Reviews

9.5 / 10
1506 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1506 Reviews

k plieger

8/10

Goed

Sterke punten

duidelijk verpakt

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Kunnie

10/10

Eerste keer altijd afwachten hoe het vlees is en hoe de aflevering, nou het was hartstikke top! heel mooi vlees en kip en vooral lekker. Ook dat alles al verpakt is in porties is super handig. Prijs... Eerste keer altijd afwachten hoe het vlees is en hoe de aflevering, nou het was hartstikke top! heel mooi vlees en kip en vooral lekker. Ook dat alles al verpakt is in porties is super handig. Prijs is vergelijkbaar met de echte slager dus ook betaalbaar. Tegen de tijd dat wij alles op hebben zal ik zeker opnieuw bestellen.

Sterke punten

Eerlijk Hollands!

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja heel gemakkelijk, goed verpakt en gelabeld


Uland

10/10

Goed bedrijf

Sterke punten

snelle service,

Verbeterpunten of tips

nvt.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeer gemakkelijk


A. Roling

10/10

Super goed

Sterke punten

Goed vlees alles is lekker!

Verbeterpunten of tips

Ossehaasbiefstuk per ons verpakt.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Brabander

8/10

Goed

Sterke punten

verpakken zoals je aangeeft (per stuk etc.)

Verbeterpunten of tips

In account eigen eerdere bestelling kunnen inzien en opnieuw kunnen bestellen, dan hoef je niet iedere keer alles op te geven. Wij bestellen bijna altijd hetzelfde.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja, maar zie eerdere opmerking


Ruth Beemer

10/10

Alleen maar positief: goede info/ kwaliteit

Sterke punten

kwaliteit van het vlees/levering

Verbeterpunten of tips

rollade en leverworst met kruiden maar zonder kruidnagel?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker!


Hans Scheffer

10/10

Inmiddels al twee maal koepakket en al 3 maal varkenslapjes gehad . Nog nooit zo heerlijk stukje vlees gehad

Sterke punten

Vers, geweldige smaak , in een woord geweldig

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Altijd geweldig vlees in huis


Jurgen Klous

10/10

Prima!

Sterke punten

Alles overduidelijk dus fouten kun je niet maken

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Top!


Else 't Hooft

10/10

Alleen maar positief. Bestelling op afgesproken tijd afgeleverd, goed verpakt. Heerlijk vlees (en kaas).

Sterke punten

Duidelijke informatie, bij problemen snel antwoord.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ik begrijp niet wat er met After sales bedoeld wordt.


Richard Roumen

8/10

Goed vlees en netjes verpakt.

Sterke punten

Goed vlees, netjes verpakt. Levering is prima met goede informatie over levertijdstip

Verbeterpunten of tips

Waarom is er geen diepvrieslijstje meer bij? Ik wil de verpakking retourneren. Dat is 1 keer gelukt. Kan dit niet automatisch?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja het is gemakkelijk. Ik mis de invries lijst.