9.5 /10

checkbox99% beveelt Samen een koe kopen aan!

Leonoor van der Lelij

Heerlijk vlees, de bestellingen worden stipt op tijd afgeleverd en de communicatie is altijd heel vriendelijk

Zie bovenstaande

Eline

Tevreden

Ja dat is het zeker!
Ik heb te lang gewacht zat ijs op het eten minder smaak daar door.
Makkelijk je hoef niet te koken!

vd Houdt

Al jaren fantastisch!

Heel gemakkelijk
Goede kwaliteit, goede service

Jacqueline

Echt héérlijk vlees! Het uitgebreide eindejaarskado was ook heel erg lekker. Was echt een grote verrassing!

Ja
Het contact per e-mail verloopt soms wat stroef. De mail wordt niet altijd beantwoord.
Duidelijke omschrijving en de verschillende keuzemogelijkheden qua verpakking vind ik heel goed.

SterSterSterHalve sterLege ster

Heerlijk vlees!

Heel goede smak, vers vlees en veel keuze.
Ja
Zit veel bloed bij het vlees. Bij de laatste bestelling van 1 kg fricandeau zonder bloed en verpakking was het precies 905 graam. Dit is alleen een voorbeeld. Overal zit veel bloed. In het begin was dit echt anders. Het vlees was helemaal droog in ons eerste jaar. Dat is langzaam meer geworden. Bij het gehakt klopt het gewicht ook niet altijd. Meestal is het iets minder. Is het niet mogelijk dit te controleren?

Tina verschuren

Heerlijk vlees en fijne service

Duidelijke site..

Michel

SterSterSterSterLege ster

Het is weer erg goed bevallen!

Ja.
Lekker vlees, duidelijke herkomst, handige recepten.

Antwoord Samen een koe kopen

Goedemorgen Michel, dank voor de mooie 8! We waren natuurlijk benieuwd waardoor er toch 2 puntjes van de 10 af waren? Nu zie ik dat u de samenstelling van het pakket wat tegen vindt vallen. Natuurlijk is het zo dat iedereen andere ideeën heeft over wat de ideale samenstelling zou zijn; de reden dat u bij ons zelf een pakket kunt samenstellen, wat u ook heeft gedaan.... Ik wil u graag de volgende keer helpen, een telefoontje en we plaatsen de bestelling voor u. groet Kirsten Marsman

Geantwoord op

Diaan van der Leelie

Goede slager met topkwaliteit vlees

Goede communicatie met korte lijnen en persoonlijk contact. Zeer goede producten en leuke acties.
Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Op de website is het even zoeken hoe het werkt, maar dan gaat het vlot.
Transport hapert zo nu en dan een beetje

Jenneke de Wit

Ik ben heel blij met mijn bestelling. Het vlees is erg goed en iedere dag haal ik iets uit de vriezer, zodat ik nooit meer bij een supermarkt vlees koop.

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Ja zelf na eigen keuze verdelen in portie s.
Heerlijk vlees en in portie s verdeeld.
In ben blij zoals nu het gaat.

Nelleke Peters

Vers, ouderwets lekker en uitstekend van kwaliteit

Als er iets mis is, dan wordt dat direct gecorrigeerd.
Er zijn geen verbeterpunten

steendijk

snel en goed prima vlees

helemaal goed
levering is goed geregeld
nvt

Dominicus Roest c.s.

Beste Huub en Kirsten: Wij moesten even lachten om je bericht. Tegenwoordig gaat alles in 1 grote mail vh klantenbestand :). Wat moet wij nog zeggen over jullie vakmanschap, betrokkenheid, kwaliteit. Op 23-12-2025 waren wij vanuit Utrecht even op visite in Haaksbergen bij jullie bedrijf. Zoals wij al aangaven hebben wij inmiddels onze voorkeuren: hachee-vlees gesneden snijden in kleinere stukjes voor onze Indonesische recepten. Onze erwtensoep bevat vaak o.a. de hamschijf, de rookworst varken middel, op bestelling soms varkenspoot. Ook favoriet varkenssaucijsjes, bavette, ribey. Ossenstaart: voor de soep maar ook voor "ekor sapi" (gekruide ossenstaart). Ook de accessoires zijn aan te bevelen: hamburger "gehakt-stempel", de schaar van afgelopen Kerst 2025. Verder de bezorging door de fa. Menken is uitstekend.

Vlees van een ander runderras dan wel varkensras.
denkt ook aan het milieu m.b.t. de verpakking en de mogelijkheid om in te vriezen

R.. Van Rijn

Alleen maar lof

Eerder tijd van levering doorgeven
Duidelijke website, heerlijk vlees, goede communicatie

Renes

Zeer goed

Overzichtelijk
Makkelijk bestellen

Samen een koe kopen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Samen een koe kopen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 8 januari 2015

Samen een koe kopen

Koop een koe of deel van een koe, of koop een varken of koop een biologische kip of koe bij Sameneenkoekopen.nl - Sameneenvarkenkopen.nl of Sameneenkipkopen.nl Wij maken het mogelijk dat u voortaan kunt genieten van duurzaam en biologische kip, traceerbaar eerlijk vers runder-, varkens- en kippenvlees. Vers verpakt en het gehele proces is traceerbaar, dus van geboorte tot in uw koelkast of vriezer. Voor meer info over varken biologische kip of rund kijk op SEKK.nl

Textielstraat 13

7483 PC HAAKSBERGEN

Leonoor van der Lelij

Zie bovenstaande

Eline

Tevreden

Ja dat is het zeker!
Ik heb te lang gewacht zat ijs op het eten minder smaak daar door.
Makkelijk je hoef niet te koken!

vd Houdt

Goede kwaliteit, goede service

Jacqueline

SterSterSterHalve sterLege ster

Heerlijk vlees!

Heel goede smak, vers vlees en veel keuze.

Tina verschuren

Heerlijk vlees en fijne service

Duidelijke site..

Michel

SterSterSterSterLege ster

Het is weer erg goed bevallen!

Ja.
Lekker vlees, duidelijke herkomst, handige recepten.

Antwoord Samen een koe kopen

Geantwoord op

Diaan van der Leelie

Goede slager met topkwaliteit vlees

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Op de website is het even zoeken hoe het werkt, maar dan gaat het vlot.
Transport hapert zo nu en dan een beetje

Jenneke de Wit

Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
Ja zelf na eigen keuze verdelen in portie s.
Heerlijk vlees en in portie s verdeeld.
In ben blij zoals nu het gaat.

Nelleke Peters

Vers, ouderwets lekker en uitstekend van kwaliteit

Als er iets mis is, dan wordt dat direct gecorrigeerd.
Er zijn geen verbeterpunten

steendijk

snel en goed prima vlees

helemaal goed
levering is goed geregeld
nvt

Dominicus Roest c.s.

Vlees van een ander runderras dan wel varkensras.

R.. Van Rijn

Alleen maar lof