Reviews

9.5 / 10
1855 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.2/10

1855 Reviews

L.Spoormaker

9/10

Heerlijk vlees voor een eerlijke prijs!

Sterke punten

De foto's en informatie over de producten zijn heel duidelijk

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Uitstekend!


Speelman

9/10

Goed,duidelijk

Sterke punten

Overzichtelijk en duidelijk

Verbeterpunten of tips

Nog niet kunnen ontdekken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Sandra Filippo

1/10

Helaas geen goede ervaring. Wilden al langer een deel koe kopen en waren zeer enthousiast maar...Vlees was taai en niet lekker.
Meest vervelende was nog de reactie, Dan heeft u een mindere koe...
Helaas geen goede ervaring. Wilden al langer een deel koe kopen en waren zeer enthousiast maar...Vlees was taai en niet lekker.
Meest vervelende was nog de reactie, Dan heeft u een mindere koe gehad. Heb er wel meer dan genoeg voor betaald.
Wij hadden "koe met oornummer 6540 “
Meer mensen die “deze’ koe niet goed vonden.
Entrecote was een echthoek in plaats van een mooi gesneden stuk vlees met vetrandje.
Zijn wij nu de enige die dit zo hebben ondervonden? Zoja dan dan hebben we dus slechte vleesstukken ontvangen.

Sterke punten

Word goed beoordeeld, maar zijn dit echt reactie’s of fake?

Verbeterpunten of tips

professioneel beantwoorden op mail

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

niet-echt


I Riezebos

9/10

Prima

Sterke punten

Overzichtelijke website, snelle levering

Verbeterpunten of tips

Niet dat ik kan bedenken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, verpakking in kleine porties


Sintnicolaas

10/10

Super goed vlees
ruim assortiment er komen steeds meer producten bij

Sterke punten

Alles word netjes afgeleverd en we wordengoed op de hoogte gehouden door
Trunks

Verbeterpunten of tips

Op dit moment niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer makkelijk het word verpakt zoals je het wilt


Gerrit van Drie

10/10

Ben al een tijdje klant. Wordt altijd goed geleverd. Heerlijk vlees voor een goede prijs. Top

Sterke punten

Ben in het geheel erg tevreden.
Vriendelijke bezorgers.

Verbeterpunten of tips

Voor mijn zijn jullie 5 sterren. Ik zou het niet weten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

top


Charlotte van den toorn

10/10

(H)eerlijk vlees en altijd op tijd geleverd. Als je belt krijg je antwoord, goede service!

Sterke punten

Goede porties en kwaliteit. Leuke recepten op de site

Verbeterpunten of tips

Heb ik niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker


Carry van Gool

9/10

Overzichtelijke website, voldoende informatie en helder taalgebruik, vleespakket kan men ook zelf samenstellen.
Levering op tijd en zorgvuldig verpakt. Snel antwoord op vragen.
Vooral...
Overzichtelijke website, voldoende informatie en helder taalgebruik, vleespakket kan men ook zelf samenstellen.
Levering op tijd en zorgvuldig verpakt. Snel antwoord op vragen.
Vooral het “vergeten vlees” wordt bij ons graag gegeten! Het vlees smaakt heerlijk!

Sterke punten

Info bij elk vleessoort van welk deel van het dier het afkomstig is en tips hoe het te bereiden.

Verbeterpunten of tips

Weet het echt niet.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, want afgepaste porties.


A de Groot

10/10

Zeer goed uitstekende kwaliteit

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Pauline Busselaar

10/10

Top! Zeer vriendelijke en eerlijke mensen. Ik raad jullie producten iedereen aan, die het maar wilt horen.

Sterke punten

Eerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

Tip: Lamsvlees in het assortiment?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker