Reviews

9.5 / 10
1252 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.3/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1252 Reviews

Bas de Wit
10/10

Ik heb goede ervaringen met jullie bedrijf en mooi vlees en goed verpakt

Sterke punten

het gekoeld leveren

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


E.M.Vermeulen
9/10

Via een vriendin kennis gemaakt met SEKK Ik was eigenlijk direct om toen ik het idee en de opzet van het bedrijf las. Maar ook het feit van bewuster vlees kopen stond mij wel aan, die zelfde dag...

Sterke punten

Sterke punten zijn de zogenaamde "oude" vleessoorten zoals klapstuk of tong.

Verbeterpunten of tips

Op dit moment zou ik het even niet zo snel weten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker het is fijn dat je zelf de hoeveelheden kunt bepalen en het gewicht


Rinie de Vries
9/10

Heerlijk, mals vlees. Zowel het rundvlees als het varkensvlees. Bij contact heel snel antwoord.

Sterke punten

fijn dat ik kon aangeven dat ik het vlees voor 1 persoon verpakt wil hebben. Ook de hoeveelheid vlees per persoon is perfect.

Verbeterpunten of tips

Blijf op deze manier doorgaan,

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker.


Ronald Brekelmans
10/10

Klasse vlees

Sterke punten

Behalve een super kwaliteit vlees .Mogelijkheden om per soort vlees Varken Koe of Kip door elkaar heen te bestellen en te laten portioneren

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

De site en de keuze mogelijkheden


M. Doedens
10/10

Prima vlees.

Sterke punten

Levering precies volgens afspraak. Kwaliteitvlees en keurig verpakt.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut.


Vaarkamp
10/10

Geweldig!
Super service, perfecte kwaliteit.

Sterke punten

Vers, klantvriendelijkheid

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, heel gemakkelijk


Sjaak Kranenburg
10/10

Zeer te vrede

Sterke punten

het is gewoon goed

Verbeterpunten of tips

nee hoor


H.Rietveld
10/10

Het bedrijf is helder en ziet er goed uit

Sterke punten

Goede kwaliteit beter dan menige slager met een redelijke prijs

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Anoniem
10/10

Goede en snelle reactie. Niets mis mee.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel fijn de ontvangen porties!


Carolien Hazewinkel
9/10

Voor het eerst n rundpakket besteld, bevalt prima...heerlijk eerlijk vlees...porties precies goed...handig verpakt. Wij zijn zeer tevreden...we gaan zeker ook eens varken en kip proberen.

Sterke punten

Voor ons is t belangrijkste dat de koeien een eerlijk koewaardig bestaan hebben. Duidelijke en open informatie over hetgeen we eten.

Verbeterpunten of tips

Iets minder reclamemails zou wat ons betreft mogen maar dit weerhoudt ons er niet van opnieuw te bestellen šŸ˜

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja