Reviews

9.5 / 10
1506 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1506 Reviews

Huub en Kirsten

10/10

Eerlijk en heerlijk!

Sterke punten

goed

Verbeterpunten of tips

goed

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

handig en hygiënisch


G.J.H. Bennink

8/10

Prima

Sterke punten

Gewoon aardig

Verbeterpunten of tips

We zijn vooral van de wijn in beperkte mate, vlees is in zekere zin een bijproduct. De hachee was lekker

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Best wel


Angeline

10/10

Goede keuze, lekker eerlijk vlees,goeie service.

Sterke punten

Keuzemogelijkheid, pakket of zelf samenstellen van diverse soorten vlees rund,varken,kip. Handig verpakt in hoeveelheden die je zelf kunt kiezen.

Verbeterpunten of tips

Nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Versijde

10/10

Al 5 jaar klant. Betrouwbaar en heerlijk vlees.

Sterke punten

Altijd in goed overleg. Duidelijk over levertijd. Goed verpakt. Heerlijk vlees.

Verbeterpunten of tips

Nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk


Jan

8/10

Betrouwbaar, lekker en correct

Sterke punten

goed vlees
goede informatie over voortgang bestelling
netjes verpakking per portie, goede labels

Verbeterpunten of tips

indicatie van de bereidingstijd van het rundvlees op de label vermelden. de folders die er normaal bij zitten verdwijnen op een gegeven moment, terwijl je nog wel vlees in de vriezer heb liggen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Jan,
Het is inderdaad een verbeterpunt waar we al mee aan de slag zijn gegaan. Het bijgesloten boekje geeft alle informatie omtrent de bereiding, maar een QR code die straks op iedere...
Beste Jan,
Het is inderdaad een verbeterpunt waar we al mee aan de slag zijn gegaan. Het bijgesloten boekje geeft alle informatie omtrent de bereiding, maar een QR code die straks op iedere verpakking komt te staan is veel efficiënter. Nog eventjes geduld.


Danielle

10/10

Super kwaliteit en service!!!
Heerlijk vlees!!

Sterke punten

Zeer goede verzending. Track en trace is zeer goed te volgen.

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Goede website.


A Remmelzwaal

10/10

Heerlijk vlees en goede bezorging

Sterke punten

Alles gaat netjes

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja prima


Willy Steunebrink

10/10

Onze ervaring met Samen een Koe kopen is dat wij zeer tevreden zijn over zowel de kwaliteit van het vlees als de bezorging. Ook dat ze het dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben is voor ons een... Onze ervaring met Samen een Koe kopen is dat wij zeer tevreden zijn over zowel de kwaliteit van het vlees als de bezorging. Ook dat ze het dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben is voor ons een belangrijke reden ons vlees bij Samen een Koe kopen te bestellen. Een aanrader dus!

Sterke punten

Kwaliteit van het vlees en de perfecte bezorging en manier van verpakken.

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten of tips, ga zo door!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Hekman

10/10

Goede ervaring snelle levering en heerlijk vlees

Sterke punten

Aantal verpakkingen duidelijke foto's

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja erg gemakkelijk en goede kwaliteit


Piet Kwinten

10/10

Ik ben te vreden met mijn ervaring van jullie bedrijf

Sterke punten

Goede kwaliteit vlees

Verbeterpunten of tips

Ik zou de verzend kosten laten vervallen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja