Reviews

9.5 / 10
1501 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1501 Reviews

Dombeek

8/10

Prima

Sterke punten

goed bereikbaar.

Verbeterpunten of tips

zou het niet zo gouw weten

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeker wel


Marco

9/10

Hele goede service! Ging niet helemaal goed met de bezorging, maar is meer als goed opgelost. Het vlees van de kip is heerlijk en vooral het feit, dat ze een mooi leven hebben, doet mij veel... Hele goede service! Ging niet helemaal goed met de bezorging, maar is meer als goed opgelost. Het vlees van de kip is heerlijk en vooral het feit, dat ze een mooi leven hebben, doet mij veel deugd.
Nadeel is dat ik meer van de kipfilet ben, dan van drumsticks enz. en in het pakket zit natuurlijk alles. Maar voor de rest, een dikke pluim.

Sterke punten

Diervriendelijk en service

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Marco,
Iedereen koopt tenminste 1 of meerdere kippen. Wanneer deze versneden moeten worden kan dit naar wens voor u gedaan worden. Dan wordt ook echt die ene kip (of meerdere) voor u...
Beste Marco,
Iedereen koopt tenminste 1 of meerdere kippen. Wanneer deze versneden moeten worden kan dit naar wens voor u gedaan worden. Dan wordt ook echt die ene kip (of meerdere) voor u speciaal versneden. Zo voorkomen wij bakken vol met poten, bakken met vleugels en/of filets. Het is voor ons een vorm van respect ook wanneer het dier dood is.


Wil

10/10

Super (h)eerlijk vlees. tot de voordeur gebracht.

Sterke punten

goed gekoeld thuisbezorgd

Verbeterpunten of tips

alles is prima zoals het gaat.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ideaal in gebruik


Van den boom

10/10

Heel positief. Goede service, heerlijk vlees. Kortom, helemaal goed

Sterke punten

Kwaliteit vlees, erg goede verpakking en prima levering

Verbeterpunten of tips

Het kiezen van de hoeveelheid en verpakking zou wat duidelijker kunnen. Ik heb me daar wel eens in vergist

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Prima


René Mathijssen

10/10

Flexibel bestellen

Sterke punten

Geheel zelf je vleespakket samenstellen. Over het algemeen zeer goed kwaliteit rund- en varkensvlees. Alleen de grillworst viel wat tegen: niet erg smeuïg, alsof er fijngemalen bot doorheen was... Geheel zelf je vleespakket samenstellen. Over het algemeen zeer goed kwaliteit rund- en varkensvlees. Alleen de grillworst viel wat tegen: niet erg smeuïg, alsof er fijngemalen bot doorheen was gemengd.

Verbeterpunten of tips

Betere kwaliteit vlees gebruiken voor de grillworst.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.


Huub en Kirsten

10/10

Eerlijk en heerlijk!

Sterke punten

goed

Verbeterpunten of tips

goed

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

handig en hygiënisch


G.J.H. Bennink

8/10

Prima

Sterke punten

Gewoon aardig

Verbeterpunten of tips

We zijn vooral van de wijn in beperkte mate, vlees is in zekere zin een bijproduct. De hachee was lekker

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Best wel


Angeline

10/10

Goede keuze, lekker eerlijk vlees,goeie service.

Sterke punten

Keuzemogelijkheid, pakket of zelf samenstellen van diverse soorten vlees rund,varken,kip. Handig verpakt in hoeveelheden die je zelf kunt kiezen.

Verbeterpunten of tips

Nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Versijde

10/10

Al 5 jaar klant. Betrouwbaar en heerlijk vlees.

Sterke punten

Altijd in goed overleg. Duidelijk over levertijd. Goed verpakt. Heerlijk vlees.

Verbeterpunten of tips

Nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel makkelijk


Jan

8/10

Betrouwbaar, lekker en correct

Sterke punten

goed vlees
goede informatie over voortgang bestelling
netjes verpakking per portie, goede labels

Verbeterpunten of tips

indicatie van de bereidingstijd van het rundvlees op de label vermelden. de folders die er normaal bij zitten verdwijnen op een gegeven moment, terwijl je nog wel vlees in de vriezer heb liggen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja

Reactie Samen een koe kopen:

Beste Jan,
Het is inderdaad een verbeterpunt waar we al mee aan de slag zijn gegaan. Het bijgesloten boekje geeft alle informatie omtrent de bereiding, maar een QR code die straks op iedere...
Beste Jan,
Het is inderdaad een verbeterpunt waar we al mee aan de slag zijn gegaan. Het bijgesloten boekje geeft alle informatie omtrent de bereiding, maar een QR code die straks op iedere verpakking komt te staan is veel efficiënter. Nog eventjes geduld.