Tina
Helemaat top
erg vriendelijk en meedenkend
Badkamer meubels en toebehoren gekocht
Goed geholpen
Ik heb een hele goede ervaring gehad met de webshop van Sanitairkamer. De prijzen zijn scherp, het product dat ik zocht was gewoon op voorraad en de levering was snel en netjes. Ook de communicatie verliep duidelijk en prettig; ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Al met al een betrouwbare webshop waar ik zeker nog eens zal bestellen. Aanrader!
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle en correcte levering
prima
Super fijne klantvriendelijkheid en bestellen gaat super simpel
Makkelijk bestellen, mooie spullen!
Vriendelijk en deskundig geholpen
Snelle levering, prachtig product, veel keuze
Via google gevonden. Mooie site en makkelijk te bestellen en vooral goede en snelle levering. Ontvangen badmeubel was precies wat ik had besteld. Mooie kwaliteit.
Heel goed
Prima ervaring
Sanitairkamer.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sanitairkamer.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle en correcte levering
prima
Super fijne klantvriendelijkheid en bestellen gaat super simpel
Makkelijk bestellen, mooie spullen!
Vriendelijk en deskundig geholpen
Snelle levering, prachtig product, veel keuze