Reviews

9.5 / 10
1413 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1413 Reviews

Dinie

10/10

GEWELDIG!

Sterke punten

Kwaliteit, service en levering: prima!

Verbeterpunten of tips

Het enige puntje het hergebruiken van de dozen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Super makkelijk!


Els Verkoijen - van Munnen

9/10

Prima

Sterke punten

Chatten

Verbeterpunten of tips

Nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Marlies de Kuiper

9/10

Wij zijn al geruime tijd vaste klant en optimaal tevreden, heerlijk vlees, goed verpakt, duidelijke etiketten. Top

Sterke punten

uitstekende kwaliteit

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Heleen

9/10

Ik heb al een review geplaatst maar ben vergeten te zeggen hoe heerlijk het vlees is. Wij willen niet anders meer. Een voorbeeld wat betreft schenkel, want ik maak vaak soepen. Wat een prachtige en... Ik heb al een review geplaatst maar ben vergeten te zeggen hoe heerlijk het vlees is. Wij willen niet anders meer. Een voorbeeld wat betreft schenkel, want ik maak vaak soepen. Wat een prachtige en heerlijke donkere bouillon. Nooit gezien bij de schenkels van de supermarkt! Fantastisch

Sterke punten

Al het vlees is heerlijk van smaak!

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut


Bolten

10/10

Prima

Sterke punten

Prima kwaliteit.

Verbeterpunten of tips

Jammer dat het niet biologisch is

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


H J A Kuijer

8/10

Prima en mooi vlees

Sterke punten

verpakking en bezorging

Verbeterpunten of tips

kippenbouten waren aan de kleine kant
gewicht op de verpakking vermelden

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Hermien Pikkemaat

10/10

Heel tevreden

Sterke punten

vlees is super naar wens verpakt

Verbeterpunten of tips

heb ik niet .tevreden

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel gemakkelijk


janine

10/10

Super vlees . lekker veel bite en smaak,

Sterke punten

?

Verbeterpunten of tips

jammer dat de verpakking niet herbruikbaar is

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Ria

10/10

Ik ben zeer tevreden over SEKK. Een eerlijke en heerlijk stukje vlees, zoals vlees behoort te zijn.
Je proeft het grote verschil met vlees uit de super en zelfs van de slager. Ook tijdens het...
Ik ben zeer tevreden over SEKK. Een eerlijke en heerlijk stukje vlees, zoals vlees behoort te zijn.
Je proeft het grote verschil met vlees uit de super en zelfs van de slager. Ook tijdens het braden ruik je het verschil, dit vlees ruikt tijdens het braden zoals het vroeger thuis rook, wanneer mijn moeder vlees braadde.
Het is ook fijn om te weten waar het vlees vandaan komt en dat de dieren een goed en vrij leven gehad hebben.
Kortom, ik wil geen anders vlees meer dan alleen van SEKK.

Sterke punten

Snelle bestellingen plaatsen en direct een mail wanneer je de bestelling kunt verwachten. Waar ook aan voldaan wordt.

Verbeterpunten of tips

Ik zou geen verbeterpunten kunnen bedenken.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer makkelijk in gebruik.


Heleen Schuilwerve

10/10

De snelle reactie op een bestelling en de wijze waarop ik op de hoogte wordt gehouden over mijn bestelling

Sterke punten

De mogelijkheid om een vastgesteld pakket te bestellen of zelf een pakket samen te stellen vind ik geweldig ! Ook de mogelijkheid om varken , rund en kip te kunnen bestellen binnen één site, vind ik... De mogelijkheid om een vastgesteld pakket te bestellen of zelf een pakket samen te stellen vind ik geweldig ! Ook de mogelijkheid om varken , rund en kip te kunnen bestellen binnen één site, vind ik heel handig!

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, het is makkelijk in gebruik