99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
9.3/10
Bestelgemak
9.2/10
Info over verloop order
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Reactiesnelheid
9.5/10
After sales
9.4/10
Samenstelling van het vleespakket
8.9/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10

1048 Reviews

Anoniem
10/10

Super kwaliteit, fijne service, vriendelijke mensen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker!


Anita
10/10

Geweldig bedrijf je word altijd goed geholpen

Sterke punten

Netjes word je behandeld en als je wat anders vraagt kan bijna alles

Verbeterpunten of tips

Nee niet zo gauw weet ik iets

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Anoniem
10/10

Onze eerste bestelling is ons zeer goed bevallen
Bestelling, bezorging, verpakking enz. tot in de puntjes geregeld.
Het vlees is heerlijk!


Sterke punten

Zie hierboven

Verbeterpunten of tips

Nog beter? Het is al super!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Super!
Er mag meer suddervlees/lappen inzitten maar dat is persoonlijk omdat we erg houden van stoofgerechten van over de hele wereld.


Heidi
10/10

Echt heel mooi mals vlees. Smaakt echt lekkerder en de porties zijn niet te klein of te groot. Ook onze 3 kinderen vinden het heerlijk en ook wel bijzonder dat we eten van onze “eigen eerlijke koe...

Sterke punten

Vlees is echt netjes verwerkt, keurig verpakt en ook heel netjes geleverd.
Vlees is super mals en smakelijk

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker


dj
9/10

Prima!

Sterke punten

Alles netjes, snel en duidelijk afgehandeld

Verbeterpunten of tips

Tot 2x toe heeft de postbezorger het zegel verbroken in de vrachtwagen terwijl dat bij de deur zou moeten. Dat lijkt me een aandachtspunt :)

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, zeer makkelijk in het gebruik. Goed verpakt met veel info, het lijkt klein maar eenmaal uit het vacuum is een stukje vlees soms opeens een stuk vlees!! Heel goed allemaal


R.Kater
7/10

De ervaring met u bedrijf is zeer positief, alles liep zoals afgesproken op rolletjes.

Sterke punten

Dat je krijgt wat je besteld, verder het vlees is goed verpakt cq verzorgt. Makkelijk om uit de vriezer te halen voor de vrouw des huizes, ze ziet wat ze pakt.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door en niemand zal klagen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeler


Anoniem
8/10

Prima ervaring.
Levering goed. Alles fijn verpakt en geweldige kwaliteit.

Verbeterpunten of tips

nog geen verbeterpunt heb nog maar een keer een bestelling gedaan.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

het was prima verpakt in porties en met duidelijke stickers er op.! TOP


Alfredo
10/10

Prachtige kippen met smaakvol vlees. Van deze gezonde kippenbotten trekken we graag bouillon. Heel lang niet gedaan omdat plofkippenbotten ons niet bevorderlijk leken voor onze eigen gezondheid. In...

Sterke punten

Goede communicatie met sameneenkipkopen.nl op het moment dat het afgelopen jaar een keer misliep door een fout bij PostNL.

Verbeterpunten of tips

Er is maar één persoon in ons gezin die varkensvlees eet, we zouden graag bijv. schnitzels (per 10 stuks ofzo) los mee bestellen bij een kipbestelling.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.


Jan Wouda
10/10

Uit het feit dat we al zo lang van jullie heerlijke vlees genieten mag duidelijk zijn dat we het heel bijzonder vinden.
De smaak, de leverantie en de kwaliteit is allemaal prima in orde.


An de Vries
8/10

Onze ervaringen zijn prima, we merken dat bijna altijd een oplossing wordt gevonden als er soms eens wat mis dreigt te gaan. En we genieten telkens weer van een heerlijk stukje MALS vlees!

Sterke punten

Ja, toen de postbesteller niet op kwam dagen werd ons pakket 's avonds rechtstreeks vanuit Haaksbergen gebracht! Hulde!

Verbeterpunten of tips

Het gaat prima zo.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Voor ons zijn de porties wat aan de grote kant.