9.3 /10

checkbox99% beveelt Saywhat Bottles aan!

Hoe beoordeel jij Saywhat Bottles?

Renate Groot

Tweemaal mooie gegraveerde bekers gekocht bij Saywhat. Goede kwaliteit, koffie blijft lang warm, drinkt lekker. Helemaal top

Mini mug

Isamae

Flessen zijn ontzettend fijn en zijn stevig. Hier gaan ze al ruim 5 jaar mee!

Danielle vd E

Levering super snel, kwaliteit van de bekers zijn super! Zelfs boven verwachting en uiterlijk is fantastisch!

Thermosbeker

Foka Brinkman

Betrouwbaar.

Beatrix Storm

Heel positief, geweldig product en geweldige en snelle service

1 liter bottle

Monique

Mooie producten, leuk dat je ze persoonlijk kan samenstellen en maken met bijv naam.

Drinkfles

Annemieke

Snelle en goede levering, prachtig product

thee/koffie beker

Martijn Kuipers

Prettig bedrijf met snelle en goede, betaalbare service! Ik ging op zoek naar een nieuwd bedrijf voor duurzame thermosmokken omdat mijn originele bedrijf niet meer had wat ik wilde, en jullie hadden niet alleen wat ik zocht maar nog meer! Ik ben erg tevreden met mijn aankoop! :)

Gegraveerde koffiemok + blauwe lake mug + reserve deksel + totebag

Eugenie

Goede service en snel

Susanne Schoonderbeek

SterSterSterSterLege ster

Ik had er zelf 1 gekregen en vond 'm prachtig, daarom dat ik er ook 1 cadeau wilde geven aan mijn dochter. Maar op de site bij jullie is het erg moeizaam bestellen. Hij is helaas ook anders geworden dan ik dacht. Ik had met persoonlijke inscriptie en een hartje. Je kunt gewoon niet duidelijk een voorbeeld zien hoe het wordt. Wel jammer voor deze prijs!

Jessica Romeijn

Mooie stevige flessen

Say what bottle WAP walvis

Levi Hoogendoorn

Ntb

Wens

Duurzame flessen van topkwaliteit, we zijn helemaal fan van de world protection lijn, we hebben de Beer in zwart en de walvissen in wit. Nu ook de shaker beker aangeschaft en nog nooit zo’n goede beker gehad of gezien! Geen plastic en koel blijvend, top! Ook wat extra’s gekregen waarvoor dank!

Fles 500ml world protection Beer en shaker beker

Saywhat Bottles verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Saywhat Bottles heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juni 2020

Saywhat Bottles

Saywhat is een jong en energiek bedrijf gevestigd in Alphen aan den Rijn. Naast het bedrukken en graveren van thermosflessen hebben wij ook een webshop met onze eigen collectie Saywhat Bottles. Drank blijft in deze drinkfles 24 uur koud en tot wel 12 uur warm! Met de Saywhat Bottle bespaar je jaarlijks zo'n 167 plastic flesjes die geen kans hebben om in de natuurlijk terecht te komen. Daarnaast zijn we officieel partner van het Olive Ridley Project en World Animal Protection. Ga jij ook met ons de strijd aan tegen plastic (zwerf) afval?

Ondernemingsweg 2B

2404 HN ALPHEN AAN DEN RIJN

Hoe beoordeel jij Saywhat Bottles?

Renate Groot

Mini mug

Isamae

Flessen zijn ontzettend fijn en zijn stevig. Hier gaan ze al ruim 5 jaar mee!

Danielle vd E

Thermosbeker