Reviews

9.5 / 10
1790 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1790 Reviews

Celine Breeuwsma

10/10

Prima! Eenvoudig bestellen, goede levering, heerlijk eerlijk vlees.

Sterke punten

Kwaliteit van het vlees.

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja!


Selma

10/10

Heel positief.

Sterke punten

Goeie bezorgservice en groot aanbod en lekkere producten.

Verbeterpunten of tips

Soms is het moeilijk recepten te vinden met de zoekfunctie als je één woord in typt bijvoorbeeld het soort vlees dat je hebt en daar de bereiding voor zoekt.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker


Ellen

10/10

(H)eerlijk vlees dat op een nette manier verpakt en bezorgd wordt.

Sterke punten

Duidelijke website, de verkopers staan klaar om te helpen indien nodig. En de bestelling wordt gekoeld afgeleverd.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja heel gemakkelijk, 1x in de maand een bestelling plaatsen en je hebt altijd vlees in de diepvries.


Henk ten Hoopen

10/10

Heel goed

Sterke punten

Kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Lalleman

9/10

Tot nu toe heerlijk, mooi vlees/wild ontvangen. Er gaat zeker meer besteld worden.

Sterke punten

Mooie porties, goed verpakt en keurig afgeleverd

Verbeterpunten of tips

Als het mogelijk is nog wat meer recepten voor bereiden van wild op de site

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Website of vlees? Beiden prima


Hans

9/10

Goede kwaliteit, prima verpakt.

Sterke punten

Kwaliteit, duidelijke etiketten

Verbeterpunten of tips

sommige verpakkingen wat scheef in verhouding qua gewicht t.o.v. andere gewichten. bijv. 100 gram is prima, maar 200 gram stoofvlees is dan net krap voor 2 personen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker!


Samen een koe kopen

10/10

Lekker vlees, hulpvaardig bij vragen, prima gekoelde bezorging, en heel belangrijk.... De dieren hebben een waardig bestaan.

Sterke punten

Kwaliteit van het vlees

Verbeterpunten of tips

Jammer dat er zoveel plastic gebruikt wordt als verpakking. Is er geen milieu vriendelijker oplossing? De bezorging komt soms heel laat in de avond. Laatste keer wilde ik gaan slapen maar het vlees... Jammer dat er zoveel plastic gebruikt wordt als verpakking. Is er geen milieu vriendelijker oplossing? De bezorging komt soms heel laat in de avond. Laatste keer wilde ik gaan slapen maar het vlees kwam pas tegen kwart voor 11. Zou mooi zijn als dit anders kan.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Anoniem

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Persoonlijke benadering

Verbeterpunten of tips

Ga zo door

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Wij hebben af en toe/geregeld wat nodig en zijn er al bijna van begin bij/dat we bestellen, dus ja erg gemakkelijk in gebruik


Wilma

10/10

Nooit problemen, worden altijd prima geholpen.

Sterke punten

Snelle bestellingen. Daar word ik erg blij van!

Verbeterpunten of tips

Wat goed gaat, niet veranderen, behoudens soms kleine aandachtspuntjes die er gegeven worden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel fijn. Je kunt zelf aangeven hoe je alles verpakt wilt hebben.


Frans klijn

9/10

Levert goede producten en zorgt voor een vlotte levering ng

Sterke punten

Informatie over de producten

Verbeterpunten of tips

Het vasthouden van de bestellijst bij wijzigingn.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja