Stehouwer
De bezorging ging foutloos! Dank. De carbonaten waren zwaar van de botten, minder goed dan de vorige, jammer
- Sterke punten
- Duidelijk
- Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
- Js
- Verbeterpunten of tips
- Xxxxx
99% beveelt Samen een koe kopen aan!
(H)eerlijk vlees!
Prima ervaring. Goed en heerlijk vlees dat proef je meteen
Proef bestelling geplaatst. Levering snel en accuraat uitgevoerd. Vlees is van uitzonderlijke kwaliteit vergeleken met de supermarkten. Uitgebreide verzameling van mooie recepten aanwezig op de website. Gaan we zeker mee door.
Over het algemeen prima ervaring. Helaas problemen met ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief met aanbiedingen.
Het vlees is keurig netjes verpakt en komt eigenlijk altijd op de afgesproken datum. Dit is niet binnen 24 uur ofzo, maar dat is zeker geen gemis. Het allerbelangrijkste is uiteraard de kwaliteit en voor al de smaak van het vlees en die is simpelweg uitstekend.
Goede kwaliteit, goede service, prettige website.
Uitstekend!
In een woord Geweldig
Mijn ervaring is altijd heel positief .
Prima bedrijf goede levering erg tevreden
al ruim twee jaar zeer tevrden over alles
Uitstekend
Heerlijk en eerlijk vlees met een lekkere verse smaak.
Samen een koe kopen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Samen een koe kopen heeft de volgende resultaten bereikt:
Samen een koe kopen
Textielstraat 13
7483 PC HAAKSBERGEN
(H)eerlijk vlees!
Prima ervaring. Goed en heerlijk vlees dat proef je meteen
Goede kwaliteit, goede service, prettige website.
Uitstekend!
In een woord Geweldig
Mijn ervaring is altijd heel positief .
Prima bedrijf goede levering erg tevreden
al ruim twee jaar zeer tevrden over alles
Uitstekend
Heerlijk en eerlijk vlees met een lekkere verse smaak.
Samen een koe kopen heeft de volgende resultaten bereikt:
Samen een koe kopen