Reviews

9.5 / 10
1413 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1413 Reviews

A. Roling

10/10

Super goed

Sterke punten

Goed vlees alles is lekker!

Verbeterpunten of tips

Ossehaasbiefstuk per ons verpakt.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Brabander

8/10

Goed

Sterke punten

verpakken zoals je aangeeft (per stuk etc.)

Verbeterpunten of tips

In account eigen eerdere bestelling kunnen inzien en opnieuw kunnen bestellen, dan hoef je niet iedere keer alles op te geven. Wij bestellen bijna altijd hetzelfde.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja, maar zie eerdere opmerking


Ruth Beemer

10/10

Alleen maar positief: goede info/ kwaliteit

Sterke punten

kwaliteit van het vlees/levering

Verbeterpunten of tips

rollade en leverworst met kruiden maar zonder kruidnagel?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker!


Hans Scheffer

10/10

Inmiddels al twee maal koepakket en al 3 maal varkenslapjes gehad . Nog nooit zo heerlijk stukje vlees gehad

Sterke punten

Vers, geweldige smaak , in een woord geweldig

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Altijd geweldig vlees in huis


Jurgen Klous

10/10

Prima!

Sterke punten

Alles overduidelijk dus fouten kun je niet maken

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Top!


Else 't Hooft

10/10

Alleen maar positief. Bestelling op afgesproken tijd afgeleverd, goed verpakt. Heerlijk vlees (en kaas).

Sterke punten

Duidelijke informatie, bij problemen snel antwoord.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ik begrijp niet wat er met After sales bedoeld wordt.


Richard Roumen

8/10

Goed vlees en netjes verpakt.

Sterke punten

Goed vlees, netjes verpakt. Levering is prima met goede informatie over levertijdstip

Verbeterpunten of tips

Waarom is er geen diepvrieslijstje meer bij? Ik wil de verpakking retourneren. Dat is 1 keer gelukt. Kan dit niet automatisch?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja het is gemakkelijk. Ik mis de invries lijst.


Kops

10/10

Prima organisatie

Sterke punten

goede site

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

prima porties , niet te groot of te klein


John Sevenstern

9/10

Goede producten, duidelijke afspraken die ook Goed nagekomen worden.

Sterke punten

Goede keuze en keuze pakket breidt steeds uit. Goede kwaliteit producten.

Verbeterpunten of tips

De tartaar was de laatste keer (eigenlijk onze voorlaatste keer) wel erg fijn gedraaid.
Plastic sealverpakking kan nog kleiner als de sticker over het vlees heen geplakt wordt, je kunt immers...
De tartaar was de laatste keer (eigenlijk onze voorlaatste keer) wel erg fijn gedraaid.
Plastic sealverpakking kan nog kleiner als de sticker over het vlees heen geplakt wordt, je kunt immers aan de andere kant het vlees zien. Minder plastic geeft ook minder afval.
De kartonnen verpakking en het Nieuwe isolatiemateriaal Is een grote verbetering. Misschien kan op het isolatiemateriaal geprint worden onder welke afvalgroep het valt en wellicht ook tips voor hergebruik.
Wij hebben de verpakking hergebruikt om het vlees ingevroren mee te nemen op vakantie. Samen met de diepgevroren koelelementen bleef het pakket ruim 12 uur bevroren.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer gemakkelijk zeker omdat het op onze behoefte is geportioneerd.


Cjbk

10/10

Heerlijk vlees is goede porties tegen betaalbare prijs (mag altijd iets goedkoper, maar vooruit ?)

Sterke punten

Goed verpakt, snelle levering.

Verbeterpunten of tips

Geen verbeter tips.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Top