Reviews

9.5 / 10
923 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
9.3/10
Bestelgemak
9.2/10
Info over verloop order
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Reactiesnelheid
9.5/10
After sales
9.5/10
Samenstelling van het vleespakket
8.9/10
Kwaliteit van het vlees
9.6/10

923 Reviews

Anoniem
10/10

Alles is wederom super gelopen. Heb nu mijn 6e bestelling geplaatst. zegt genoeg denk ik.g

Sterke punten

Het hele proces en het vlees is van super kwaliteit

Verbeterpunten of tips

sorry: geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja.


Simone van de leur
10/10

Weer netjes op de afgesproken leverdatum een mooi pakket ontvangen.

Sterke punten

Lekker vlees ik vind het prettig om extra bij te bestellen. Ik had een rund pakket wilde ook wat varkensvlees en dat dan los bij besteld.


Peters/ van der Molen
10/10

Prima levering en goede service

Sterke punten

De bestelling werd zelfs op ons oppas adres bezorgd ! Nee

Verbeterpunten of tips

Extra bij bestellen is reeds mogelijk gemaakt

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Absoluut, maar belangrijker is de smaak en het feit dat deze dieren een goed leven hebben gehad en gezonde voeding.


Anoniem
10/10

Lekker, betaalbaar en positief


Fam. Nobbe
9/10

Uitstekend. komt afspraken na.

Sterke punten

afspraak is afspraak

Verbeterpunten of tips

Geen

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

erg gemakkelijk


Bruno Driessen
10/10

Heel prettig en persoonlijk

Sterke punten

Persoonlijk en vertrouwd

Verbeterpunten of tips

Ik zou ook graag af en toe andere delen van een koe willen bestellen, denk aan kalfstong of T-bone of Bavette, Longhaas en Diamanthaas.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Ja, vacuĆ¼m verpakt in goede porties


Anoniem
10/10

Persoonlijk en klantvriendelijk

Sterke punten

De chatfunctie met persoonlijke benadering vind ik erg sterk

Verbeterpunten of tips

Het afrekenen vond ik af en toe onduidelijk, maar het is mijn 1e keer. Misschien een kwestie van wennen.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Het opnemen van de bestelling is prima, maar de afrekeningsfase kan naar mijn mening duidelijker.


Piet |Visser
9/10

Goed verzorgd

Sterke punten

Komen hun afspraken na

Verbeterpunten of tips

Eventuele recepten

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Is gemakkelijk in gebruik


Anoniem
7/10

Goed

Sterke punten

nee

Verbeterpunten of tips

nee

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

ja


Jan Mulder
10/10

Op zich ben ik heel tevreden over uw bedrijf. Vlees is an uitstekende kwaliteit en de smaakstoffen werkelijk fantastisch. Wij genieten enorm.

Sterke punten

Duidelijke informatie en korte lijntjes voor communicatie.

Verbeterpunten of tips

Ondanks dat wij via email hadden aangegeven dat soepvlees en het pouletpakket kon worden weggelaten, zat dit toch weer bij het aan ons geleverde pakket. Misschien volgende keer toch even aandacht aan geven.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?

Zeker, heel gemakkelijk