Reviews

9.5 / 10
1584 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1584 Reviews

Hetty Roon van

10/10

Plezierig, duidelijk

Sterke punten

Goede productinformatie

Verbeterpunten of tips

Ik heb nog wel een aanmerking waar kan ik die neerleggen?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Heel duidelijk veel mogelijkheden


Ineke

10/10

Heerlijk vlees. Keurige levering.

Sterke punten

Vlees was goed verpakt. En nog erg goed bevroren.

Verbeterpunten of tips

Ik zou zo geen verbeterpunten weten.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Erg gemakkelijk, duidelijke website


C

10/10

Goed bedrijf

Sterke punten

Heerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


emge/giezen

10/10

Niets mis mee

Sterke punten

porties voor drie personen

Verbeterpunten of tips

toch best wel wat restmateriaal na bezorging en tot nu toe wordt dat weggegooid (koelbox; koelelementen)

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

jazeker


Wout Fruijtier

10/10

Lekker vlees in allerlei soorten, keurig verpakt en heerlijk van smaak

Sterke punten

Smaak, wijze van leveren

Verbeterpunten of tips

moet ik eventueel nog ontdekken

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Jolanda

10/10

Geweldig

Sterke punten

Goede service heerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

het enige wat ik mis is kipfilet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

heel erg makkelijk en leuke recepten


Gepke van der Sluijs

10/10

Zeer goed

Sterke punten

Variaties aan producten , goed in beeld gebracht

Verbeterpunten of tips

Mag / kan de karbonade wat dunner gesneden worden . Het is voor mij te veel om in één keer op te eten .

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja , de tip in kom koud water en het vlees is zo ontdooid


Kars

10/10

Absoluut (h)eerlijk vlees!

Sterke punten

Fijne website, goede verzending, heerlijk vlees!

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


C.van Oers

10/10

Lieve mensen. Ik heb bij jullie eind mei zowel rundvlees als varkensvlees gekocht .Wij zijn matige vleeseters en snijden veelal zoals bv schnitzels het vlees in tween. Het vlees is van... Lieve mensen. Ik heb bij jullie eind mei zowel rundvlees als varkensvlees gekocht .Wij zijn matige vleeseters en snijden veelal zoals bv schnitzels het vlees in tween. Het vlees is van uitzonderlijke kwaliteit. En schitterend vers als het binnen komt. Kortom ,helemaal top.

Sterke punten

Vers en geweldige kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Zevenhoven

7/10

Wij zijn zeer tevreden

Sterke punten

Prima porties. Goed gedocumenteerd.

Verbeterpunten of tips

Waarom geen rookworsten in de zomer? Vlees wel of niet gekruid?

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja

Reactie Samen een koe kopen:

In de zomer gebruiken wij het vlees dat voor de rookworsten gebruikt wordt voor bijvoorbeeld BBQ worst. Omdat wij geen vlees op voorraad hebben kunnen we het vlees maar 1 keer een doel geven. Maar... In de zomer gebruiken wij het vlees dat voor de rookworsten gebruikt wordt voor bijvoorbeeld BBQ worst. Omdat wij geen vlees op voorraad hebben kunnen we het vlees maar 1 keer een doel geven. Maar binnenkort worden ze weer gemaakt.
Wanneer u het aangeeft in het opmerkingenvak kan al het vlees ook ongekruid geleverd worden. We hebben immers een eigen slager en die vraag ik het graag.
Leuk te horen dat u tevreden bent, graag tot een volgende keer, groet, Kirsten