9.2 /10

checkbox98% beveelt Scheiden-online aan!

Wiep Diever

Prima service en vlotte afhandeling

Uw ervaring
Mijn ervaring is prima. Het was duidelijk en constructief. Vlotte afhandeling en een duidelijke procedure. Communicatie ging ook goed. Wij hadden geen complexe situatie waardoor we vlot door alle benodigde zaken heen konden gaan. Er werden goede inzichten en adviezen gegeven waardoor er gewogen keuzes gemaakt konden worden.

Rumyana

makkelijk, uitstekend

FP

prima en snel!

Prima begeleid en alles was snel geregeld

JC

Uw ervaring
Goed, deskundig zonder poespas.

B& familierecht

Scheiding bij gelijke verdeling

Goede ondersteuning en snelle afhandeling

Boersma

Scheiden snel

Uw ervaring
Heel goed, geen gedoe. Het was duidelijk wat er zou gaan gebeuren.

Lisa

Snel, duidelijk geregeld.

Uw ervaring
Het was zo snel geregelt, als je alles goed kan overleggen samen is het binnen 2 weken geregelt. Hele vriendelijke organisatie en stonden mij altijd fijn en duidelijk te woord.

Wolf

Heel prettig.

Uw ervaring
Heel prettig, Vriendelijkheid en begrip ervaren. Wordt tijd genomen en rustig stap voor stap begeleid in het proces.

Skip

Snel, accuraat en vriendelijk

P.

Transparant, duidelijk

Uw ervaring
Het valt op dat de procedure helder is, en goed wordt gecommuniceerd. We vinden dat er voldoende aandacht besteed is aan de belangrijke punten in de procedure zonder teveel in detail te treden. De doorlooptijd is wel realistisch.

Alles snel geregeld

Goed geholpen en snel geregeld

Marianne Vollebregt

Heel goed advies en snel geregeld!

Uw ervaring
Makkelijk en duidelijke informatie, vriendelijke medewerkers en servicegericht! Aanrader deze dienstverlening, in een paar weken waren wij gescheiden!

Lidy Nelissen

Prettig scheiden

Uw ervaring
Goede communicatie, snel en betrouwbaar, prettig contact en alle documenten zijn vakkundig verwerkt. De procedure gaat snel.

Scheiden-online verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Scheiden-online heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 29 augustus 2013

Scheiden-online

Via scheiden-online.nl kunt u uw echtscheiding snel en eenvoudig afwikkelen, samen met de familierechtspecialisten van B& Familierecht Advocatuur & Mediation.

Herculesplein 16

prima en snel!

Prima begeleid en alles was snel geregeld

JC

Uw ervaring
Goed, deskundig zonder poespas.

B& familierecht

Scheiding bij gelijke verdeling

Goede ondersteuning en snelle afhandeling

Boersma

Scheiden snel

Uw ervaring
Heel goed, geen gedoe. Het was duidelijk wat er zou gaan gebeuren.

Lisa

Transparant, duidelijk

Alles snel geregeld

Goed geholpen en snel geregeld

Marianne Vollebregt

Heel goed advies en snel geregeld!

Lidy Nelissen

Prettig scheiden