Reviews

9.5 / 10
1363 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1363 Reviews

v Krimpen

10/10

Regelmatig bestellen wij hier. Zijn uitermate tevreden over de producten!

Sterke punten

Perfecte producten. Netjes verpakt, aflevering keurig netjes

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Perfect!


Fred de jong

10/10

Was perfect stukje vlees šŸ„© hebben er zeker van genoten

Sterke punten

Goede en snelle levering

Verbeterpunten of tips

Zou het niet weten gewoon door gaan zo als jullie doen top

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja niets op aan te merken


R. Manning

9/10

Gewoon goed! Ze komen de afspraken nauwkeurig na. Het vlees is heerlijk en nog belangrijker... de dieren hebben een goed leven gehad.

Sterke punten

per stuk verpakt

Verbeterpunten of tips

neen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zoals gezegd, het vlees is per stuk verpakt. Voor een alleenstaande ideaal!


Anoniem

10/10

Ben alleen maar positief, goed, eerlijk en lekker vlees. Vlees wordt netjes verpakt kan zo de vriezer in. Transport verloopt zoals afgesproken goed gekoeld prima allemaal ik ben zeer tevreden

Sterke punten

Goed, eerlijk en zeer lekker vlees

Verbeterpunten of tips

Heb ik op dit moment niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer goed in gebruik


Tonnnie Jabroer Piet frabse

9/10

Prachtige Product we zijn er blij mee



Sterke punten

Klantvriendelijkheid bezorging prima

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Prima zijn er heel blij mee


A.C.van der Wel

10/10

Wij zijn buitengewoon tevreden. Het rundvlees en de kipfilet waren net zo lekker als we van 30 jaar geleden gewend waren.

Sterke punten

Vooral dat je bestelling thuis wordt afgeleverd.

Verbeterpunten of tips

Weet ik niet zo gouw.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja.


Anoniem

10/10

Prima

Sterke punten

heerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

ruimere levertijden

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Etty Koops

10/10

(H)eerlijk vlees gegeten ook tijdens de kerstdagen gegourmet, wij proefden allemaal het verschil.

Sterke punten

Het wordt keurig verpakt, per hoeveelheid die je wil, verzonden en aangeboden op de vrijdagavond, ideaal.

Verbeterpunten of tips

Het schakelen van het ene product naar het andere op de website ging nog weleens wat lastig.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk verpakt, per stuk of per 3 als je dat wilt.


Anoniem

10/10

Heerlijk vlees van uitstekende kwaliteit.

Sterke punten

uitstekende kwaliteit en handzame verpakking

Verbeterpunten of tips

ga zo door

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeer tevreden


Anoniem

7/10

Het vlees is fantastisch maar ik heb wel een minpunt over de de bestelling. 1 keer had ik een verkeerde bestelling wat gelukkig wel weer goed kwam en de laatste keer was mijn bestelling van 1... Het vlees is fantastisch maar ik heb wel een minpunt over de de bestelling. 1 keer had ik een verkeerde bestelling wat gelukkig wel weer goed kwam en de laatste keer was mijn bestelling van 1 december niet compleet.
De hazenpeper zat er niet bij. Ik heb het laten weten via de chat en deze zou nageleverd worden maar helaas heb ik die nooit ontvangen. Vanwege de de drukke tijd rond kerst heb ik het zo gelaten.
Ik geloof wel dat het een goed bedrijf is maar er gaat waarschijnlijk met het inpakken van de bestellingen wel iets mis.

Sterke punten

geweldig vlees

Verbeterpunten of tips

inpakken van de bestelling

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker