Reviews

9.5 / 10
1608 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1608 Reviews

Gepke van der Sluijs

10/10

Zeer goed

Sterke punten

Variaties aan producten , goed in beeld gebracht

Verbeterpunten of tips

Mag / kan de karbonade wat dunner gesneden worden . Het is voor mij te veel om in één keer op te eten .

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja , de tip in kom koud water en het vlees is zo ontdooid


Kars

10/10

Absoluut (h)eerlijk vlees!

Sterke punten

Fijne website, goede verzending, heerlijk vlees!

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


C.van Oers

10/10

Lieve mensen. Ik heb bij jullie eind mei zowel rundvlees als varkensvlees gekocht .Wij zijn matige vleeseters en snijden veelal zoals bv schnitzels het vlees in tween. Het vlees is van... Lieve mensen. Ik heb bij jullie eind mei zowel rundvlees als varkensvlees gekocht .Wij zijn matige vleeseters en snijden veelal zoals bv schnitzels het vlees in tween. Het vlees is van uitzonderlijke kwaliteit. En schitterend vers als het binnen komt. Kortom ,helemaal top.

Sterke punten

Vers en geweldige kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Zevenhoven

7/10

Wij zijn zeer tevreden

Sterke punten

Prima porties. Goed gedocumenteerd.

Verbeterpunten of tips

Waarom geen rookworsten in de zomer? Vlees wel of niet gekruid?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja

Reactie Samen een koe kopen:

In de zomer gebruiken wij het vlees dat voor de rookworsten gebruikt wordt voor bijvoorbeeld BBQ worst. Omdat wij geen vlees op voorraad hebben kunnen we het vlees maar 1 keer een doel geven. Maar... In de zomer gebruiken wij het vlees dat voor de rookworsten gebruikt wordt voor bijvoorbeeld BBQ worst. Omdat wij geen vlees op voorraad hebben kunnen we het vlees maar 1 keer een doel geven. Maar binnenkort worden ze weer gemaakt.
Wanneer u het aangeeft in het opmerkingenvak kan al het vlees ook ongekruid geleverd worden. We hebben immers een eigen slager en die vraag ik het graag.
Leuk te horen dat u tevreden bent, graag tot een volgende keer, groet, Kirsten


VanDijk Advies en Inspectie TVI

9/10

Bijzonder goed

Sterke punten

Vers, traceerbaar en 'eerlijk' vlees van hoge kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Van de kip zijn alleen samengestelde pakketten verkrijgbaar. Dat is jammer, als je alleen kipfilet wilt bestellen ...

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jawel ....


Marga

10/10

Het vlees is mooi vers ingepakt en is zo lekker

Sterke punten

10

Verbeterpunten of tips

n.v.t

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Ellen

10/10

Heerlijk vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, dat kun je proeven!

Sterke punten

Duidelijke webshop en direct een reactie als je hulp nodig hebt.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, heel gemakkelijk!
Ik bestel iedere maand een pakket vlees.


Bart

9/10

Mooi en eerlijk product

Sterke punten

Recepten in de mail zijn leuk

Verbeterpunten of tips

Echt geen idee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja goede porties


Diny Roos

10/10

Excellent! ‘N zeer hoge kwaliteit’s producten.
En super fijne en humane samenwerking.
Ook ‘n keurige nette aflevering, alles naar wens geleverd en zeer netjes verpakt, hartelijk dank...
Excellent! ‘N zeer hoge kwaliteit’s producten.
En super fijne en humane samenwerking.
Ook ‘n keurige nette aflevering, alles naar wens geleverd en zeer netjes verpakt, hartelijk dank voor jullie hulp en meedenken.
Tot de volgende keer.
Mvg Mevr D.E.Roos.

Sterke punten

De unieke mens tot mens benadering.
En het de mooie kwaliteit’s producten.
En uiteraard de geweldige verpakking en vriendelijke levering.

Verbeterpunten of tips

Voor zover geen klachten.
Fijn dat jullie open staan voor aanpassen.
Mocht ik suggestie’s hebben horen jullie van ons.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut, ben ‘n zeer tevreden klant, en ook zeer wel te spreken over de bestelde producten, altijd naar believen verpakt, dus gemakkelijk te gebruiken, en in te delen. Nogmaals hartelijk dank.

Reactie Samen een koe kopen:

whouw, wat een mooie beoordeling. Dank u wel. Groet, Kirsten


Louise van Eenennaam

10/10

Wij zijn fan van vanonzeboer (al toen het nog samen een koe kopen was)! bij de verbeterpunten staat nog een klein puntje

Sterke punten

mooi vers en heerlijk vlees.

Verbeterpunten of tips

de kipkruiden bevatten mononatriumglutamaat (E621= ve tsin) en dat is een minpunt. Wij zijn allergisch hiervoor, maar het is aangetoond slecht. Het past niet echt bij een gezonde voeding.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

prima verpakt en gemakkelijk in te vriezen.

Reactie Samen een koe kopen:

Dank u voor de tip. Wij waren anders geïnformeerd en waren blij met de keuze. Omdat het natriumgehalte in keukenzout driemaal zo hoog is als in MNG zijn er voordelen voor een natrium-armer dieet als... Dank u voor de tip. Wij waren anders geïnformeerd en waren blij met de keuze. Omdat het natriumgehalte in keukenzout driemaal zo hoog is als in MNG zijn er voordelen voor een natrium-armer dieet als MNG wordt gebruikt als een smaakversterker in plaats van keukenzout.
Na uw opmerking gaan wij het wederom nader bekijken, want meer mensen weten meer. Zal u t.z.t. op de hoogte brengen. Dank u wel, groeten Kirsten