Reviews

9.5 / 10
1310 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1310 Reviews

Margreet

10/10

Wat een goed concept, ( h) eerlijk vlees. Wil absoluut niet meer anders.

Sterke punten

Prima communicatie, snelle reactie

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zekers


Anoniem

9/10

Hele goede ervaring. Kan het iedereen aanraden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.


van Dijk

10/10

Meerdere bestellingen met gevarieerde keuzes vlees bij SEKK gedaan. Eerste reactie: WOW !!! Da' s lekker …. (nog lekkerder dan het vlees van de Keurslager)

Sterke punten

SEKK maakt de belofte waar. Het vlees is echt een klasse apart …., dus vlees eten wordt genieten !!

Verbeterpunten of tips

Ik zou het niet kunnen verzinnen ….., echt niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jawel, je besteld de porties voor(in ons geval) twee personen. Laten ontdooien ….. en in de pan. (de recepten van SEKK zijn trouwens ook goed (basic, maar gewoon goed).


Ineke Koldewijn

10/10

Lieve mensen het is geweldig wat jullie doen het vlees is geweldig je proeft de liefde voor het dier. Dank jullie.

Sterke punten

De bestelling verliep geweldig ook het op de hoogte houden van al liet ik een traantje of 2 . Zelf vega maar mijn partner niet dus bewust wording is ook een ding . Met respect voor het dier

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Als het het niet weet de folder


JHG Elmpt, van

9/10

Dienstverlening perfect en reactie altijd positief. Pakket goed samengesteld, goed verpakt en prima afgeleverd.

Sterke punten

Bij een kleine vergissing heel goed geanticipeerd. Probleem razendsnel opgelost. Een echt perfecte reactie.

Verbeterpunten of tips

Op het ogenblik geen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Perfect in gebruik. We zijn met 3 personen en hebben verpakking per 3st.


Kees van den Brink

10/10

Ik heb een kippakket gekocht. Ik ben de bio-industrie meer dan zat. Ben blij dat ik kwalitatief goede en hoogwaardige producten kan kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ik ben kok.


Vaarkamp

10/10

Geweldig. Fijn dat je tegenwoordig ook zelf je pakketten samen kunt stellen.

Sterke punten

Zoals de naam al zegt samen een korte keten. Vers. Toegankelijk. Uitstekende service.

Verbeterpunten of tips

Ik hoop dat er in de toekomst ook een mogelijkheid komt om bv alleen kippendijfilet te bestellen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeker. Ook fijn dat je nu zelf kunt kiezen per hoeveel stuks je het verpakt wilt hebben.


Federica.M

10/10

Heerlijk vlees. Qua kwaliteit zo veel beter dan vlees uit een supermarkt. Echt een aanrader!

Sterke punten

Kwaliteit + goede bezorging

Verbeterpunten of tips

Niets aan te voegen. Ik ben heel tevreden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja alles is duidelijk


Hetty Hulsman-stegeman

10/10

Zoals diverse keren, ook dit keer weer een heerlijk vleespakket. Nergens anders kopen wij nog vlees. Keurig verzorgde pakketten. Zeer vriendelijke mensen. Kortom een AANRADER.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Anoniem

10/10

Wij zijn zeer tevreden over de service en de goede kwaliteit vlees.

Sterke punten

Goede verpakking van het vlees, wederom de goede kwaliteit van het vlees en de leuke acties.

Verbeterpunten of tips

Het zou fijn zijn als je kip, als het mogelijk is, dat je de kipfilet, kippendijen, poten of een echte soepkip( te koop zou kunnen komen) gewoon per kilo of pond kan kopen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel gemakkelijk.