Reviews

9.5 / 10
1233 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.3/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1233 Reviews

Klus bedrijf
9/10

Min ervaring met jullie is perfect

Sterke punten

Het vlees is super, en de levering ook

Verbeterpunten of tips

Is niet nodig, gewoon door gaan

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Erg gemakkelijk ,


Els van Munnen
10/10

We vinden het vlees, ongeacht rund, varken of kip heerlijk. En we bestellen dus alleen het vlees bij hen. Alleen eten we naaturlijk ook vis en vegatarisch.
Afgelopen zondag was een van onze...

Sterke punten

fijn dat je kunt aangeven wanneer het pakket te ontvangen. Of dat je er niet bent . Ze houden altijd rekening met je

Verbeterpunten of tips

niet direct

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Anoniem
9/10

Heerlijk vlees, hele prettige en persoonlijke communicatie. Het varkensvlees heeft een iets sterkere smaak, niet storend.
Ik vond het een super goede service dat jullie de grootte van de...

Sterke punten

Informele en zeer vriendelijk contact.
Bereid om portiegrootte aan te passen naar wens.
Fijn dat je een eigen pakket samen kan stellen, ook met vlees van verschillende soorten dieren.


Anoniem
10/10

Zeer goed!

Sterke punten

Goede informatie gehad voordat ik besteld heb.

Verbeterpunten of tips

Geen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Marga
8/10

Vlees erg smaakvol. Kip vond ik wel prijzig als je ziet wat je overhoud van een hele kip

Sterke punten

Betere smaak dan de supermarkt

Verbeterpunten of tips

Karbonades niet te dik

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Ineke Hendriks
10/10

Super fijn bedrijf, eerlijk en transparant!

Sterke punten

Alles heel zorgvuldig en veel kan!

Verbeterpunten of tips

Niets

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel makkelijk!


J.H. Stukart
10/10

Intussen 2x besteld,... smaakt beslist naar meer ;-)
Vergeten stukje kaas werd prompt snel nabezorgd ;-)

Sterke punten

Smaak en kwaliteit van t vlees is uitstekend,... Overzichtelijk en degelijk verpakt, maakt kiezen uit vriezer goed te doen. Van bestelling tot en met aflevering perfect geregeld, niks op af te dingen!

Verbeterpunten of tips

1 startpagina zou het overzicht naar mijn idee best wat verbeteren, heb t nu soms druk met heen en weer navigeren tussen rund- varken- en kip ;-) Sameneenbeest- of samenvleeskopen zou een ei van columbus kunnen zijn ;-) Na een paar keer kwam ik er wel beter doorheen hoor....

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zie FB boven aangaande websites....


Van Baardewijk / vb-dienstverlening
10/10

Super en klantvriendelijk

Sterke punten

Bestelgemak en de dienstverlening .
Gewoonweg super

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Yep niks mis mee .


Anita Van den Vd berge
8/10

Geweldig bedrijf staan altijd voor je klaar

Sterke punten

Alles ziet er netjes en verzorgd uit

Verbeterpunten of tips

Nee ziet er goed uit bij aankomst

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Er gaat wel eens wat mis maar ze helpen je en alles komt goed


W Tjoelker
10/10

Wij hebben diverse pakketten geprobeerd en zijn hier dik tevreden over.
We hebben alweer een nieuwe levering besteld
Mvg
W Tjoelker

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Helemaal goed