Gemma Brinkhuis
net ontvangen via WAP actie, helaas slecht verpakt in een te grote doos die niet in de brievenbus past (deksel kan open!), daarom extra naar een ophaalpunt moeten rijden..
- Product of service:
- Botle via WAP korting
Prima bedrijf , goede producten Actie gratis naam, echter maar 1x korting bij bestelling van 3 flessen. Maar na mail deze korting toch gekregen. Super
Mooie bekers van goed materiaal, fijne service en snel geleverd.
Snelle service en hele fijne (en mooie) flessen.
Heel goed. Is er ook een vergelijkbare drinkbeker met oor? Jammer dat ze niet in de vaatwasser kunnen.
Goede kwaliteit, snelle levering en super service
Mooie flessen
Prima, mooi ontwerp
Mooi! En stijlvol
Duidelijke informatie en een mooi product. Fijn dat je een goed doel steunt.
Ik heb een thermobeker gekocht.
Goed ontvangen! Ziet er goed uit, mooi product, lijkt me van goede kwaliteit. Ik moet hem nog proberen.
mooi product (in aanbod via FitterUp), mooie vormgeving en prettige functionaliteit (water blijft lekker koel)
Wat een top bedrijf. Ik moest een beker eigenlijk de volgende dag in huis hebben. Ze hebben alles op alles gezet om de bestelling de volgende dag in huis te hebben. Chapeau!!!! En een prachtige beker.
Snel geleverd, prima product. Jammer van de overdadige verpakking.
Saywhat Bottles verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Saywhat Bottles heeft de volgende resultaten bereikt:
Saywhat Bottles
Ondernemingsweg 2B
2404 HN ALPHEN AAN DEN RIJN
Mooie bekers van goed materiaal, fijne service en snel geleverd.
Snelle service en hele fijne (en mooie) flessen.
Goede kwaliteit, snelle levering en super service
Mooie flessen
Prima, mooi ontwerp
Mooi! En stijlvol
Duidelijke informatie en een mooi product. Fijn dat je een goed doel steunt.
Ik heb een thermobeker gekocht.
Snel geleverd, prima product. Jammer van de overdadige verpakking.
Saywhat Bottles heeft de volgende resultaten bereikt:
Saywhat Bottles