Reviews

9.5 / 10
1368 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1368 Reviews

H J A Kuijer

8/10

Prima en mooi vlees

Sterke punten

verpakking en bezorging

Verbeterpunten of tips

kippenbouten waren aan de kleine kant
gewicht op de verpakking vermelden

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Hermien Pikkemaat

10/10

Heel tevreden

Sterke punten

vlees is super naar wens verpakt

Verbeterpunten of tips

heb ik niet .tevreden

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel gemakkelijk


janine

10/10

Super vlees . lekker veel bite en smaak,

Sterke punten

?

Verbeterpunten of tips

jammer dat de verpakking niet herbruikbaar is

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Ria

10/10

Ik ben zeer tevreden over SEKK. Een eerlijke en heerlijk stukje vlees, zoals vlees behoort te zijn.
Je proeft het grote verschil met vlees uit de super en zelfs van de slager. Ook tijdens het...
Ik ben zeer tevreden over SEKK. Een eerlijke en heerlijk stukje vlees, zoals vlees behoort te zijn.
Je proeft het grote verschil met vlees uit de super en zelfs van de slager. Ook tijdens het braden ruik je het verschil, dit vlees ruikt tijdens het braden zoals het vroeger thuis rook, wanneer mijn moeder vlees braadde.
Het is ook fijn om te weten waar het vlees vandaan komt en dat de dieren een goed en vrij leven gehad hebben.
Kortom, ik wil geen anders vlees meer dan alleen van SEKK.

Sterke punten

Snelle bestellingen plaatsen en direct een mail wanneer je de bestelling kunt verwachten. Waar ook aan voldaan wordt.

Verbeterpunten of tips

Ik zou geen verbeterpunten kunnen bedenken.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer makkelijk in gebruik.


Heleen Schuilwerve

10/10

De snelle reactie op een bestelling en de wijze waarop ik op de hoogte wordt gehouden over mijn bestelling

Sterke punten

De mogelijkheid om een vastgesteld pakket te bestellen of zelf een pakket samen te stellen vind ik geweldig ! Ook de mogelijkheid om varken , rund en kip te kunnen bestellen binnen één site, vind ik... De mogelijkheid om een vastgesteld pakket te bestellen of zelf een pakket samen te stellen vind ik geweldig ! Ook de mogelijkheid om varken , rund en kip te kunnen bestellen binnen één site, vind ik heel handig!

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, het is makkelijk in gebruik


John van Gerven

9/10

Top vlees en super goede service

Sterke punten

Hoge kwaliteit vlees. Hele goede communicatie.

Verbeterpunten of tips

Ik krijg iets te veel email over een aandeel in de onderneming.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer goed verpakt. Echt gemakkelijk.


Lia Brekweg

10/10

Ik heb alleen maar positieve ervaringen na 3 bestellingen. Heerlijk vlees. Goed verzorgd etc.

Sterke punten

Heel duidelijk inrichting van de website. Ook leuk dat er zelfs recepten op staan

Verbeterpunten of tips

Ga zo verder

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker


Martin dekkers

10/10

Goed betrouwbaar bedrijf, heeft ontzettend lekker en goed vlees👍

Sterke punten

Fijn geportioneerde pakketten

Verbeterpunten of tips

Zou het niet weten, het is perfect

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Porties


coby van der kooy

8/10

Keurig verpakt zoals aangegeven en heerlijk van smaak

Sterke punten

verser kan bijna niet

Verbeterpunten of tips

recycle dozen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeker


M.A.Fokkema

10/10

Wij zijn gelukkig dat wij dit bedrijf hebben ontdekken.Enkele weken terug ons eerste pakket besteld en gekregen en zijn zeer tevreden over het echte vlees ( niet opgefokt ) we krijgen ons vlees nu... Wij zijn gelukkig dat wij dit bedrijf hebben ontdekken.Enkele weken terug ons eerste pakket besteld en gekregen en zijn zeer tevreden over het echte vlees ( niet opgefokt ) we krijgen ons vlees nu weer gaar zo het hoort.Ons tweede pakket is nu onderweg kunnen we weer een maandje vooruit.HARTELIJKE DANK VOOR JULLIE SERVICE.
groet fam. Fokkema

Sterke punten

goede contacten ook via de telefoon

Verbeterpunten of tips

Ik kan vaak de hele nieuwsbrief niet lezen soms maar 5 regels op de telefoon wel op de P.C. niet.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja TOP