Reviews

9.5 / 10
1608 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1608 Reviews

Ria Post

10/10

Prima ervaring. Ik ben maar alleen dus ik doe er best lang mee.
Vandaag de hele kip (gratis) gekregen, gekookt om ragout mee te maken

Sterke punten

De verpakking

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel gemakkelijk, het is geseald dus ook in water te ontdooien als je het bent vergeten uit de vriezer te halen


Wilma

10/10

Prima vlees, prima bezorging.
Ga weer bestellen, dus.....

Sterke punten

Goed vlees, van gezonde dieren

Verbeterpunten of tips

Geen?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel fijn zijn de porties in vacuüm verpakt.


M.L. ten Veen

10/10

Onze ervaringen zijn erg goed, Het vlees is van een zeer goede kwaliteit en smaakt beter. Wegens een misverstand, hebben wij een keer het verkeerde pakket ontvangen en de week erop het pakket... Onze ervaringen zijn erg goed, Het vlees is van een zeer goede kwaliteit en smaakt beter. Wegens een misverstand, hebben wij een keer het verkeerde pakket ontvangen en de week erop het pakket dubbel. Na telefonisch contact, hebben wij dit met uw bedrijf tot volle tevredenheid van beide partijen opgelost.

Sterke punten

Goede oplossingen.

Verbeterpunten of tips

Andere touwtjes om de rollades

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, alleen de touwtjes om de kiprollade zijn niet prettig.

Reactie Samen een koe kopen:

Inderdaad Marjolein, dat weet ik nog.... over de wet van Murphy gesproken :)
Ja we hebben het keurig met elkaar kunnen oplossen. Inmiddels al een aantal keren besteld en toch nog steeds aan het...
Inderdaad Marjolein, dat weet ik nog.... over de wet van Murphy gesproken :)
Ja we hebben het keurig met elkaar kunnen oplossen. Inmiddels al een aantal keren besteld en toch nog steeds aan het genieten, toch?


Henk ten Hoopen

9/10

Geweldig

Sterke punten

De producten

Verbeterpunten of tips

Geen opmerking

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Ellen Scholten

10/10

Altijd perfect vlees, en goede service

Sterke punten

Komt afspraken na. Goed gekoelde levering en op het afgesproken tijdstip.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


H. Kaats

10/10

Ik koop nu sinds een paar jaar mijn vlees hier en dat is nog nooit tegengevallen. De smaak is als vroeger bij Oma thuis, Heerlijk! De vergeten vleessoorten zijn een echte aanrader .

Sterke punten

Assortiment, kwaliteit , op tijd leveren en zelf je pakket kunnen samenstellen

Verbeterpunten of tips

Geen , ga zo door

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker

Reactie Samen een koe kopen:

Dank voor de mooie reactie, dat is precies wat het is. De kwaliteit van het vlees uit oma's tijd.... toen vlees nog gewoon was wat het dier ons gaf, PUUR!


Marco Dogge

10/10

Zeer goed

Sterke punten

Gewoon goed vlees

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Diana Hogendorp

10/10

Geweldig dat een bedrijf als deze bestaat!

Sterke punten

Super lekker vlees!

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker wel


À.J. van der Waals

10/10

Heerlijk vlees!

Sterke punten

Prachtig verpakt in een woord een aanrader.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ik ben alleen dus per portie iedeaal.


Koeman

10/10

Heerlijk vlees!

Sterke punten

Heerlijk vers vlees, prima verpakt, scheelt ruimte in de vriezer

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker