Reviews

9.5 / 10
1855 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

1855 Reviews

Michael Treffers

9/10

Tot nu toe 2 maal een zelf samengesteld pakket besteld. De kwaliteit en verpakking is bovengemddeld goed.

Sterke punten

Goed vlees

Verbeterpunten of tips

Nog nergens tegenaan gelopen wat verbetering behoeft,

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer gemakkelijk doordat je de meeste stukken vlees per 2 kan laten verpakken.


a harlaar

10/10

Ik bestel al een paar jaar vlees via jullie bedrijf

Sterke punten

goede en snelle communictie

Verbeterpunten of tips

vlees is niet altijd vacuum verpakt. stikkers zitten niet altijd goed, soms op ern andere verpakking geplakt.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker.


Yvonne

9/10

Heerlijk vlees, eerlijk geproduceerd van dieren die een god leven hebben gehad!

Sterke punten

- keuze uit soorten vlees,
- portiegroottes die besteld kunnen worden,
- compacte verpakkingen
- goed invriesbaar
- heerlijke smaak

Verbeterpunten of tips

Misschien meer bezorgmomenten, maar voor mij werken de huidige opties op donderdag- of vrijdagavond perfect.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk, ik bestel het in porties zoals dat voor mij uitkomt en vries alles in, vlees is snel ontdooid als je zakje in bakje koud water legt.


Mieke Hogenhout

10/10

Prima

Sterke punten

Zeer klantvriendelijk

Verbeterpunten of tips

Zou niets kunnen bedenken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, maar wil ook graag regelmatig “niet ingevroren” vlees


Marjan Hingstman

10/10

We krijgen nu ongeveer een jaar vlees van, Van onze boeren en wij zijn erg tevreden.
Heerlijk mals vlees, goede bezorging en als er eens iets niet klopt wordt het gelijk opgelost.
Top...
We krijgen nu ongeveer een jaar vlees van, Van onze boeren en wij zijn erg tevreden.
Heerlijk mals vlees, goede bezorging en als er eens iets niet klopt wordt het gelijk opgelost.
Top bedrijf!!

Sterke punten

Dat de dieren een goed leven hebben gehad, zeer open bedrijf, je mag er komen kijken.
De boeren staan voor hun producten

Verbeterpunten of tips

Wij hebben een bbq pakket besteld, wat mij opviel, dat er niet werd vermeld hoelang de salades houdbaar zijn

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Het wordt bezorgd in de aantallen die je hebt besteld en je kunt het gelijk invriezen


Marieline van Wely

10/10

Heerlijk vlees van traceerbare herkomst

Sterke punten

Goede beschrijving van de pluspunten (korte keten, goed dierenwelzijn, kleinschalige transporten, eigen slagerij.)

Verbeterpunten of tips

Kleinschalig door het hele land, maar dat zijn jullie al van plan

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeker, ook omdat je de porties kunt kiezen


Marja Mijnten

10/10

Prima bedrijf met prima vlees /kip etc.

Sterke punten

Kwaliteit vlees en vervoer en verpakking

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja prima, je hebt genoeg mogelijkheden om je vlees etc. te laten inpakken naar hoe jij het wil gebruiken


Wilma

10/10

Prima ervaring met jullie en goed en betrouwbaar vlees. In het weekend weer bestellen!

Sterke punten

Verpakking vlees,
Betrouwbare stukken vlees,
Verpakking waarin het vervoert wordt.

Verbeterpunten of tips

Tot nu niets.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker weten. Kan steeds voor een dag een keuze maken.


Loeke

10/10

(H)eerlijk vlees.

Sterke punten

Vlees is heerlijk. We eten nu ook weer varkensvlees, omdat het zo goed smaakt. Spareribs zijn favoriet, maar de speklappen smaken ook heel goed. Goed verpakt, duidelijke etiketten.

Verbeterpunten of tips

Soms wat dikke spekblokjes.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Liefst zelf samenstellen


Hooglander

10/10

Uitstekend vlees goede smaak, netjes verpakt kan zo de vriezer in
de leverworst is uitstekend gekruid en de rookworst is een aanrader

Sterke punten

netjes verpakt kan zo de vriezer in

Verbeterpunten of tips

niet bij alles kan je 3 stuks in een verpakking bestellen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja goede website