Reviews

9.5 / 10
1734 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Samenstelling van het vleespakket
9.2/10
Info over verloop order
9.4/10
Bestelgemak
9.4/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Informatie op de website
9.4/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10
After sales
9.4/10

1734 Reviews

Monica

9/10

Love the meat quality and service

Sterke punten

good meat quality, good variety

Verbeterpunten of tips

I would like to see chicken/beef/pork bones in the offer, to make bouillon/stock. Also more smoked products.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Verginia

10/10

Wij hebben heel prettige ervaring met "Samen een koe kopen". Het kiezen van de producten op de website is een belevenis en voorproefje van het ontvangst van de bestelde producten. De informatie bij... Wij hebben heel prettige ervaring met "Samen een koe kopen". Het kiezen van de producten op de website is een belevenis en voorproefje van het ontvangst van de bestelde producten. De informatie bij de producten vóór het maken van een keuze; de keuze wat porties betreft; de manier waarop de producten verpakt zijn. Dat maakt het wachten op de bestelling lekker spannend.

Sterke punten

Porties voor kleine gezinnen. Uitgebreid productinformatie. Recepten voor bereiding van de producten. Wijze van verpakken voor bezorgen.

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Yolanda Noom

10/10

Wat een heerlijk vlees, ouderwetse smaak ook voor de vleeswaren. Wij genieten er iedere dag weer van.

Sterke punten

Goed, eerlijk en heerlijk vlees, je kan zelf de porties aangeven, duidelijke website, leuke recepten en een perfecte communicatie en bezorging.

Verbeterpunten of tips

Tot nu toe niet wij zijn zeer tevreden.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeer gemakkelijk.


van Giessen

10/10

Mooi op de afgesproken tijd -netjes verpakt

Sterke punten

zie boven

Verbeterpunten of tips

geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Van Schaik. (Geen bedrijfsnaam )

10/10

Super kan niet anders zeggen.

Sterke punten

Snel en netjes verzorgd.

Verbeterpunten of tips

Op moment geen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Jes.


c.w. hengstmengel

10/10

Prima in orde

Sterke punten

goede aflevering

Verbeterpunten of tips

vooral doorgaan

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

altijd vlees bij de hand


Ineke Agricola

10/10

Super alles. Alles heerlijk van smaak. Goed verpakt en met zorg bezorgd.

Sterke punten

Losse verkoop, zelf samen te stellen.

Verbeterpunten of tips

Wij vinden de schouderkarbonades echt heel erg lekker, maar wel een ietsje te groot, maar daar is denk ik weinig aan te doen.☺️

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja zeer makkelijk en snel te ontdooien.


de Lange

10/10

Heerlijk vlees netjes verpakt in porties en de levering is ook prima in stevige doos met koelelementen!

Sterke punten

Eerlijk vlees

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja lekker een voorraad in de vriezer en per portie verpakt


Joke tjeerds

10/10

Erg tevreden over dit bedrijf

Sterke punten

Je kunt goed zelf kiezen

Verbeterpunten of tips

Niet

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja


Diana Kars

10/10

Alleen maar positief

Sterke punten

Komen de afspraken en wensen na

Verbeterpunten of tips

Wordt niet te groot met jullie mooie initiatief…

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker, weinig capaciteit in de vriezer en weinig afval