Reviews

9.5 / 10
2401 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

2401 Reviews

Anja

10/10

Heel goed!

Sterke punten

Overzichtelijk Gemakkelijk te bestellen! Leuke recepten.

Verbeterpunten of tips

Kan niets bedenken.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel gemakkelijk.


Frans

9/10

Correcte info. Goede service

Sterke punten

Heerlijk vlees. Goede verpakking.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Fred

10/10

Geweldig

Sterke punten

Overzichtelijk, duidelijk en netjes verzorgd

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Perfect


Ellen Lehmann

9/10

Ellen Lehmann

Sterke punten

service en kwaliteit

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

perfekt


Jan Wouda

10/10

Niets dan lof

Sterke punten

Alles klopt

Verbeterpunten of tips

Geeen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer


Gerry Hofman

7/10

Goed

Sterke punten

Afhandeling

Verbeterpunten of tips

Vlees viel deze keer tegen biefstuk goed rundvlees matig snitzels hard

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Vlees viel deze keer tegen


Hans

9/10

Zeer goede kwaliteit, verpakking, etikettering en bezorgen zijn ook van dik in orde!

Sterke punten

Mooi bestelsysteem, vlot te vinden

Verbeterpunten of tips

Sommige verpakkingen hebben een vreemd gewicht. Zeker wanneer je een verpakking wilt voor 2 personen. Gemiddeld pp 100-120 gram. Een stuk van 200 gram stoofvlees is dan wat weinig. En een runderlap... Sommige verpakkingen hebben een vreemd gewicht. Zeker wanneer je een verpakking wilt voor 2 personen. Gemiddeld pp 100-120 gram. Een stuk van 200 gram stoofvlees is dan wat weinig. En een runderlap kun je bijv. alleen maar per stuk bestellen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Van Leuven

10/10

Fijne service goed villes hoge kwaliteit

Sterke punten

Kwaliteit, service, beteikbaarheid

Verbeterpunten of tips

Geen op aanmerkingen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Super gemakkelijk, kunt alles navragen krijgt snel antwoord site is super laagdrempelig


van Sprundel

8/10

Heb net mijn bestelling thuis. Maar bij de kip in braadzak zaten geen braadzak en kruiden bij !!!

Sterke punten

Goede uitleg

Verbeterpunten of tips

Minder plastiek

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja

Reactie Samen een koe kopen:

Ach wat jammer, is het cadeautje dat wij bij uw bestelling zouden doen niet helemaal compleet. Maar het belangrijkste, de gratis scharrelhoen heeft u ontvangen. Mocht u de gratis kruiden en braadzak... Ach wat jammer, is het cadeautje dat wij bij uw bestelling zouden doen niet helemaal compleet. Maar het belangrijkste, de gratis scharrelhoen heeft u ontvangen. Mocht u de gratis kruiden en braadzak die erbij hoorden willen ontvangen, dan laat het ons weten. Zenden wij het na. Geniet er lekker van, groet kirsten


m heiden

9/10

Kwaliteitsproducten tegen een redelijke , eerlijke prijs.

Sterke punten

eerlijk product waar niet mee geknoeid is en waarvan we altijd op aan kunnen dat het precies is wat je besteld

Verbeterpunten of tips

jullie vervoerder Trunkz neemt het helaas niet zo nauw met de vervoers/ bezorgvoorwaarden. Vaak gaat het goed maar vorige keer zeiden ze dat we niet thuis waren terwijl we bij wijze van spreken bij... jullie vervoerder Trunkz neemt het helaas niet zo nauw met de vervoers/ bezorgvoorwaarden. Vaak gaat het goed maar vorige keer zeiden ze dat we niet thuis waren terwijl we bij wijze van spreken bij de deur zaten te wachten. en omdat we vrijdag geleverd krijgen kregen we nu jullie heerlijke vleespakket pas maandagavond geleverd en was het bij aankomst op kamertemperatuur. snel ingevroren maar het is zonde dat jullie kwaliteitsproduct zo behandeld wordt door de vervoerder. Het vlees is nog goed maar het had niet nog een dag moeten duren of we hadden voor 200+ euro vlees weg moeten gooien, en dat kan nooit de bedoeling zijn.
ik weert dat een goede vervoerder vinden moeilijk is en dat jullie hier niet veel aan kunnen doen maar toch wilde we het even melden x

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeker , ook omdat je zelf kan kiezen per hoeveel het verpakt word