Reviews

9.5 / 10
1584 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1584 Reviews

Peter en Carin van der Zijden

10/10

Wij hebben inmiddels enkele leveringen ontvangen. De pakketten worden keurig verpakt en snel en netjes bezorgt.
Het vlees is van zeer goede kwaliteit. Even wennen want er komt geen water uit...
Wij hebben inmiddels enkele leveringen ontvangen. De pakketten worden keurig verpakt en snel en netjes bezorgt.
Het vlees is van zeer goede kwaliteit. Even wennen want er komt geen water uit tijdens het braden. De smaak is perfect. Kippensoep met de poten en vleugels is ouderwets lekker! Rosbief heel mals, biefstuk heerlijk, de smaak van speklapjes herken je niet want waar smaken de supermarkt lapjes eigenlijk naar? De karbonade is ook heel lekker.
Onze buurvrouw had vroeger een heel goed restaurant. Nu besteld ze via ons haar vlees want dat smaakt! Een mooier compliment kan je niet krijgen.

Sterke punten

Goed verpakt, mooi en smaakvol vlees.

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

JA!!!!


Irma Smit

9/10

Prima vlees, heerlijk wild

Sterke punten

Goede website
Wild= goede keuze, vrij rondgelopen en geen antibiotica

Verbeterpunten of tips

Heft vlees werd pas om 22.45 bezorgd! Dat is echt te laat als je om half 6 moet opstaan.
Zou volgens track en trace tussen 18-21 uur komen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


J.G.Nat

9/10

Heerlijk vlees, goede kwaliteit, vriendelijk en klantvriendelijk.

Sterke punten

Kwaliteit-prijsverhouding, klantvriendelijkheid.

Verbeterpunten of tips

Bezorging.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja, erg mals en binnen korte tijd gaar.


ton dereus

9/10

Geweldig vlees tijdens het baken ruik je het echt vlees

Sterke punten

verpakkingen

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Pieter

10/10

Kwaliteit vlees al jaren Top en fijn dat er goed wordt omgegaan met de Dieren!

Sterke punten

Zij doen wat ze zeggen te doen!

Verbeterpunten of tips

Volhouden, doorgaan, uitbreiden ...

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker!


À.J. van der Waals

10/10

Heel betrouwbaar en heel goed vlees.

Sterke punten

Keurige verpakking.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel goed


Elza van der Giessen

10/10

Vriendelijk en efficiënt. De bestelling is goed te volgen en het pakket wordt op tijd afgeleverd in stevige verpakking met koelelementen.
Alle stukken vlees hebben een duidelijk etiket met de...
Vriendelijk en efficiënt. De bestelling is goed te volgen en het pakket wordt op tijd afgeleverd in stevige verpakking met koelelementen.
Alle stukken vlees hebben een duidelijk etiket met de vermelding van de inhoud, datum van verpakking en THT datum, zodat snel is terug te vinden wat je uit de vriezer wilt halen.
Het vlees is om van te smullen.

Sterke punten

efficiëntie, duidelijkheid en heerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

geen. Ga vooral zo door.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeker


Anita

10/10

Uitstekend

Sterke punten

Vlees dat we in Nederland een beetje vergeten waren staat nu weer in de schijnwerpers

Verbeterpunten of tips

Nee joh! Niets meer aan doen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja tuurlijk!


Josie de Vuijst

9/10

Erg fijn contact, erg goed product, goede informatie

Sterke punten

gewoon erg goed product

Verbeterpunten of tips

gewoon zo doorgaan. Ik vind de kippen best duur

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker. zo fijn dat er 1 persoonspakketten zijn en je zelf een pakket kan samenstellen


hvdweele

10/10

Het vlees is prima en heerlijk.goede kwaliteit.vleeswaren zijn ouderwets lekker echt ambachtelijk.

Sterke punten

optijd bezorgd

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja