D
Mooi herstel van de litteken. Heeft geholpen met koude dagen. De jeuk was iets verminderd.
- Product of service:
- Scarban silliconen pleister. Gebruikt voor keizersnede litteken.
Buitenkant sloeg snel wit uit waardoor het er vies uit zag. Het verstevigde wel beetje bij het zitten, maar niet bijzonder veel. Ik heb het netjes gebruikt, en doe het er nu nog wel eens op als UV bescherming met het zonnige weer. Maar zou ik het nog een keer kopen, nee. Niet voor dat geld.
Werkt helaas niet zoals op de website wordt aangegeven, jammer.
Het blijft goed zitten en je voelt het ook niet, echt heel fijn. Het reinigen is gemakkelijk en de volgende dag plakt het weer perfect. Mijn litteken is niet rood geworden maar wel zeker zachter.
Goed product wat helpt bij littekenbehandeling. Het reinigen van het product gaat in principe 'goed'. De maat van mijn pleister rolde in elkaar en bleef bij het drogen vaak in elkaar plakken. Daarover contact gehad met klantenservice, goed advies gekregen hoe beter te drogen. Jammer dat dit soort tips en adviezen bij dit formaat niet standaard worden meegegeven.
Ik heb de pleisters 8 maanden gebruikt en het resultaat is verrassend goed.
Litteken oogt nu (na 6 maanden) rustiger. Lichter van kleur en minder dik. Wij blijven daarom smeren t/m 2 jaar omdat dit product (we hebben namelijk meerdere producten geprobeerd) het best lijst te helpen.
Gebruikt bij hypertofisch litteken binnenzijde pols. Al binnen enkele weken verschil merkbaar. Pijn verzacht en het litteken aanzienlijk minder verheven. Nu na een half jaar gebruik is het litteken nog steeds actief en ga ik dus door. Ben er blij mee.
Het is niet verbeterd : teleurstellend
Eindelijk iets om mijn litteken te verlichten
Ik had scarban light besteld, omdat mijn litteken tussen mijn tenen en op mijn bovenvoet was gesitueerd. De eerste 2 maanden zag ik grote vooruitgang, m.n. tussen mijn tenen. Dat gedeelte werd een mooi wit streepje. Op mijn voet zelf stagneerde na 2 maanden het herstel. Het litteken was weliswaar smaller geworden, maar de onregelmatige roodheid bleef. Ik heb daarna scarban elastic geprobeerd en nu zag ik al na 3 dagen vooruitgang. Dus ik ga met scarban elastisch door.
Blijft goed zitten, maar het litteken is niet verbeterd.
Fijne beschermpleister voor mijn keizersnede litteken, kan zonder pijn alle lage broeken/ ondergoed aan. Daarnaast heelt het litteken mooi, maar weet niet of dit zonder pleister anders was geweest (had geen klachten).
Mijn 2e keizersnee. Na mijn eerste had ik achteraf heel veel verklevingen. Hiermee werd het zó snel soepel, jeuk/trekken ging snel weg. De verdikking gaat ook zo snel weg. Bizar! Maakt echt een wereld van verschil. Zou standaard bij iedereen na de keizersnee geadviseerd moeten worden. Ik heb het iedereen in mijn omgeving aangeraden. Bekkenbodemfysiotherapeute heeft het proces gezien en was ook echt verbluft van het resultaat
Om het volledige effect te zien gebruik ik het nog te kort maar tot nu toe bevalt het me erg goed. Minder last van jeuk, minder roodheid en de huid is een stuk gladder.
Scarban verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Scarban heeft de volgende resultaten bereikt:
Werkt helaas niet zoals op de website wordt aangegeven, jammer.
Ik heb de pleisters 8 maanden gebruikt en het resultaat is verrassend goed.
Het is niet verbeterd : teleurstellend
Eindelijk iets om mijn litteken te verlichten
Blijft goed zitten, maar het litteken is niet verbeterd.
Scarban heeft de volgende resultaten bereikt: