Reviews

9.5 / 10
1294 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
9.1/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1294 Reviews

Elize Aurik

10/10

Heel goed. Geweldig service. Het vlees komt goed gekoeld aan op de afgesproken tijd.

Sterke punten

Zeer goede kwaliteit vlees

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja heel gemakkelijk


Anoniem

10/10

Prima vlees, echt goede kwaliteit!

Sterke punten

Afgeleverd op de aangegeven tijd
Goed gekoeld

Verbeterpunten of tips

Geen


Wax-Only

10/10

Ik ben zeer tevreden!! Kwaliteit is super en de klantenservice is perfect. Dankjewel!

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Willy Otte

10/10

Gwoon heel goed. prima mensen .met zeer goed vlees. zeer tevreden

Sterke punten

komen afspraken na.

Verbeterpunten of tips

nee prima zo

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Rob v Gool

10/10

Al meerdere keren een pakket samen gesteld en erg tevreden over t vlees en samen een koe kopen

Sterke punten

Eerlijk en heerlijk vlees

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja maar bij zelf een pakket samenstellen moet je wel jopletten dat je de manier van verpakken invult zodat je t gewenste vlees in de winkelwagen gezet wordt heb je er niets gekozen wordt t niet in je winkelwagen geplaatst


Frans van der Linde

10/10

Heel goede ervaringen. Goede service, bereikbaarheid en het nakomen van afspraken, alles klopt! Niet vergeten: de kwaliteit van het vlees. Prima! Korte aanvoerlijnen, geen diepvries.
We hebben...

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker


Vera Storm

10/10

Nu voor de 2de keer een zelf samengesteld pakket besteld. Bestellen en leveren ging prima. Het vlees is werkelijk fantastisch.

Sterke punten

Makkelijk bestellen. Levering precies op tijd. Vlees is heerlijk.


John van Gerven

10/10

Geweldig idee, ook een heel hartelijke benadering via de livechat op de website. Eerder vorige week het pakket binnen gekregen. Perfecte communicatie over de levertijd en ook nog eens op tijd...

Sterke punten

De kwaliteit van het vlees is erg goed. Vorige week de beefpuntjes gegeten met een Szechuan saus, echt super mals. Vandaag heb ik gehaktballen gemaakt. Gewoon op de ouderwetste manier. Ook hier weer een echte vleessmaak. Ik ben in mijn nopjes.


Christy

10/10

Van bestelling tot levering goede communicatie, duidelijk en makkelijk. We zijn altijd weer blij met ons pakket, het wordt gekoeld geleverd en kan zo de vriezer in, alles keurig verpakt. Het vlees...

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Ton Meuwissen

9/10

Het is een zeer goed betrouwbaar

Sterke punten

produkten komen koel en goed verpakt aan
zeer goede kwaliteit
vlees heeft een goede verse smaak
prijs product is zeer goed

Verbeterpunten of tips

neen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

zeer gemakkelijk en ben al 3 jaar zeer tevreden over de producten van de varkens en rundvlees pakketten