Evers J.W.B.
professioneel en stipt.
90% beveelt SARAHKOLLER - COLONIA BV aan!
professioneel en stipt.
Een prettige manier waarop de antwoorden op vragen werden gegeven. De zaak is deskundig afgehandeld.
zeer prettig, zelfs via de skype
Sarah heeft mij, in een voor mij zeer lastige en complexe periode, bijgestaan. Zij heeft altijd hoofd- van bijzaken gescheiden en met een duidelijke focus op het beoogde eindresultaat. Dat resultaat hebben we bereikt, waarvoor ik haar zeer dankbaar ben.
Prima, helder en duidelijk met kennis van zaken.
To-the-point, vriendelijk-zakelijk, uitstekende communicatie. Deskundig en helder adviserend. Alert .
Een fijne samenwerking, oog voor details. Probeert steeds ons terug te zetten naar de hoofdlijnen zodat we niet in elle lange discussies verzanden. Soms wat kortaf en direct. Maar dat werkte erg goed bij ons. Ik hoop nooit meer gebruik te hoeven maken van de diensten van Sarah. Maar in het geval dat, zou ik direct weer naar haar gaan.
Twee maal persoonlijk contact gehad. Erg koud en onpersoonlijk in zo'n enorm zware periode. De rest ging per mail. Traag, log. Vragen in een volgende mail herhalen die dan opnieuw gefactureerd worden. Bereikbaarheid/snelheid niet goed. Niet eens een auto-reply wanneer ze wel weer aanwezig zou zijn.
Prettige samenwerking. Voelde me goed geholpen en goed begrepen.
Snel denken, weinig betrokkenheid, soms late reacties, elke minuut wordt gerekend. Mogelijk ook mijn eigen fout mbt de keuze voor Sarah: behouden contact zoeken omdat uur prijs hoog ligt.
Wij hebben het als zeer positief , betrokken en ondersteunend ervaren
Prettige samenwerking.
Deskundigheid en wijze van advies geeft vertrouwen
(Des)kundig. Neemt tijd om te exploreren of er nog mogelijkheden in de relatie zijn om door te gaan. Goed op de hoogte wat de effecten van scheiding voor mensen en de betrokken kinderen zijn. Prettig in de omgang.
bij een bemiddeling is het altijd moeilijk geen partij te kiezen en de onze was zeer moeilijk maar ik vond dat je te lang probeerde er samen uit te komen als bij een partij twijfels zijn over bemiddelen vind ik dat je moet zeggen dat we allebei een andere advocate moeten zoeken
SARAHKOLLER - COLONIA BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SARAHKOLLER - COLONIA BV heeft de volgende resultaten bereikt:
SARAHKOLLER - COLONIA BV
Laan van Nieuwenhove 22
4333AG Middelburg
zeer prettig, zelfs via de skype
Prima, helder en duidelijk met kennis van zaken.
Prettige samenwerking. Voelde me goed geholpen en goed begrepen.
Wij hebben het als zeer positief , betrokken en ondersteunend ervaren
Prettige samenwerking.