Ko van velzen
De fold 6 het scherm laat los, is al de tweede keer voor mij nooit geen samsung meer
- Product of service:
- November 2024 via kpn
Verkeerde bezorging pakket
Lijst van Samsung Frame is geleverd met scheur, daarna begint de ellende pas echt. Totaal geen normale communicatie met klantenservice mogelijk. Echt verschrikkelijk kansloos. Voor mijn volgende keer gewoon de mediamarkt of coolbue ipv Samsung rechtstreeks.
Mijn telefoon is nu al drie keer ter reparatie geweest en ik ben zeer ontevreden. Ik heb spijt dat ik geen iPhone heb gekozen. De Samsung S24 wordt zo heet dat ik hem bijna niet kan gebruiken, zelfs als er geen apps actief zijn en ik slaap. Als de batterij nog 25% is voor het slapen, valt hij midden in de nacht al uit. Mijn vorige telefoon, de Samsung S10, heb ik vier jaar zonder problemen gebruikt. Die batterij hield het veel langer vol en werd nooit zo heet als deze. Deze S24 is echt een teleurstelling in vergelijking met mijn oude S10. Ik hoop dat Samsung met een oplossing komt, want op dit moment raad ik deze telefoon niet aan.
Waardeloos bedrijf klantenservice ruk ik heb een koeldiepvries combinatie van noch geen jaar oud is stuk gegaan klantenservice gebeld en afspraak gemaakt. Krijg je mail dat het noch niet haat lukken wordt volgende week ergens . Ondertussen wacht ik al ruim 3 weken op een monteur of dat dat takke ding wordt opgehaald. Het is erg vervelend met een gezin van 4 kind met beperking om dat uit een camping koelbox te leven ....waarde loos bedrijf waardeloze helpdesk . Retour mij aankoopbedrag of ruil dat takke ding om. Dan Was het binnen. 5 dagen klaar takke bedrijf .
Oplichters. Geen geld retour. Wees gewaarschuwd waneer je hier aankopen doet!
Weigert retour
Slechte ervaring
Slechte kwaliteit van mijn Z Flip 5, die ik zowel zakelijk als privé gebruik. Na nog geen twee jaar scherm op zwart (scherm aan de buitenkant blijft gewoon functioneren, maar daar kun je weinig mee), waarbij Samsung ,zoals in een eerdere review, ongetwijfeld gaat melden dat dit gebruiksschade is. Ik heb er geen zin in om die discussie aan te gaan, dus ik laat de telefoon a raison van € 420 bij een lokaal bedrijf repareren. Gewoon belachelijk dat de reparatie door Samsung uitgevoerd moet worden om enige aanspraak op garantie te kunnen maken; ik kan gewoon een factuur van de reparatiekosten overleggen (telefoon wordt met onderdelen van Samsung gerepareerd). Toestel wordt bij gebruik van Android Auto of het opladen via een powerbank belachelijk warm (erg vervelend als je Google Maps aan hebt). Alhoewel ik naar tevredenheid eerder Samsung-toestellen heb gehad denk ik dat de Flip 5 mijn laatste Samsung is. Die blijf ik tot die tijd gebruiken totdat deze, gezien de kostbare reparatie, helemaal op is.
Bestelling gedaan in augustus. Binnen drie dagen op 21 augustus retouraanvraag ingediend. Om onduidelijke reden kunnen ze geen retourlabel mailen. Ticket aangemaakt hiervoor. Na meerdere malen om update gevraagd hoe het hiermee zit krijg je van de klantenservice of backoffice 0,0 reactie. Hangen nu gewoon hoorn erop. Retour tot op heden (29 september) nog steeds niet gelukt. 2519 euro weg! Niemand kan iets zeggen erover wat er aan de hand is en wanneer het opgelost kan worden.Zal een rechtszaak moeten worden om geld terug te krijgen. Meer dan 10 jaar klant van samsung. Bedenk zelf wat je hiermee doet!!!!!
Tot 7 september is er een promotie bij de buds 3 pro en kreeg je een duo charger cadeau, deze kwam niet in mijn winkelwagen en daarom heb ik voor het bestellen op 4 september contact opgenomen met de helpdesk van Samsung. Een medewerker gaf het advies om het artikel te bestellen en de volgende dag contact op te nemen om een voucher te ontvangen voor de duo charger. Het komt wel eens voor dat het artikel even niet op voorraad is, gaf ze aan. Dagenlang krijg ik geen reactie op mijn verzoek voor de voucher. Inmiddels is de actie afgelopen en krijg ik een medewerker die uitlegt dat het een Belgische actie is en ik geen recht heb op het artikel. Nadat ik bewijs heb gestuurd dat het echt om een Nederlandse actie gaat en andere Nederlandse providers deelnemen, kreeg ik (na weer dagen wachten) een afwijzing omdat de website van Samsung niet meedoet aan zijn eigen actie. Door de onwetendheid en traagheid van de helpdesk is er ook geen mogelijkheid meer om de buds terug te sturen en ergens anders te bestellen, omdat de actie ondertussen is afgelopen. Heel teleurstellend dat Samsung zo met zijn klanten omgaat. Op papier heb ik het advies en toezegging van een medewerker, maar daarna is de deur dicht en sta je met lege handen.
Waardeloze garantie afhandeling en idem klantenservice Zeer slechte ervaring met Samsung Nederland betreffende mijn Galaxy Z Flip 5. Het bekende probleem met de loslatende screenprotector bij de vouw, een erkend fabricagedefect, wordt door Samsung afgedaan als "gebruikersschade" ondanks dat het direct na hun eigen reparatie opnieuw optrad. Problemen: - Screenprotector laat systematisch los bij de vouw (bekend defect bij dit model) - Na reparatie in september 2024 deed probleem zich opnieuw voor - Beloftes van gratis vervanging door klantenservice werden niet nagekomen - Kreeg onterechte offerte van €389,79 voor complete schermvervanging - Meerdere inconsistente verklaringen van verschillende medewerkers - Formele klachtenprocedure werd herhaaldelijk geweigerd - Geen onderbouwing waarom identieke schade bij andere klanten wel onder garantie valt Klantenservice: WhatsApp-contact verliep zeer moeizaam met 8 verschillende gesprekken waarin mijn verzoek niet inhoudelijk werd behandeld. Medewerkers gaven tegenstrijdige informatie en weigerden escalatiemogelijkheden te verstrekken. Conclusie: Samsung wijst bekende fabricagefouten af als gebruikersschade en houdt zich niet aan eigen garantietoezeggingen. Voor een premium merk verwacht je betere afhandeling van erkende defecten. Zou andere merken aanraden. Dossiernummer: 2822911079
Rampzalig.
Slecht. Er werd mij een samsung watch beloofd en toen ik de gegevens instuurde werd mij verteld dat de winkel niet meedeed waar ik hem gekocht heb terwijl de winkel aangaf dat zij meededen. Ik vind het pure misleiding.
Stay away from Samsung
Samsung NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Samsung NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Verkeerde bezorging pakket
Oplichters. Geen geld retour. Wees gewaarschuwd waneer je hier aankopen doet!
Weigert retour
Slechte ervaring