Yve
Ik heb circa vier jaar geleden een Samsung autodose wasmachine gekocht (9kg, model WW90T534AAW). Binnen vier jaar was het apparaat kapot. Voor een aankoop van bijna €500 is dat mijns inziens onacceptabel. Wat volgde was een maandenlange frustrerende ervaring met de klantenservice. Pas toen ik een klacht indiende bij de CEO kwam er beweging in de zaak. Daarvoor was het onmogelijk om via telefoon of WhatsApp serieus contact te krijgen: eindeloze wachttijden, standaard antwoorden, geen opvolging, misleidende of tegenstrijdige informatie, en vooral: steeds opnieuw je verhaal moeten doen zonder dat er ook maar iets wordt vastgelegd of opgelost. Uiteindelijk is de wasmachine eind maart opgehaald (na wekenlang wachten) – maar in plaats van een fatsoenlijke terugbetaling kreeg ik een schamele 1/4e van het aankoopbedrag terug. Een zogenaamde "restwaarde", terwijl dit duidelijk een productiefout was. Ter ‘compensatie’ kreeg ik een 10%-kortingsbon, maar daar heb ik natuurlijk niets aan. Ik koop nooit meer iets van Samsung. Ik heb inmiddels een nieuwe wasmachine gekocht bij de concurrent – simpelweg omdat ik totaal geen vertrouwen meer heb in Samsung. De service is misleidend, traag, onbereikbaar en klantonvriendelijk. Mijn advies: koop geen Samsung-apparaten. Als er iets misgaat, sta je er volledig alleen voor.
- Product of service:
- Autodose wasmachine (9kg, model WW90T534AAW)