Reviews

9.5 / 10
1393 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1393 Reviews

Anna

9/10

Prima

Sterke punten

Na tefoontje voor verandering ,goed opgelost .

Verbeterpunten of tips

Zou fijn zijn om meer kant en klaar produkten te kunnen kopen ,zoals bv. kip corden blue of gemarineerde vlees ,kip of zo !

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Goed


Anoniem

9/10

Prima

Sterke punten

Helder keuze menu, fijn te kunnen kiezen in porties bij verpakking.

Verbeterpunten of tips

Het zou fijn zijn als het winkelmandje tijdje bewaard blijft. Ik heb meermaals meegemaakt dat wat mis gaat bij betalen. En bij volgende poging moet je dan weer helemaal opnieuw beginnen met je... Het zou fijn zijn als het winkelmandje tijdje bewaard blijft. Ik heb meermaals meegemaakt dat wat mis gaat bij betalen. En bij volgende poging moet je dan weer helemaal opnieuw beginnen met je boodschappen. En, die betaalproblemen komen vaak omdat niet heel duidelijk is waar je kortingscodes moet invullen. Dan ga je terug naar eerdere schermen en dan ben je alles kwijt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Bestelgemak kan beter, rest prima


Vera

10/10

Heerlijk, eerlijk vlees

Sterke punten

Je kunt zelf een pakket samenstellen en de kwaliteit is fantastisch.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut


bennie achterkamp

10/10

We zijn zeer tevreden

Sterke punten

bijna altijd bereikbaar

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Anoniem

10/10

Super

Sterke punten

Goede communicatie

Verbeterpunten of tips

Niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker


A. Trum

10/10

Goede kwaliteit en keurige aflevering

Sterke punten

Je merkt aan het vlees dat dierenwelzijn hoog in het vaandel staat.

Verbeterpunten of tips

Voor ons persoonlijk hoeven de producten niet gezouten te zijn. Bestelhoeveelheid van 75 euro mag voor mij 50 euro zijn.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Goed naar wens verpakt en aangeleverd.


Anoniem

10/10

Zeer goed en heerlijk vlees wil niet anders meer .

Sterke punten

goede service en heerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

geen tips

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

super dat je in porties kan bestellen


Renaldo

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Kwaliteit vs prijs

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Lutz

10/10

Ik heb al meerderen keeren kip en koe vlees besteld, en ben er zo blij mee! Het smaakt en ruikt zoals het zou/moet, lekker, sapping. Netjes verpakt en geleverd. Echte aanrader!! Ik hoef dus niet... Ik heb al meerderen keeren kip en koe vlees besteld, en ben er zo blij mee! Het smaakt en ruikt zoals het zou/moet, lekker, sapping. Netjes verpakt en geleverd. Echte aanrader!! Ik hoef dus niet meer supermarket vlees eten. Niet vergelijkbaar! Dank jullie wel!

Sterke punten

Lekker!!!!!

Verbeterpunten of tips

Prijs

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Apollonia

10/10

Goede reactie snelheid, snelle service, doen wat ze beloven, bestellen eenvoudig maar ook bestelling wijzigen of levering wijzigen erg makkelijk en veel is mogelijk: kortom uitstekend

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker