Jan Willem ten Dam
Snel, kundig, professioneel; digitalisering van photoalbums
Klantvriendelijk - snelle afwikkeling- snelle levering. SUPER
Voor mij zijn mijn oude dia’s gedigitaliseerd. Snel en keurig volgens afspraak.
Goed overleg, snelle service. Ik heb een boek laten inscannen zodat een slechtziende dit boek mbt audio-omzetting kan lezen
Komt alle toezeggingen na en in recordtijd
Duidelijke prijsafspraak
betrouwbaar
duidelijk en snelle levering
Kwaliteit van geleverd werk, systeem van online afspraken maken
Snelheid
super snelle reactie op alles
De communicatie is prima!
9 DV bandjes
Snel en goede kwalitei
Scanit.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Scanit.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel, kundig, professioneel; digitalisering van photoalbums
Klantvriendelijk - snelle afwikkeling- snelle levering. SUPER
Voor mij zijn mijn oude dia’s gedigitaliseerd. Snel en keurig volgens afspraak.
Komt alle toezeggingen na en in recordtijd
Duidelijke prijsafspraak
betrouwbaar
duidelijk en snelle levering
Kwaliteit van geleverd werk, systeem van online afspraken maken
Snelheid
super snelle reactie op alles
De communicatie is prima!
9 DV bandjes
Snel en goede kwalitei