Reviews

9.5 / 10
1376 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1376 Reviews

Anoniem

10/10

Zoals altijd netjes verpakt geleverd en goed vlees

Sterke punten

persoonlijke benadering

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ik heb zelf een pakket samengesteld(vandaar de 3 sterren want ik heb geen oordeel over de samenstelling van de vleespakketten) en de portiegrootte aangegeven en dan ging allemaal erg makkelijk


G.sassen-Feola

10/10

Goed

Sterke punten

Echt lekker

Verbeterpunten of tips

niks

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

JA


Ivo

10/10

Prima

Sterke punten

eerlijk en lekker vlees

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

absoluut


Nienke van der Molen

10/10

We hebben weer een heerlijk pakket met vlees ontvangen, dit keer in een mooie koelbox

Sterke punten

Alles is goed, ik heb geen verdere wensen. Ben heel blij met de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen.

Verbeterpunten of tips

geen idee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Qua vlees? Alles is heerlijk


sam

9/10

Makkelijk en GOED !

Sterke punten

goed vlees

Verbeterpunten of tips

gewicht van het vlees tov wat je besteld hebt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Rinie de Vries

10/10

Het is wederom heerlijk. Hier komt geen anders vlees meer in huis. Liever iets minder en goed dan veel en niet smakelijk

Sterke punten

goed bereikbaar als er vragen zijn. Mails met leuke tips en info.

Verbeterpunten of tips

lekker doorgaan op dezelfde voet.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

misschien nog een tip voor alleenstaanden. Kip in een kleine hoeveelheid. b.v. alleen drumsticks en kipfilet.


Anne-Marie Konincks

9/10

Vriendelijk, attent!

Sterke punten

Men luistert goed!

Verbeterpunten of tips

Niets op aan te merken!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Alles is mooi apart verpakt, reuze handig!


Jeroen F

8/10

Van een zakenrelatie heb ik een tegoedbon gekregen.

Via de website kond ik gemakkelijk een bestelling plaatsen.
De bestelling kon worden afgehaald bij een delicatesse zaak. Een mooie...
Van een zakenrelatie heb ik een tegoedbon gekregen.

Via de website kond ik gemakkelijk een bestelling plaatsen.
De bestelling kon worden afgehaald bij een delicatesse zaak. Een mooie uitbreiding van het aanbod voor de Bourgondiër!

Sterke punten

Gewoon super lekker stuk vlees!

Verbeterpunten of tips

Meer afhaal punten bij mij in de buurt.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Als kwaliteit belangrijker is dan de prijs zou ik dit bedrijf zeker aanbeven!


Anoniem

10/10

Prettig en direct

Sterke punten

Goede omschrijving over de bereidingswijze.
Prettige verzendwijze. Goede afhandeling als de levering een keer misloopt (mijn eigen missertje)

Verbeterpunten of tips

Werkelijk geen enkel commentaar.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut


john

5/10

Goed

Sterke punten

prima vlees

Verbeterpunten of tips

over de verpakking zijn we niet tevreden ,eerst was het in koelbox met element wat gelijk weer meegenomen werd, nu veel restafval?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

vlees wel