangekomen. Heel veel schminkplezier en graag tot de volgende keer! 🎨✨ Groetjes, Team Schmink Specialist

Marianne Deijk

Hele fijne en mooie producten.

Alles netjes verpakt. Duidelijke uitleg hoe de producten het meeste tot hun recht komen.

Antwoord Schmink Specialist

Hoi Marianne, Bedankt voor je prachtige 10/10! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten, de verpakking én de uitleg erbij. We vinden het belangrijk dat je meteen weet hoe je het mooiste resultaat uit onze producten haalt. Heel veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! 💕 Groetjes, Team Schmink Specialist

Astrid de Vries grimeteam

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf.

Snelle service.

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt Astrid voor deze prachtige 10! ⭐ Wat fijn om te horen dat je goede ervaringen met ons hebt en tevreden bent over onze snelle service. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Team Schmink Specialist

Wouter

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Shirt had duidelijk de verkeerde maat maar moest geretourneerd worden a 7 euro en io moest een nieuwe bestellen inclusief verzendkosten dus ik heb totaal zo’n 14 euro extra betaald.

We hebben de shirtjes die we wilden

Antwoord Schmink Specialist

Hoi Wouter, Bedankt voor je beoordeling. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het verloop van je bestelling. De maten van de shirts komen overeen met de aangegeven maatvoering, maar we begrijpen dat een maat in de praktijk natuurlijk anders kan vallen dan verwacht. Bij een retour of omruiling zijn de retour- en nieuwe verzendkosten inderdaad voor eigen rekening. Fijn om te lezen dat jullie uiteindelijk wel de shirts hebben gevonden die jullie zochten. We wensen jullie er veel plezier mee! Groetjes, Team Schmink Specialist

Lindsay van der weide buist

Super! Snel geleverd

Snelle bezorging en leuke haar producten voor mijn meiden!

Antwoord Schmink Specialist

Hoi Lindsay, Bedankt voor je mooie beoordeling! 😊 Super om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat de haarproducten bij je meiden in de smaak vallen. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team Schmink Specialist

Kirchner

Top personeel

Goed optijd

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt voor je mooie beoordeling en de 9! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons team en dat alles netjes op tijd was. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! Team Schmink Specialist

Marcel Willemse

Zeer goede aanbieding, top kwaliteit

Snelle levering, product 100% zoals aangegeven

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt Marcel voor deze mooie 10! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, onze aanbieding én de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Team Schmink Specialist

Charlie Derks

Goede producten gebruik het al jaren

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt Charlie voor je mooie 10/10 beoordeling! Super om te horen dat je onze producten al jaren met plezier gebruikt en tevreden bent over de snelle levering. Daar worden we blij van! 😊 Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Haarstyliste Jacoliene

Prima ervaring

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt Jacoliene voor je mooie 10/10 beoordeling! Fijn om te horen dat je een prima ervaring hebt gehad en blij bent met onze producten. 😊 Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Marian Spijkerman-Bosch

Vlot in huis

Antwoord Schmink Specialist

Hoi Marian, Bedankt voor je mooie beoordeling! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling lekker vlot in huis was. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Nicole Knapen

Heel goede service.

Goed advies in de winkel. Goede klantenservice bij vragen.

Antwoord Schmink Specialist

Hoi Nicole, Wat ontzettend fijn om te lezen, bedankt voor je mooie 10/10 beoordeling! 😊 Super dat je ons advies in de winkel en onze klantenservice zo waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Jean Erkens

Snelle en goede levering

Antwoord Schmink Specialist

Beste Jean, Bedankt voor je mooie beoordeling en de 9/10! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en goede levering. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Rozanne Van Diggelen

Mooie producten, snelle levering

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt voor je mooie beoordeling, Rozanne! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten én de snelle levering. Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

A De Lange

Positief

Snelle levering van het juiste produkt

Antwoord Schmink Specialist

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en alles helemaal naar wens was. 😊 Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met kleurrijke groet, Team Schmink Specialist

Geantwoord op

Schmink Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schmink Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2013

Schmink Specialist

Schmink Specialist is een feestwinkel waar je terecht kunt voor schmink, pruiken, kostuums, accessoires, feest- en cadeauartikelen. Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke winkel in het Limburgse Nederweert. Wil je graag persoonlijk advies dan adviseren onze specialisten je graag per mail, telefoon of in onze winkel. Met ons uitgebreide lesaanbod geven onze professionals hun kennis graag door tijdens inspirerende schminkcursussen.

Dokter Schmidtstraat 9

Mieke Philippens

Super fijne winkel

Netjes ingepakt geleverd Goed materiaal Fijne schmink

Marianne Deijk

Hele fijne en mooie producten.

Astrid de Vries grimeteam

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf.

Snelle service.

Wouter

SterSterHalve sterLege sterLege ster

We hebben de shirtjes die we wilden

Lindsay van der weide buist

Super! Snel geleverd

Snelle bezorging en leuke haar producten voor mijn meiden!

Kirchner

Marian Spijkerman-Bosch

Vlot in huis

Nicole Knapen

Heel goede service.

Goed advies in de winkel. Goede klantenservice bij vragen.

Jean Erkens

Snelle en goede levering