8.8 /10

checkbox92% beveelt Sanitairkamer.nl aan!

Deskundigheid medewerkers

Evi van de Louw

Goed werkende en mooie spiegel. Netjes afgeleverd.

Badkamer spiegel

Sam

Onze badkamer is mooi geworden, vriendelijk geholpen in de winkel. Problemen met de kranen, deze mochten we terugsturen. Goede service

Product of service:
Douchecabine, vloer en wandtegels, kranen, inbouw wc, douche goot gun metal, douchekop. Eigenlijk alles voor onze badkamer renovatie

Jan van den Biggelaar

We hebben een hele mooie douchewand besteld, heel tevreden

douchewand koper

Sabine

Tevreden

Nico

Prima prijs. Helaas wel levertijd vertraging maar duidelijke communicatie hierover

Badstuber TC07

By Hans Interieurbouw

Goede ervaring duidelijke info over de levering en zelfs bij een check per email duidelijk antwoord gekregen.

wasbakken en kranen

Jan

Juiste en snelle levering als ook goed werkende site met de functies die er toe doen.

douche cabine

Piet Maas

Overzichtelijke site, scherp geprijsde artikelen en snelle, degelijke bezorging.

Glazen douchewand

SterSterSterHalve sterLege ster

wastafel met fonteintje

Jinny Mulder

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Hier een radiator gekocht maar opeens deed het schermpje het niet meer goed. Aangezien dit onder de garantie valt, konden we hem terugsturen. Er werd op voorhand al gezegd dat als er transportschade zou zijn, dan valt het niet meer onder de garantie. Dit vonden we al vreemd want dat gebeurd blijkbaar vaker. Dus extra goed ingepakt in bubbeltjefolie. Hele dag thuisgebleven want TNT zou het komen ophalen. Niemand gekomen, dus weer gebeld. Waren ze het vergeten door te geven aan TNT dus weer een nieuwe afspraak moeten maken. Uiteindelijk opgehaald en ja hoor, waar we bang voor waren gebeurde ook: 2 weken!! na de retourzending krijg ik een bericht dat de radiator helemaal kapot is aangekomen. Bizar hoeveel deuken etc hij had. Dus ze sturen hem terug want dit valt niet onder de garantie. Nu gaan we dus een kapotte radiator terugkrijgen en het schermpje ook nog eens niet gemaakt! Echt een schandalige service!

Radiator

Peter-Paul Frijlink

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

We hebben nog geen jaar geleden een infra-rood verwarming gekocht. In de basis leek alles oke, de verwarming is afgeleverde en deed wat hij moest doen. Echter stopte het display van het apparaat al snel met functioneren. Hierna begon een vervelend traject,sanitair kamer wees naar de fabrikant, die moest het maar oplossen. We mochten uiteindelijk onze verwarming opsturen. Echter kregen we na 14 dagen te horen dat wegens transport schade het niet meer onder garantie gerepareerd kon worden. De zijkanten van de verwarming waren omgebogen terwijl wij de verwarming nog extra goed hadden ingepakt. Maar hierdoor verviel direct alle garantie, het scherm? Dat zal dan ook wel kapot zijn gegaan tijdens transport. Het stoort ons bijzonder dat er geen vragen gesteld worden aan de transporteur(die door hun gekozen en opgelegd is), want volgens mij hebben deze een potje basketbal gespeeld met ons pakket om deze krom te krijgen. Al met al, geen herstel, wel een hoop gedoe en vanuit sanitair kamer vooral schouders ophalen.

Joyce de Vries

Zeer grote bestelling gedaan voor 2 wc's en 2 badkamers. Onwijs goed en fijn geholpen in het filiaal in Nieuwegein. Vriendelijk personeel die altijd klaarstaat als we een vraag hadden of als er iets miste bij de bestelling werd dit perfect opgelost!

Bad, diverse kranen, tegels, wc's meubels, spiegels en alle toebehoren

Sanitairkamer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sanitairkamer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 4 december 2014

Sanitairkamer.nl

Dé bestemming voor al jouw sanitair en tegels waar stijl, kwaliteit en betaalbaarheid samenkomen. Badkamers, advies en inspiratie voor elk budget.

Braillestraat 7

3846CP Harderwijk

Deskundigheid medewerkers

Evi van de Louw

Goed werkende en mooie spiegel. Netjes afgeleverd.

Badkamer spiegel

Sam