Bezorging & Levertijd

Zeer tevreden

Siliconen pleister

Miranda

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb de Scarban light versie ontvangen voor een litteken op de voet. Hij blijft echter niet goed zitten. Heel vervelend. Ik had liever een iets dikkere gehad. Ik blijf er mee knoeien om hem goed te laten zitten. Hij is te dun.

Scarban light

Antwoord Scarban

Bedankt voor het delen van jouw review. Wat jammer om te lezen dat Scarban Light op je voet niet goed bleef zitten, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen hoe vervelend dat is, zeker op zo’n beweeglijke plek. We hebben inmiddels persoonlijk contact gehad, met je meegekeken en aanvullend advies gegeven. Mocht je nog vragen hebben of extra hulp wensen, dan denken we graag met je mee. We willen dat je behandeling zo prettig en effectief mogelijk verloopt. Met vriendelijke groet, Scarban

Eva S

Ontzettend fijne behandeling voor mijn litteken in mijn hals. Ik heb persoonlijk scarban light gebruikt, maar helaas was de huid erg beweeglijk en viel de tape er snel af, ik kon het dus niet overdag dragen. Ik zou voor de hals misschien sneller de siliconengel aanraden (zelf niet getest), omdat de pleister niet goed blijft zitten. Desondanks ben ik er erg tevreden mee en voelt mijn litteken veel rustiger aan en een stuk minder dik en jeukend. Het valt ook niet meer zo snel op.

Scarban Light

Antwoord Scarban

Dank je wel voor je mooie review! De hals is inderdaad een lastige plek voor siliconenpleisters doordat het een beweeglijke plek is. Je kunt de pleister eventueel fixeren met een hechtpleister of rekverband, of kiezen voor een combinatie van ’s nachts het dragen van de pleister en overdag een siliconengel zoals Scarban Velvet Touch. Fijn om te horen dat je litteken ondanks dat al zoveel rustiger is geworden! We hebben je ook een bericht gestuurd met verdere informatie, tips en adviezen. Mocht je nog vragen hebben of aanvullend advies willen ontvangen, dan helpen we natuurlijk graag verder! Met vriendelijke groet, Scarban

Mariëtte Meijer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zo lang je hem op hebt, prima. Maar hij blijft niet goed zitten. Na 1 keer gebruiken, moet je hem wassen met speciaal wasmiddel en daarna plakt hij helemaal niet meer. Resultaat zelfs na 3 maanden : nutteloos en te dour.

Scarban blue

Antwoord Scarban

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Scarban. Wat jammer om te lezen dat de pleister niet naar wens bleef zitten. Wellicht goed om te weten dat het advies is om siliconenpleisters op beweeglijke plekken, zoals in jouw geval: de pols, te fixeren met elastisch verband of hechttape. Daarnaast gaat jouw bestelde pleister ongeveer 4 tot 8 weken mee. Daarna kan de kwaliteit, zoals de kleefkracht, geleidelijk afnemen, zoals we ook vermelden op onze website. Omdat jouw bestelling van 5 juni 2025 is, is het goed mogelijk dat de oorzaak ligt in het feit dat de pleisters inmiddels langer in gebruik zijn dan de aanbevolen gebruiksduur. We hebben inmiddels contact gehad en vinden het jammer dat het product in jouw geval niet het gewenste resultaat heeft gegeven, maar waarderen dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. Met vriendelijke groet, Scarban

Yvette

De scarban c-section pleister heeft bij mij erg goed geholpen. De verdikking van het onderhuidse littekenweefsel werd soepeler en het litteken op de oppervlakte heelde mooi en is al een stuk minder zichtbaar. Ik ben 3 maanden na de keizersnede gestart en gebruik het nu na 6 maanden nog steeds en merk nog steeds verbetering.

Scarban c-section

SK

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na één keer dragen plakte de Scarban Light siliconenpleister al niet meer goed. Ik heb de instructies exact gevolgd: huid goed gereinigd en de pleister na gebruik gewassen met de bijgeleverde zeep. Toch verloor hij vrijwel meteen zijn kleefkracht. Voor zo’n prijzig product vind ik dat echt tegenvallen. Jammer, want het idee is goed, maar de werking stelt teleur. Geen aanrader wat mij betreft.

Scarban light siliconenverband

Antwoord Scarban

Bedankt voor het delen van jouw review! We vinden het erg vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt. We willen graag samen kijken naar de oorzaak en eventueel aanvullend advies en/of een oplossing voor het probleem. Daarom hebben we contact met je opgenomen, maar we hebben nog geen reactie van je ontvangen. Ook kunnen we geen bestelling in ons systeem kunnen vinden met jouw e-mailadres. We horen heel graag van je, zodat we samen verder kunnen kijken naar de oorzaak en een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Scarban

karin van der kleij

de pleister voelde heel fijn aan en heeft zeker geholpen

pleister 2 stuks

Dewika Rozeboom

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb alles gedaan zoals omschreven stond kwa verzorging van de pleister maar ging erg snel kapot

