Celine
- Product of service:
- Complete wc
Super slecht
Goed service en snelle levering
het was wat uitzoeken om alles te monteren...
Kwaliteit is redelijk in verhouding met de prijs, stoel kon naar het oud ijzer, montage niet mogelijk...
Super! Mooie spullen, snelle en fijne bezorging. In de winkel zijn sommige medewerkers super mee denkend en behulpzaam en andere iets minder.
Slechte bezorging!! Onze bestelling zou op dinsdag bezorgd worden tussen 14:00 en 17:00. Ze zijn niet geweest… de tijd is vervolgens aangepast naar 17:00-22:00 helaas weer niemand gezien. De volgende dag was precies hetzelfde verhaal. Om 20:00 staat er dat er niemand thuis was terwijl we de gehele dag hebben gewacht.. vervolgens is het al vrijdag en krijg je te horen dat die misschien vandaag komt maar ze hebben geen tijd, dus we kunnen weer een gehele middag gaan wachten dat die MISSCHIEN komt. Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf!!!
Wat slecht!!!
Duidelijke site. Goed vindbaar artikelen, snelle levering volgens afspraak.
Een nieuwe badkamermeubel set gehaald en voor kwaliteit gekozen ipv een VidaXL ding waar je over 2 jaar weer aan de beurt bent. Het kost dus iets meer maar kijkend naar de kwaliteit ben ik tevreden en verwacht ik hier lang plezier van te hebben.
Duidelijke website, snelle levering. Aardige bezorgers.
Een complete douchecabine voor net geen €400... Ik verwachte er eerlijk gezegd niet al te veel van, maar het is maar voor een zomerhuisje dat ik 2 maanden per jaar gebruik, dus ik dacht: ik neem de gok en ik zie wel of het wat is. En of het wat is! Het is werkelijk een prachtige douchecabine!! Het monteren was niet heel eenvoudig en eigenlijk moet je het met twee man (m/v) doen, maar ik heb het toch alleen voor elkaar gekregen. Eén minpuntje, er zaten 4 schroefjes te weinig in het zakje maar misschien worden die nog nageleverd door Sanitairkamer. Verder niets dan lof over het product.
Top bestellen geen probleem, leverings datum aanpassen i.v.m. vakantie geen probleem,kwaliteit oké
Click waste in solid surface voor mijn beide wastafels gekocht. Is een kort formaat en paste perfect. Zijn gemakkelijk te reinigen.
C'était un produit de qualité et facile à installer
Sanitairkamer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sanitairkamer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Sanitairkamer.nl
Braillestraat 7
3846CP Harderwijk
Super slecht
Goed service en snelle levering
het was wat uitzoeken om alles te monteren...
Wat slecht!!!
Duidelijke site. Goed vindbaar artikelen, snelle levering volgens afspraak.
Duidelijke website, snelle levering. Aardige bezorgers.
C'était un produit de qualité et facile à installer
Sanitairkamer.nl heeft de volgende resultaten bereikt: