Reviews

9.5 / 10
1841 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1841 Reviews

van Giessen

10/10

Mooi op de afgesproken tijd -netjes verpakt

Sterke punten

zie boven

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Van Schaik. (Geen bedrijfsnaam )

10/10

Super kan niet anders zeggen.

Sterke punten

Snel en netjes verzorgd.

Verbeterpunten of tips

Op moment geen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jes.


c.w. hengstmengel

10/10

Prima in orde

Sterke punten

goede aflevering

Verbeterpunten of tips

vooral doorgaan

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

altijd vlees bij de hand


Ineke Agricola

10/10

Super alles. Alles heerlijk van smaak. Goed verpakt en met zorg bezorgd.

Sterke punten

Losse verkoop, zelf samen te stellen.

Verbeterpunten of tips

Wij vinden de schouderkarbonades echt heel erg lekker, maar wel een ietsje te groot, maar daar is denk ik weinig aan te doen.☺️

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeer makkelijk en snel te ontdooien.


de Lange

10/10

Heerlijk vlees netjes verpakt in porties en de levering is ook prima in stevige doos met koelelementen!

Sterke punten

Eerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja lekker een voorraad in de vriezer en per portie verpakt


Joke Tjeerds

10/10

Erg tevreden over dit bedrijf

Sterke punten

Je kunt goed zelf kiezen

Verbeterpunten of tips

Niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Diana Kars

10/10

Alleen maar positief

Sterke punten

Komen de afspraken en wensen na

Verbeterpunten of tips

Wordt niet te groot met jullie mooie initiatief…

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker, weinig capaciteit in de vriezer en weinig afval


Ineke Schouten- Lijbers

10/10

Vlees is goed. Verpakking prima.bezorging prima.
Voor ons is bv de varkensrollade te sterk gekruid, zijn het buitenlandse ?peper en zout is toch genoeg.misschien gebruiken we in het westen...
Vlees is goed. Verpakking prima.bezorging prima.
Voor ons is bv de varkensrollade te sterk gekruid, zijn het buitenlandse ?peper en zout is toch genoeg.misschien gebruiken we in het westen andere kruiden?

Sterke punten

Makkelijk bestellen, ruime sortering van het vlees

Verbeterpunten of tips

Heb ik al geschreven

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk


Lydia van Norden

10/10

Prima dienstverlening

Sterke punten

Heerlijk, eerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

x

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Neeskens

10/10

Heel goed!

Sterke punten

Goede communicatie, prima vlees

Verbeterpunten of tips

Wat ons betreft, zouden we graag zien dat je ook bij een zelf samengesteld pakket zou kunnen kiezen voor schouderkarbonades van ca. 165 gr. Dat is makkelijker dan het steeds moeten omschrijven.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker!