Reviews

9.5 / 10
1252 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.3/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1252 Reviews

Willem Erné
10/10
(Bewerkt)

Zeer goed

Sterke punten

Zeer goede kwaliteit, zeer schappelijke prijs

Verbeterpunten of tips

Inmiddels kan het vlees lokaal worden afgehaald, wat voor mij als grensbewoner in Duitsland zeer prettig is.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, vooral omdat je al enige tijd je eigen pakket kunt samenstellen.


Simone Zomer
9/10

Heel prettige ervaring, eenvoudige manier van bestellen en heldere info omtrent de uitlevering.

Sterke punten

Erg goede kwaliteit van het vlees.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.


Kees
5/10

Ik heb tweemaal ongeveer 3 kilo kaas besteld bij deze firma. De tweede keer was de kaas niet goed geseald waardoor het ging schimmelen. Ik heb daar een mail over gestuurd maar heb daar nooit enige...

Verbeterpunten of tips

Reageren op mails die aangeven dat het product niet in goede orde is ontvangen.

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Kees, wat jammer om deze reactie te moeten ontvangen, juist omdat wij klant vriendelijkheid en een snelle reactie geven op vragen , hoog in ons vaandel hebben staan en daar eigenlijk mede om gewaardeerd worde met een 9,5.
In verband met de drukte voor Feestdagen is uw mailtje ons ontschoten.

De kwaliteit van de kaas is prima, over de smaak ervan valt natuurlijk altijd te twisten., dat kan :)


Henny stremme
8/10
(Bewerkt)

Heerlijk vlees .

Sterke punten

Rundvlees supergoed

Verbeterpunten of tips

Andere bezorgservice nemen .

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja makkelijk hoe het ingepakt is


A. Benneker
10/10

Er ging iets niet helemaal goed bij het bestellen en dit is perfect opgelost. TOP

Sterke punten

Makkelijk bestellen - mogelijkheid tot zelf samenstellen van pakket - goede klantenservice - snelle reacties op vragen

Verbeterpunten of tips

Ti: bereidingstijd op sticker

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel gemakkelijk


couenberg, joop
9/10

Keurig op tijd geleverd conform de belofte. Inhoud was ook overeenkomstig de verwachting

Sterke punten

Had de inhoud van de bestelling nodig bij een familie bijeenkomst en de datum hiervan wist ik pas kort ervoor. Derhalve had de bestelling slechts een hele korte levertijd en moest de bestelling op tijd worden geleverd. Alles prima uitgevoerd

Verbeterpunten of tips

Heb zelf wel enig bezwaar tegen het vaste bedrag dat besteed moet worden bij een tussentijdse bestelling.
Wel altijd blijven opletten dat de slager steeds het gevraagde en dus ook het verwachte product levert en niet vellen verstopt in bijv de rollade of vlees levert met veel pezen. Service op de kwaliteit is de voorwaarde voor goede en blijvende klantenbinding


Anoniem
10/10

Zeer betrokken mensen. Denken mee, reageren en zijn klantvriendelijk!

Sterke punten

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Goed verpakt vlees met sticker met informatie over houdbaarheid.

Verbeterpunten of tips

Toevoegen van basisrecepten op de website voor bijvoorbeeld het stoofvlees.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker!
Men dient wel te beseffen dat wanneer er een bestelling is geplaatst, het nog een paar weken kan duren voordat je het vlees kunt verwachten.


Diana
10/10

Prima, goed vlees. Betrouwbaar

Sterke punten

Betrouwbaar, komen afspraken perfect na. Goede communicatie waarbij we via de mail op de hoogte worden gehouden over het proces.

Verbeterpunten of tips

Nee, zijn zeer tevreden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker, duidelijke informatie op het product. Minimale verpakking, dus vriendelijk voor het milieu.


Maurice
10/10

Super. Heb al meerdere malen besteld en er zullen er nog vele volgen. Vlees is van super kwaliteit Zegt genoeg denk ik.

Sterke punten

Heel lekker vlees. Veel beter dan de supermarkt en slager. Het is echt vers en je weet waar het vandaan komt. Niet duurder dan een slager. Makkelijk verpakt.

Verbeterpunten of tips

Nee ga zo door.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja doordat het apart is verpakt en gelabeld is het makkelijk traceerbaar in de vriezer.


Marian
9/10

Inmiddels twee paketten gehad van de koe en varken en het vlees smaakt heerlijk. Echt een aanrader!

Vr. groet, Marian

Sterke punten

Goede bezorging.
Vriendelijk en echt ve re s en lekker vlees.

Verbeterpunten of tips

Geen idee.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeker.