9.5 /10

checkbox99% beveelt Samen een koe kopen aan!

van Seventer

Prima kwaliteit en service

Kwaliteit : zeer goed Service: prima, je kan precies volgen wanneer ze het brengen Veel keuze
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Heel makkelijk om het online te bestellen. Doen dit regelmatig. Beter dan het vlees in de supermarkt

ketelaar

gewoon fijn, en heerlijke producten

duidelijke website, en heerlijke producten
ja hoor
de manier hoe je bepaald vlees moet klaar maken,.....is mij niet altijd duidelijk

dennis timmer

venema

Positief goede kwaliteit en op de juiste manier verpakt

Ja hoor

Henk den Boer

Wij eten niet zoveel vlees meer, maar als we vlees eten dan alleen maar het heerlijke vlees van VANonzeBOER. Heerlijk en eerlijk vlees!

Ik ben bijzonder tevreden, dus zie niet zo snel verbeterpunten.
Hoge kwaliteit vlees, snelle en zorgvuldige levering.
Heel gemakkelijk!

Cok

prima

levering en goede kwaliteit
zelf de keuze maken is prima

Antwoord Samen een koe kopen

Heer Waardenburg, Dank u voor deze mooie beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over de samenstelling van het pakket. Wellicht is dit een schrijffout omdat u altijd uw pakket zelf uitkiest en ze helemaal zelf de samenstelling bepaald. Uit zowel gerijpt rundvlees, vlees van buitenvarkens en scharrelkip en Bio Polderhoen. Graag tot een volgende keer maar weer...groetjes Kirsten

L.de G.

Heerlijk vlees

Jazeker.
Assortiment en de keuzevrijheid wat betreft verpakkingen. Heerlijke recepten.
Leverdatum soms onduidelijke. Komt het volgende week of de week daarop.

Wim van Galen

Mooi smakelijk en goed verzorgd vlees, correcte levering

Goed kontakt bij vragen
Is even werk maar lukt prima
n.v.t.

wendy la Haye

Heerlijk vlees, reageert altijd supersnel

Bezorgkosten best hoog. Zelf vind ik een account makkelijk om je bestelling sneller terug te zien.
Het snelle reageren op vragen, dat je ook in je vakantie kan bestellen en later bezorgen.
Ja prima

Gemma kok

Goede communicatie, zowel prettig via mail en telefonisch. Heerlijk vlees, goed en netjes verpakt en lekker gekoeld bezorgd.

Jammer dat er in de bijgeleverde gehakt kruiden gluten zitten. Dan ga je even twijfelen over de rest. Maar na 1 telefoontje prima uitleg.
Ja, prima
Leuke acties!

J. Dijkstra

Prima vlees, en je wordt gedurende de tijd tussen bestellen en leveren keurig op de hoogre gehoude. Hebben inmiddels een 2e bestelling rundvlees gedaan.

Zou het niet weten
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Heel makkelijk, zijn ook mooie porties, niet te klein en niet te groot.
Kwaliteit en organisatie

Menheer Boer

SterSterSterLege sterLege ster

Ben erg tevreden over het vlees. Alleen de reclame op uw site pak ik niet altijd omdat het niet overzichtelijk is. Dat is jammer.Helaas kom ik er niet altijd uit. Zou dat wat makkelijker kunnen?

Tijden niet altijd even prettig in de avond lastig voor ons om het vlees te ontvangen
Leuke recepten
Jazeker

Antwoord Samen een koe kopen

Jammer dat u er niet helemaal uitgekomen bent. Wij gaan kijken of we het nog duidelijker kunnen maken. Maar belt u ons gerust dan plaatsen wij uw bestelling + aanbieding, net zo makkelijk en met plezier.

Ton Janssen

Uitstekend vlees

Op dit moment geen
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Heel gemakkelijk en perfect verpakt b.v. voor 2 personen met duidelijke omschrijving wat erin zit
Geen vet puur vlees en dat proef je

Antwoord Samen een koe kopen

Ton, natuurlijk is een 8 een prachtcijfer maar.... u had hoger kunne geven want u kunt het gehele vleespakket helemaal zelf samenstellen. Mocht u daar niet helemaal uitkomen dan helpen wij u graag. kikt u maar eens op deze link , daar kunt u zelf uitzoeken https://www.sameneenkoekopen.nl/apart-vlees-bestellen.php. Graag tot een volgende keer, en belt gerust even dan plaatsen wij uw bestelling, kan ook!

Geantwoord op

Samen een koe kopen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Samen een koe kopen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 januari 2015

Samen een koe kopen

Koop een koe of deel van een koe, of koop een varken of koop een biologische kip of koe bij Sameneenkoekopen.nl - Sameneenvarkenkopen.nl of Sameneenkipkopen.nl Wij maken het mogelijk dat u voortaan kunt genieten van duurzaam en biologische kip, traceerbaar eerlijk vers runder-, varkens- en kippenvlees. Vers verpakt en het gehele proces is traceerbaar, dus van geboorte tot in uw koelkast of vriezer. Voor meer info over varken biologische kip of rund kijk op SEKK.nl

Textielstraat 13

venema

Positief goede kwaliteit en op de juiste manier verpakt

Ja hoor

Henk den Boer

Ik ben bijzonder tevreden, dus zie niet zo snel verbeterpunten.
Hoge kwaliteit vlees, snelle en zorgvuldige levering.
Heel gemakkelijk!

Cok

prima

levering en goede kwaliteit
zelf de keuze maken is prima

L.de G.

Heerlijk vlees

Jazeker.
Assortiment en de keuzevrijheid wat betreft verpakkingen. Heerlijke recepten.
Leverdatum soms onduidelijke. Komt het volgende week of de week daarop.

Wim van Galen

Leuke acties!

J. Dijkstra

Zou het niet weten
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Heel makkelijk, zijn ook mooie porties, niet te klein en niet te groot.
Kwaliteit en organisatie

Menheer Boer