Reviews

9.5 / 10
1790 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1790 Reviews

Angela Kop Jansen

9/10

Regelmatig vlees besteld en altijd alles in orde

Sterke punten

Uitstekende kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Verpakkingskeuze voor het gehakt graag uitgebreider: nu alleen pakjes van 125 gram terwijl ik vaak 2x 125 gram per keer of zelfs 4x 125 gram per keer gebruik. ( ivm plastic ⬇️)

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


coby van der kooy

10/10

Heerlijk vlees

Sterke punten

heerlijk vlees, keurig verpakt en goede levering

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


H.Vijverberg

10/10

Prima

Sterke punten

Duidelijke afspraken

Verbeterpunten of tips

Soms opmerkingen/wensen goed lezen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Ellen Lehmann

10/10

Uitstekend

Sterke punten

super vlees, goede levering, goede website

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja, heel goed


Dick van Mierlo

9/10

Erg prettige ervaringen. Heerlijk vlees. Bezorging ook prima en prettig.

Sterke punten

Heerlijk vlees en fijn te weten dat sprake is van een korte keten en geen (onnodige) toevoegingen.

Verbeterpunten of tips

A.u.b. geen E621 in de kruidenmix doen. (ook wel mononatriumglutamaat, MNG, MSG of ve-tsin genoemd. En gistextract bestaat ook voor 80% uit dit spul, dus ook dat niet erin doen, maar bij voorkeur... A.u.b. geen E621 in de kruidenmix doen. (ook wel mononatriumglutamaat, MNG, MSG of ve-tsin genoemd. En gistextract bestaat ook voor 80% uit dit spul, dus ook dat niet erin doen, maar bij voorkeur alleen gedroogde kruiden).

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker!


Matija Stanicic

10/10

Een fijne manier om hoogwaardig kwaliteit vlees te kopen

Sterke punten

heldere informatie over de producten en hun bereiding

Verbeterpunten of tips

Sommige vleeswaren zijn aan de zoute kant

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, zeker omdat ik ook mijn eigen vleespakket kan samenstellen.


Henny Miedema

10/10

Super, bestelling wordt altijd volgens afspraak en volledig bezorgd.
Heerlijk vlees.

Sterke punten

Goede communicatie.

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk.


Femmie

10/10

Vrijdag 05 Februari weer m'n bestelling gekregen , zag er allemaal goed uit en ik weet als er iets is dan bel ik en dan wordt het opgelost dus dubbel een 10 voor jullie en de bezorgers want die was... Vrijdag 05 Februari weer m'n bestelling gekregen , zag er allemaal goed uit en ik weet als er iets is dan bel ik en dan wordt het opgelost dus dubbel een 10 voor jullie en de bezorgers want die was ook zeer aardig en wilde de doos tot in m'n huis brengen ( omdat ik in een rolstoel zit en hij bang was dat t tezwaar zou zijn voor m'n benen) maar zeer netjes allemaal

Sterke punten

Het wordt gedaan zoals jij het wil hebben en ze zijn aardig en ja kan blijven positief zijn maar nee tis heel goed

Verbeterpunten of tips

Ik maak vaak al een voor bestelling en die doe ik in de winkelmandje maar als ik de computer afsluit is mn winkelmandje ook leeg zou graag zien dat dit bestaan zou kunnen blijven.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Van der Lelij

9/10

Prima, zowel de producten als het contact met jullie

Sterke punten

Heerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

De bezorging gaf helaas weer wat problemen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Bernard

10/10

Goede kwaliteit correcte levering

Sterke punten

duidelijk en eerlijk

Verbeterpunten of tips

uitloggen met kortingen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja