Nordin
- Product of service:
- Wasbak met spiegel, badkuip, kranen
Snelle levering en makkelijk te bestellen
De website is duidelijk en overzichtelijk. En zo blijkt, ook de kleur komt overeen met de foto´s. We hebben een proefstaaltje besteld van een walnoten badkamermeubel en we weten nu zeker dat we dit gaan bestellen zodra we de sleutel hebben van ons nieuwe huis! Het werd ook erg snel geleverd. We zijn tot nu toe alleen maar tevreden.
Besteld via de site, makkelijk en overzichtelijk
Heel erg goed! Prachtige spullen. Ik heb een douche, kranen, badkamermeubel, waskom, douchewand besteld. Over alles zeer tevreden en een snelle levering. Zeker een aanrader.
Super tevreden over deze winkel met een goede service en goede kwaliteit voor een lage prijs. Ondanks het zorgvuldig inpakken kwam de spiegel met een scheur binnen, maar na een berichtje kregen we een nieuwe toegestuurd.
Prima levering en service naar wens
Supersnelle levering
Een aantader
Goede service en netjes geholpen
Duidelijke website met een zeer ruime keuze en eerlijke aankoopprijzen
Snel geleverd alleen jammer dat kleur niet overeen komt
Netjes geholpen, bij vervangen van onderdelen bleek een onderdeel niet te passen. Dit is keurig kosteloos opgelost, zeer gewaardeerd!
Heel tevreden!
Sanitairkamer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sanitairkamer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Sanitairkamer.nl