Pleister

Antwoord Scarban

Bedankt voor het delen van jouw review! We vinden het erg vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag samen kijken naar de oorzaak en eventueel aanvullend advies en/of een oplossing voor het probleem. Daarom hebben we contact met je opgenomen, maar we hebben nog geen reactie van je ontvangen. Daarnaast willen we je erop wijzen dat jouw bestelde Scarban siliconenpleister gemiddeld 6–8 weken meegaat. Omdat jouw bestelling van april 2025 is, is het goed mogelijk dat de oorzaak ligt in het feit dat de pleisters inmiddels langer in gebruik zijn dan de aanbevolen gebruiksduur. We horen heel graag van je, zodat we samen verder kunnen kijken naar de oorzaak en een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Scarban

angela lie

Prettigflesje om te doseren voor een kleine hoeveelheid, gaat lang mee. Goed resultaat bij het minimaliseren van de zichtbaarheid van mijn littekens.

scarban

Esther

Gewoon doen. Het beschermt de kwetsbare huid tegen verbranding en alleen daarom al is het het waard. Wij hebben het gebruikt voor een hoofdwond, je wilt echt niet de rest van je leven met een verbrand litteken rondlopen. Of het echt de genezing versnelt of de huid helpt kan ik niet met zekerheid zeggen, want ik heb geen stukje huid waarmee ik het kan vergelijken (en een litteken gaat sowieso door bepaalde fases), maar dat boeit niet, want bescherming tegen de zon is wel heel erg belangrijk bij een litteken. Het ging hier om een diepe hoofdwond bij een jongetje. Je voelt het littekenweefsel wel zitten, dat is niet verdwenen ofzo. Maar daarom zeg ik, ik weet niet hoe het zou zijn geweest zonder de pleisters, in ieder geval is het litteken nu licht van kleur ipv permanent verbrand. Het schoonmaken is overigens heel makkelijk, gewoon ff wat van die zeep erop, wrijven, afspoelen en laten drogen op een keukenpapiertje. Ik had vier kleine pleisters uit 1 zo'n vel geknipt en heb er nu dus nog potentieel vier over en we doen er al zo'n 5 maanden mee. Hij slaapt er ook gewoon mee en ermee naar een recreatief zwembad kan ook, alleen voor een zwemtraining gaat hij wel af om hem niet kwijt te raken.

Scarban Light Formaat: 5 x 7,5 cm

Maren van Rosmalen

SterSterSterLege sterLege ster

Het werkte wel, maar na een week plakte het al niet meer. Daar vind ik het product veel te duur voor. Ondertussen Eclar tape besteld. Een stuk goedkoper en werkt ook een stuk beter voor mij.

Scarban ovaal

Antwoord Scarban

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de pleister bij jou al snel minder goed bleef plakken. Inmiddels hebben we contact met je gehad en hopen we je voldoende te hebben geïnformeerd en geadviseerd over het gebruik van de pleister(s). Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan denken we uiteraard graag verder met je mee. Met vriendelijke groet, Scarban

Daphne

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik vind de kwaliteit van het product te snel achteruit gaan en gebruiksduur is te kort in verhouding tot de prijs. Ik kan ook niet zeggen of het nu heeft bijgedragen aan de genezing van het litteken.

Litteken pleister keizersnede

Antwoord Scarban

Bedankt voor het delen van jouw review! We vinden het erg vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag samen kijken naar de oorzaak en eventueel aanvullend advies en/of een oplossing voor het probleem. Daarom hebben we contact met je opgenomen, maar we hebben nog geen reactie van je ontvangen. We horen heel graag van je, zodat we samen verder kunnen kijken naar de oorzaak en een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Scarban

Charlotte Timmerman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Op het internet staat dat het zou opdrogen supersnel zodat je make-up erover heen kan doen. Het droogt echter totaal niet op.

siliconengel

Antwoord Scarban

Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Wat vervelend om te horen dat Scarban niet aan je verwachtingen voldoet. Inmiddels hebben we contact met je gehad en je voorzien van aanvullend advies. We hopen dat we je hiermee voldoende geïnformeerd en geadviseerd hebben. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder. Met vriendelijke groet, Scarban

N

SterSterSterLege sterLege ster

Werkt erg goed, ook met littekens van een jaar oud. Wel krullen de randjes snel op waardoor ze na langer gebruik wat slechter blijven zitten

Scarban elastic sillicone sheets

Antwoord Scarban

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. We willen graag samen kijken naar de oorzaak en eventueel aanvullend advies en/of een oplossing voor het probleem. Daarom hebben we contact met je opgenomen, maar we hebben nog geen reactie van je ontvangen. We horen heel graag van je, zodat we samen verder kunnen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Scarban

Laurens Keitz

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima product, goede levering. Ik mis alleen nog informatie over de behandeling. Het zijn fijn zijn als er voorbeeld materiaal beschikbaar zou zijn op de website.

Scarban pleister

Geantwoord op

Scarban verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Scarban heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10