Reviews

9.5 / 10
1252 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.3/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1252 Reviews

J.M. Smit-van Rossum
10/10

Wij zijn zeer tevreden over het vleespakket. Heerlijk vlees en keurig gesneden en verpakt.
Voor iedereen een aanrader.

Sterke punten

Ja de communicatie is ook uitstekend. Er wordt direct gereageerd op een vraag en zonodig een oplossing geboden. Heel fijn.

Verbeterpunten of tips

n.v.t.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker.


Judith
10/10

Heel goed smakelijk vlees, en erg fijn dat je weet waar het vlees vandaan komt. Vooral het luxe rundvlees is opmerkelijk goed van smaak en malsheid.

Sterke punten

Kwaliteit van het vlees. Niet te vergelijken met de supermarkt en ook beter dan de meeste slagers die ik ken.

Verbeterpunten of tips

De kip is wel flink aan de prijs. Misschien wat voorlichting waarom de prijs zoveel hoger is dan in de supermarkt. Dat dit gewoon is wat een goede eerlijke kip kost en dat er niet gerommeld wordt. En ik zou ook graag mager rundergehakt willen kunnen bestellen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Anoniem
10/10

Het is een betrouwbaar bedrijf met goede en kwaliteitproducten. De laatste 2 keer heb Ik een packet samen kunnen stellen naar eigen keuze wat me zeker nog meer beviel en waar Ik zeker van ben dat Ik...

Sterke punten

Kwaliteit vlees en het persoonlijk contact met de mensen.

Verbeterpunten of tips

Als het versturen fout gaat dan gaat het ook goed fout

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja vooral de pakketten die je zelf kan samenstellen


Ludwig petersen
8/10

Wij zijn inmiddels gewend geraakt aan het heerlijke vlees, zonder hormonen, of andere belastende middelen.
het smaakt beter je hebt minder vlees nodig. wij blijven bestellen

Sterke punten

snel eerlijk, goed verpakt , redelijke prijs

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

in goede porties verpakt, hygienisch


jan bornebroek
8/10

Goed en gezellig

Sterke punten

klantvriendelijk en een goede kwaliteit

Verbeterpunten of tips

het samenstellen van een een eigen pakket moet makkelijker gemaakt worden en ook meer producten bevatten als aangeboden.
meegaan met de seizoenen bijvoorbeeld

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Jan, Leuk een reactie te ontvangen. Mocht u bij het bestelproces moeilijkheden ondervinden, dan is 1 telefoontje of chat genoeg om alle hulp te krijgen. Huub en ik staan altijd klaar voor onze klanten. Wat betreft het assortiment, wij leveren altijd alles wat de verschillende dieren geven, daarbij houden wij zeker rekening met de seizoenen, zo is er natuurlijk onze bekende baklever, rookworst en met worst maar in de zomer een prachtig BBQ assortiment. Daarnaast kunnen wij veel op aanvraag verzorgen, dus staan open voor alle wensen.


Ria Even
10/10

Prima !

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, maar soms moet ik Googelen voor het recept

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Ria, Onze recepten zijn te vinden op de site. Kijk maar eens https://www.sameneenkoekopen.nl/recepten/ Zi tten zeer smakelijke recepten tussen.


Aneljo
10/10

Goed vlees. Met mijn maag probleem moet ik voorzichtig zijn met vlees eten. Dit vlees kan ik goed eten het is heerlijk mals. Waan me af en toe bij oma aan tafel . Ik ben erg tevreden

Sterke punten

Goede informatie

Verbeterpunten of tips

Nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


bas de wit
9/10

Makkelijk bestellen en goed vlees


s.c. craeye-a.vanleeuwen
9/10

IK MAAK HET KORT EN BESTEMPEL HET VLEES MET ( VLEES MET VEEL SMAAK) NIET TE VERGELIJKEN MET VLEES UIT WARENHUIZEN , ZELFS NIET MET SOMMIGE KEERSLAGERS

Sterke punten

MOOIE PRODUCTEN

Verbeterpunten of tips

WAT MEER UITLEG OP DE PAKJES BIV.. DIT VLEES IS VOOR BAKKEN EN GRILLEN OF DIT VLEES ALLEEN STOVEN, ENZ..

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

JA BUITEN VOORDIEN GEZEGD IETS MEER UITLEG OP VERPAKKING


H den Duyn
7/10

Was zeer goed