Renate Groot
Tweemaal mooie gegraveerde bekers gekocht bij Saywhat. Goede kwaliteit, koffie blijft lang warm, drinkt lekker. Helemaal top
- Product of service:
- Mini mug
Flessen zijn ontzettend fijn en zijn stevig. Hier gaan ze al ruim 5 jaar mee!
Levering super snel, kwaliteit van de bekers zijn super! Zelfs boven verwachting en uiterlijk is fantastisch!
Betrouwbaar.
Heel positief, geweldig product en geweldige en snelle service
Mooie producten, leuk dat je ze persoonlijk kan samenstellen en maken met bijv naam.
Snelle en goede levering, prachtig product
Prettig bedrijf met snelle en goede, betaalbare service! Ik ging op zoek naar een nieuwd bedrijf voor duurzame thermosmokken omdat mijn originele bedrijf niet meer had wat ik wilde, en jullie hadden niet alleen wat ik zocht maar nog meer! Ik ben erg tevreden met mijn aankoop! :)
Super fijn bedrijf en een snelle reactie
Xxx
Goede service en snel
Ik had er zelf 1 gekregen en vond 'm prachtig, daarom dat ik er ook 1 cadeau wilde geven aan mijn dochter. Maar op de site bij jullie is het erg moeizaam bestellen. Hij is helaas ook anders geworden dan ik dacht. Ik had met persoonlijke inscriptie en een hartje. Je kunt gewoon niet duidelijk een voorbeeld zien hoe het wordt. Wel jammer voor deze prijs!
Mooie stevige flessen
Ntb
Duurzame flessen van topkwaliteit, we zijn helemaal fan van de world protection lijn, we hebben de Beer in zwart en de walvissen in wit. Nu ook de shaker beker aangeschaft en nog nooit zo’n goede beker gehad of gezien! Geen plastic en koel blijvend, top! Ook wat extra’s gekregen waarvoor dank!
Saywhat Bottles verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Saywhat Bottles heeft de volgende resultaten bereikt:
Saywhat Bottles
Ondernemingsweg 2B
2404 HN ALPHEN AAN DEN RIJN
Flessen zijn ontzettend fijn en zijn stevig. Hier gaan ze al ruim 5 jaar mee!
Betrouwbaar.
Heel positief, geweldig product en geweldige en snelle service