Reviews

9.5 / 10
1267 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.3/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1267 Reviews

A de Vries
8/10

Wij zijn erg tevreden over het functioneren van uw bedrijf. Komen we er niet uit vwb de bestelling dan worden we naar volle tevredenheid geholpen .
Het bestelde product is prima, we genieten...

Sterke punten

Zie boven

Verbeterpunten of tips

Zie mijn opm boven

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeker

Reactie Samen een koe kopen:

Beste A. de Vries, Wanneer u ons de volgende keer laat weten dat u het liefst uw vlees ongekruid ontvangt, dan kunnen wij dit zo voor u verzorgen. We hebben immers een eigen slager die alles op ambachtelijk wijze klaarmaakt. Ook de porties kunnen per stuk verpakt worden. Wij doen graag iets extra's voor onze klanten. Ouderwets vlees met ouderwetse service, zullen we maar zeggen.


Bert
10/10

Prima ervaring, we moesten de levering even wat uitstellen vanwege vakantie, na contact met Kirsten was dat snel geregeld.
Vleespakket is zoals je het mag verwachten, erg smaakvol.

Sterke punten

Contact met het bedrijf is uitstekend, je kan er je vragen kwijt en die worden erg snel beantwoord.
De levering is adequaat, prima geregeld.

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker de website is duidelijk en je weet wat je besteld


Sonja Verheul
10/10

Correcte en duidelijk communicatie. Fijn dat je via de mail op de hoogte word gehouden .

Sterke punten

Er is veel duidelijkheid. Het gemak van zelf samen stellen, maar ook een pakket bestellen is eenvoudig.
Leuke acties. Maar bovenal, het vlees is echt vlees! De dieren hebben het er zeer goed, waardoor je eerlijk vlees eet.

Verbeterpunten of tips

In de pakketten zitten soms teveel vleesproducten die je weinig tot niet gebruikt. Maar je kunt daarvoor natuurlijk ook gewoon zelf samenstellen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker


Anoniem
10/10

Geweldige service

Verbeterpunten of tips

Nvt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer gemakkelijk in gebruik


Jeanette
9/10

Vlees zoals vlees bedoeld is! Super kwaliteit.

Sterke punten

Goede communicatie. Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben.
Verder is duidelijk vermeld wat het is en tot wanneer het te gebruiken is.

Verbeterpunten of tips

Minder plasticgebruik zou een pré zijn.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zoals ik al aangaf is duidelijk op de verpakking te zien wat erin zit en voor wanneer te gebruiken.


CM v Velzen
10/10

Heel fijn bedrijf, keurig verpakt.
En het vlees is ook heerlijk.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja helemaal goed.


Anoniem
10/10

De verzending vinden prima , mooi en koel verpakt, en goed georganiseerd.
En niet te vergeten, heerlijk runder vlees, heerlijke kippen, en gezond vlees; om aan te bevelen.

Sterke punten

Dat wij altijd vers vlees ontvangen

Verbeterpunten of tips

ik zou het niet weten?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, zeker, goed verzorg alles


J breider
10/10

Ben na wikken en wegen toch maar overstag gegaan. En ik kan jullie mededelen dat ik er geen berouw van heb, alles is perfect de vlees is heerlijk op smaak en het bezorgen is ook in de puntjes...

Sterke punten

Zo doorgaan.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeker weten.


Jan Bosvelt
9/10

Kirsten en Huub Het vlees is heel goed en lekker mal en heel goed verpakt

Sterke punten

Ja al tijd heel vriendelijk En ik vind het fijn dat we niet van dat hoog hollads over moet komen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja