9.2 /10

checkbox98% beveelt Scheiden-online aan!

Fleur

Partnerschap beeindiging

Geweldig

Stichting online scheiden

Beoordeling

Uw ervaring
Van te voren was ik zeer sceptisch over de methode via Online scheiden, maar in de loop van d procedure heb ik er meer en meer vertrouwen in de procedure gekregen en nu kan ik het iedereen aanbevelen.

De Groot

Snelle en toch persoonlijke aanpak

Uw ervaring
De communicatie vanuit Scheiden-Online is helder en snel. Je wordt op de hoogte gehouden van elke stap waardoor je altijd de status weet. Mede dankzij de snelle doorlooptijd bij de rechten en de gemeente binnen 4 weken alles gereed.

J

Zeer positief

Tony Chalkiopoulos

SterSterSterHalve sterLege ster

F.Wedzinga

De scheiding was snel geregeld!

Uw ervaring
In een tijd waarin je al veel moet regelen was het ontzettend fijn dat ik onze scheiding met een gerust hart kon overlaten aan scheiden-online.nl. Alles werd tot in de puntjes geregeld en we zijn beide goed op de hoogte gehouden van wat we moesten aanleveren en de verdere stand van zaken. De kosten worden hierdoor minimaal gehouden terwijl je 100% zeker bent dat alles goed verloopt. Heel erg bedankt nogmaals, ik zal jullie zeker weten aan iedereen aanbevelen!

bianca

tevreden

tevreden ,snel en goed geregeld

Samantha Overkempe

snelle afhandeling

goed

L.

Eenvoudig, snel en kundig. Aanrader!

Uw ervaring
We zijn goed en vriendelijk geholpen. Onze vragen werden zeer snel beantwoord. De scheiding was met een paar weken afgerond. Heel fijn!

Kees Nelis

SterSterLege sterLege sterLege ster

Niet heel precies te werk gegaan

Uw ervaring
2x nieuwe akte van berusting ivm fouten en de uitspraak wederom onzorgvuldig. Bij mijn woonplaats staat appartement 19? Verder niets.

Saskia

Super goed geregeld

Goed en snel

Snel, goedkoop en goed

Uw ervaring
Scheiden-online heeft ons snel, goedkoop en goed geholpen in een moeilijke tijd die al duur genoeg is

Adriana

Kundig, duidelijk en snel.

Uw ervaring
Scheiden is alles behalve fijn. Dit bedrijf snapt dit en maakt het daarom ook niet onnodig ingewikkeld!!

Scheiden-online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Scheiden-online heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 29 augustus 2013

Scheiden-online

Via scheiden-online.nl kunt u uw echtscheiding snel en eenvoudig afwikkelen, samen met de familierechtspecialisten van B& Familierecht Advocatuur & Mediation.

Herculesplein 16

Zeer positief

Tony Chalkiopoulos

SterSterSterHalve sterLege ster

F.Wedzinga

De scheiding was snel geregeld!

bianca

tevreden

tevreden ,snel en goed geregeld

Samantha Overkempe

snelle afhandeling

goed

L.

Eenvoudig, snel en kundig. Aanrader!

Kees Nelis

SterSterLege sterLege sterLege ster

Niet heel precies te werk gegaan

Saskia

Super goed geregeld

Goed en snel

Snel, goedkoop en goed

Adriana

Kundig, duidelijk en snel.

Scheiden-online heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10