Reviews

9.5 / 10
1790 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1790 Reviews

Michel lahaije

10/10

Zeer goed

Sterke punten

Goed verzorg vlees

Verbeterpunten of tips

Op dit moment niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Monique Blommesteijn

10/10

Een kleinschalige organisatie waar je eerlijk en heerlijk vlees kunt bestellen. benaderbaar. klantvriendelijk. niet duur. afspraken worden nagekomen.

Sterke punten

eerlijk en heerlijk vlees dat elke eurocent waard is van klantvriendelijke boeren. afspraak is afspraak.

Verbeterpunten of tips

de website is nog steeds sameneenkoekopen.nl , misschien verwarrend voor potentiele nieuwe klanten?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeker, vooral ook het ontdooiadvies -in water leggen- brengt mij veel gemak omdat het planning flexibeler maakt.


Elleke

9/10

We zijn heel positief. Heerlijk mals vlees. Goede kwaliteit. Keurig geleverd. Netjes verpakt met stickers erop. Het kon zo de vriezer in. Echt top.

Sterke punten

Goede kwaliteit vlees

Verbeterpunten of tips

Het kwam een week eerder dan dat we besteld hadden, maar is allemaal goedgekomen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja keurig verpakt met goed leesbare stickers.


Gerard

10/10

Perfect

Sterke punten

Netjes

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Top


Peter

10/10

Goed vlees en snelle levering, een echte aanrader!

Sterke punten

Ouderwetse smaak ervaringen.

Verbeterpunten of tips

zou niet weten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.


Daniëlle

10/10

Heel fijn bedrijf met hele goede kwaliteit vlees en service.

Sterke punten

Kwaliteit van het vlees en de service zijn heel goed!!!

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Van de Beek

8/10

Prima, maar wij minderen met vlees en zijn maar met z'n 2en.

Sterke punten

Goeie informatie en goeie levering

Verbeterpunten of tips

Af en toe wat vocht bij het vlees

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Jacqueline van Mierlo

7/10

Het vlees is fantastisch, lekker en eerlijk vlees. Zonder toevoegingen en het vee heeft een goed leven.

Sterke punten

Makkelijk te bestellen

Verbeterpunten of tips

Ik zou graag zelf aan willen geven wanneer en op welke tijd het vlees bezorgd wordt. Is in het verleden nogal een mis gegaan. Achteraf bleek dat ik telefonisch een andere bezorgdatum kon kiezen ,... Ik zou graag zelf aan willen geven wanneer en op welke tijd het vlees bezorgd wordt. Is in het verleden nogal een mis gegaan. Achteraf bleek dat ik telefonisch een andere bezorgdatum kon kiezen , was hier niet van op de hoogte.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Daan Fousert

8/10

Heel positief.

Sterke punten

Mooi en eerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

Bijhouden wat je klanten doen. Ik wordt aangeschreven omdat ik, volgen s jullie, al een tijdje niets besteld hebt, terwijl er nu een bestelling loopt en deze binnenkort geleverd wordt. Ken je... Bijhouden wat je klanten doen. Ik wordt aangeschreven omdat ik, volgen s jullie, al een tijdje niets besteld hebt, terwijl er nu een bestelling loopt en deze binnenkort geleverd wordt. Ken je klanten!!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Super simpel.


Heuvelman

10/10

Geweldig!!!

Sterke punten

Het is gewoon correct

Verbeterpunten of tips

Het is gewoon goed ga zo door !!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Top