Schoonheidssalon & Nagelstudio Béliance
snelheid en efficiëntie , scannen dv bandjes
Het overzetten van mini dv bandjes naar een USB stick. Prima service!
Scanit heeft een aantal Super-8 films voor mij gedigitaliseerd. Goede website, alleen soms, zoals ook in deze mail, zijn de letters veel te klein. Concurrerende prijzen. Goede beeldkwaliteit. De locatie is goed bereikbaar. Echter, de kwaliteit van de gekopieerde muziek laat wat te wensen over. De snelheid lijkt niet goed, het geluid "zweeft" een beetje.
Vriendelijke voorinformatie Vlotte verwerking. Keurig product (boekscan)
Openlijk en duidelijk overleg
duidelijk en kwaliteit en service
kwaliteit, service, snelheid, betrouwbaarheid
Snel en adequaat
Deskundig en snel
Makkelijk online benaderbaar. 8mm film gedigitaliseerd.
Goede service
Prima service. Snel en met de juiste aandacht.
Goed overleg en Netjes en snel geregeld.
8 mm film van 45 jaar oud
Scanit.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Scanit.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
snelheid en efficiëntie , scannen dv bandjes
Het overzetten van mini dv bandjes naar een USB stick. Prima service!
Vriendelijke voorinformatie Vlotte verwerking. Keurig product (boekscan)
Openlijk en duidelijk overleg
duidelijk en kwaliteit en service
kwaliteit, service, snelheid, betrouwbaarheid
Snel en adequaat
Deskundig en snel
Makkelijk online benaderbaar. 8mm film gedigitaliseerd.
Goede service
Prima service. Snel en met de juiste aandacht.
Goed overleg en Netjes en snel geregeld.
8 mm film van 45 jaar oud
Scanit.nl heeft de volgende resultaten bereikt: