Reviews

9.5 / 10
1252 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.3/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1252 Reviews

Anoniem
8/10

Wij hebben sinds een paar maanden een rundvleespakket en een kippakket besteld en zijn heel erg tevreden.
Keurig verpakt en bezorgt, en het vlees is van super kwaliteit.
Heel erg tevreden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker


Robert Kater
9/10

Mijn ervaring met u bedrijf is zeer positief in eerste instantie zijn de meningen daar over verdeeld, er zijn altijd mensen die negatief zijn maar hebben geen ervaring maar toch.
Mijn vrouw...

Sterke punten

De sterke punten van u zijn dat alles zeer verzorgd en niet te vergeten uitstekend verpakt en op de afgesproken tijd word aangeleverd. ( top )

Verbeterpunten of tips

Mijn mening is ga zo door, en niemand heeft iets te klagen de Site ziet er pico bello uit

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja en ik weet waarover ik praat, ik ben 47 jaar Slager geweest.


Petra
10/10

Een hele goede eerste ervaring gehad met Sameneenkoekopen.nl. Goede kwaliteit vlees. Het pakket werd keurig gekoeld en op afgesproken tijd geleverd.

Sterke punten

Alles is heel goed verpakt en voorzien van label met inhoud en datum.

Verbeterpunten of tips

Bij het verpakken van 2 stuks van hetzelfde vlees, bijv. karbonades, erop letten dat het ook 2 stuks van (ongeveer) gelijke grootte/gewicht zijn.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.


J.A.M. van Huet
10/10

Alles klopt tot in de puntjes
Prima alles geregeld kan niet beter
kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

Sterke punten

Kan niet beter


J.A. van Zoest
10/10

Wij zijn 100% tevreden op alle fronten!
Wij stellen zelf een pakket samen en dat werkt fantastisch!

Sterke punten

Voor ons zijn alle punten sterk!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Super gemakkelijk


Anoniem
10/10

Deze kleine anekdote zegt al heel veel: mijn man zei laatst: we hebben nog gehakt nodig. Zeg ik: dat ligt toch gewoon in de vriezer. Ja, zegt hij, maar dat is zo lekker en dadelijk is het op. Dan...

Sterke punten

Lekker vlees. Netjes geleverd.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Super makkelijk. Als je het vergeet uit de vriezer te halen, leg je het gewoon even in koud water.


Toni
9/10

Heerlijk vlees en een super service! Top.

Sterke punten

Goed verhaal.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Sealen en de stickers. Makkelijk in de vriezer op te bergen (neemt weinig ruimte in) en voor gebruik makkelijk op te zoeken door de stickers.


Ans Bruinsma
6/10

We hebben inmiddels 2x een runderpakket besteld. De eerste keer naar alle tevredenheid. De tweede keer waren we een stuk minder tevreden over de kwaliteit van het vlees.

Sterke punten

Goede informatie in aanloopt van de levering van het product.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja.


Arjan
8/10

Het pakket was super maar ik miste de t bone en had wat meer tournedos verwacht en andere lekker stukjes vlees ik vond het iets te afvalvlees maar wel in de goede zin hoor was niks mis mee hoor maar...

Sterke punten

Was goed verdeeld en netjes verpakt

Verbeterpunten of tips

Iets meer lekkere stukjes vlees en iets minder “ afval vlees”

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeker goed gedaan

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Arjan, Dank voor uw reactie en fijn te horen dat u tevreden bent en onze produkten met service met een 8 beloond. U geeft aan een T-Bone te missen in uw pakket, echter deze behoort niet tot de samenstelling van een Luxe standaard pakket. Het is eenvoudig niet mogelijk om ieder pakket uit 1 en dezelfde koe van een T-Bone te voorzien, om de simpele reden dat 1 koe niet zoveel T-Bones bevat. Dan zouden wij T-Bones uit een andere koe moeten nemen....en dat doen wij niet. Wij gebruiken al het vlees van 1 koe. Hierin heeft u zich wellicht vergist. Geniet u lekker van het vlees en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Kirsten


mos willem
10/10

Uitstekende ervaring met het bedrijf.

Sterke punten

Bedrijf accuraat-verpakking uitstekend- bezorging op tijd-

Verbeterpunten of tips

neen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeer gemakkelijk