Reviews

9.5 / 10
1176 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.3/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1176 Reviews

Anoniem
10/10

Zeer betrokken mensen. Denken mee, reageren en zijn klantvriendelijk!

Sterke punten

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Goed verpakt vlees met sticker met informatie over houdbaarheid.

Verbeterpunten of tips

Toevoegen van basisrecepten op de website voor bijvoorbeeld het stoofvlees.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker!
Men dient wel te beseffen dat wanneer er een bestelling is geplaatst, het nog een paar weken kan duren voordat je het vlees kunt verwachten.


Diana
10/10

Prima, goed vlees. Betrouwbaar

Sterke punten

Betrouwbaar, komen afspraken perfect na. Goede communicatie waarbij we via de mail op de hoogte worden gehouden over het proces.

Verbeterpunten of tips

Nee, zijn zeer tevreden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker, duidelijke informatie op het product. Minimale verpakking, dus vriendelijk voor het milieu.


Maurice
10/10

Super. Heb al meerdere malen besteld en er zullen er nog vele volgen. Vlees is van super kwaliteit Zegt genoeg denk ik.

Sterke punten

Heel lekker vlees. Veel beter dan de supermarkt en slager. Het is echt vers en je weet waar het vandaan komt. Niet duurder dan een slager. Makkelijk verpakt.

Verbeterpunten of tips

Nee ga zo door.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja doordat het apart is verpakt en gelabeld is het makkelijk traceerbaar in de vriezer.


Marian
9/10

Inmiddels twee paketten gehad van de koe en varken en het vlees smaakt heerlijk. Echt een aanrader!

Vr. groet, Marian

Sterke punten

Goede bezorging.
Vriendelijk en echt ve re s en lekker vlees.

Verbeterpunten of tips

Geen idee.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeker.


edith
10/10

Fijn bedrijf bestel hier voortaan me vlees koop het nergens anders meer

Sterke punten

keurig en duidelijk verpakt

Verbeterpunten of tips

Geen


Peter van Steijn
10/10

Al enige jaren afnemer van goed vlees.
Groot pluspunt is dat je nu zelf een pakket kunt samenstellen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Vlees keurig apart verpakt, daardoor makkelijk in te vriezen en voor gebruik te pakken.


Anoniem
10/10

Heerlijk vlees, prima levering.

Sterke punten

Uitstekende communicatie rond bestelprocedure.

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja.


Aad van Roosmalen
9/10

Heerlijk!! zoals vroeger thuis (altijd vrije uitloop kippen)

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

JA!!


Martijn van Eenennaam
10/10

Een eerlijk bedrijf dat een goed product levert

Sterke punten

Goede prijs/kwaliteitverhouding en exact dat bestellen dat ik wil heben

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jazeker, vooral dat de bezorging 's avonds kan, dat is erg handig.


Anoniem
10/10

Ouderwets lekker vlees.
Het bedrijf is niet alleen diervriendelijk, maar ook zeer klantvriendelijk. Ik heb alleen maar goede ervaringen.

Sterke punten

sekk is een eerlijk en duurzaam bedrijf.
Ik vind het fijn dat je het pakket zelf kunt samenstellen.

Verbeterpunten of tips

ga zo door

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja heel gemakkelijk