c.bakker
- Product of service:
- badkuip
Fijne service, snel reactie op vragen. Vriendelijk personeel, helemaal top
Mijn eerste ervaring met sanitairkamer was heel goed en mijn bestelling optijd geleverd dus Jah positief
Prijzen zijn prima , de kwaliteit is ook uitstekend, een paar keer wat vragen gehad en werd goed geholpen, ik zal hier zeker vaker bestellen met mijn bouwbedrijf.
GOED
Zeer goed!
Top. Product zoals omschreven en snel geleverd.
Super ervaring, fijne spullen en erg blij met onze nieuwe badkamer.
Goet geatviseerd en gelijk bestelt alles was op tijd binnen en de bezorger was ook heel aardig. Wij zijn in den bosch geweest waar een hele aardige verkoper helemaal alleen stont maat toch de tijd had om ons te atviseren
Fijne betaalbare douche en snel geleverd. Sommige onderdelen zijn wel van minder kwaliteit, zoals de douchekop en de deurknoppen, maar die kun je eventueel nog zelf vervangen voor een betere.
Het product is prima echter de levering tot 2 maal niet juist door DHL afgeleverd
HORRIBLE
Geweldig service
Slechte ontvangst. Bij binnenkomst bleef een medewerker achter de computer zitten en verder was er geen personeel aanwezig. Wij wilden informatie i.v.m. verhuizing en aanpassing sanitair. We moesten vragen of er ook iemand was die ons te woord kon staan. De medewerker kwam toen sloffend achter zijn computer vandaan. Hij had twijfelachtige antwoorden op onze vragen en bij het laten zien van een soort toilet wat wij zoeken slofte hij naar een pot die op de grond lag. Slechte informatie en service. Wij gaan wel naar een andere zaak die klantgerichter is.
Slecht en klantontvriendelijk
Sanitairkamer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sanitairkamer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Sanitairkamer.nl
Braillestraat 7
3846CP Harderwijk
Fijne service, snel reactie op vragen. Vriendelijk personeel, helemaal top
GOED
Zeer goed!
Top. Product zoals omschreven en snel geleverd.
Super ervaring, fijne spullen en erg blij met onze nieuwe badkamer.
HORRIBLE
Geweldig service