Reviews

9.5 / 10
1376 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1376 Reviews

Diana Kars

10/10

Eerlijk en betrouwbaar

Sterke punten

Snel antwoord op een vraag

Verbeterpunten of tips

Een oplossing voor het retourneren van de verpakking.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker, weinig verpakking en weinig ruimte in de vriezer


Keukens

8/10

Communicatie langs korte lijnen. Vlees is heerlijk. Varkensvlees en kip vinden wij beter dan rundvlees. Vooral lapjes rundvlees (sukade en rib) zijn soms rommelig uitgesneden.

Sterke punten

Veel keus in soorten vlees. Mooie grote stukken (mager spek, ezeltje).

Verbeterpunten of tips

Het blijft opvallen dat er nog al eens te weinig in een verpakking zit bv bij de laatste levering twee schouderkarbonaden van elk net 200 gram ipv 250 gram.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Prima.


G van den Berg

10/10

Goede kwaliteit vlees.

Sterke punten

goede kwaliteit. Gevarieerd aanbod. Fijne verpakking.

Verbeterpunten of tips

Tijdstip van bezorging. Na 22.00 uur vind ik ronduit vervelend. Levering tot 20.30 uur zou fijner zijn.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

top.


Dinie

10/10

GEWELDIG!

Sterke punten

Kwaliteit, service en levering: prima!

Verbeterpunten of tips

Het enige puntje het hergebruiken van de dozen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Super makkelijk!


Els Verkoijen - van Munnen

9/10

Prima

Sterke punten

Chatten

Verbeterpunten of tips

Nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Marlies de Kuiper

9/10

Wij zijn al geruime tijd vaste klant en optimaal tevreden, heerlijk vlees, goed verpakt, duidelijke etiketten. Top

Sterke punten

uitstekende kwaliteit

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Heleen

9/10

Ik heb al een review geplaatst maar ben vergeten te zeggen hoe heerlijk het vlees is. Wij willen niet anders meer. Een voorbeeld wat betreft schenkel, want ik maak vaak soepen. Wat een prachtige en... Ik heb al een review geplaatst maar ben vergeten te zeggen hoe heerlijk het vlees is. Wij willen niet anders meer. Een voorbeeld wat betreft schenkel, want ik maak vaak soepen. Wat een prachtige en heerlijke donkere bouillon. Nooit gezien bij de schenkels van de supermarkt! Fantastisch

Sterke punten

Al het vlees is heerlijk van smaak!

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut


Bolten

10/10

Prima

Sterke punten

Prima kwaliteit.

Verbeterpunten of tips

Jammer dat het niet biologisch is

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


H J A Kuijer

8/10

Prima en mooi vlees

Sterke punten

verpakking en bezorging

Verbeterpunten of tips

kippenbouten waren aan de kleine kant
gewicht op de verpakking vermelden

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Hermien Pikkemaat

10/10

Heel tevreden

Sterke punten

vlees is super naar wens verpakt

Verbeterpunten of tips

heb ik niet .tevreden

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel gemakkelijk