particulier
uitstekend. Lekker vlees veel keuze en snel geleverd!
- Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
- Ja
- Aangekocht product
- vleespakket eigen keuze
99% beveelt Samen een koe kopen aan!
goede ervaring
Altijd heerlijke ervaringen in de contacten die ik mocht hebben met u.
Lekker vlees, altijd een voorraadje in huis. Goede levering en lekkere recepten erbij op de website.
mooi vlees, fijn verpakt en nette, snelle levering
Steeds vlees gekregen van goede kwaliteit en een goed gevoel dat de dieren een goed leven hebben gehad.
alles is prima, ik ben vrij zuinig met vlees, laat de volgende bestelling nog even op zich wachten
Zeer tevreden
Geweldig, klantvriendelijk bedrijf
Uitstekend, het vlees is heerlijk maar ben geen grote eter, vandaar dat ik niet zo vaak bestel.
Heerlijk vlees besteld en gegeten, je proeft het er gewoon uit
Al heel wat jaren veel plezier en genot van alles wat wij bestelden. Voortreffelijke qualiteit en prachtig geseald met data erop.geleverd Complimenten voor jullie geweldige bedrijf
Kopen hier al een aantal jaren producten en zijn zeer tevreden. Klantvriendelijk en hoge kwaliteit
(H)eerlijk vlees, dat proef je
We hebben met de kerst heerlijk gegeten van het wild!!!
Samen een koe kopen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Samen een koe kopen heeft de volgende resultaten bereikt:
Samen een koe kopen
Textielstraat 13
7483 PC HAAKSBERGEN
goede ervaring
Altijd heerlijke ervaringen in de contacten die ik mocht hebben met u.
mooi vlees, fijn verpakt en nette, snelle levering
Zeer tevreden
Geweldig, klantvriendelijk bedrijf
Heerlijk vlees besteld en gegeten, je proeft het er gewoon uit
(H)eerlijk vlees, dat proef je
We hebben met de kerst heerlijk gegeten van het wild!!!
Samen een koe kopen heeft de volgende resultaten bereikt:
Samen een koe kopen