klomp
prima, orgvuldig
- Vindt u het gemakkelijk in gebruik?
- ja
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- alles prima ingepakt, gemakkelijk voor de diepvries
99% beveelt Samen een koe kopen aan!
Heel goed
Makkelijk bestellen en heerlijk vlees!
(H)EERLIJK VLEES ....
Goed en eerlijk vlees
Top
Super
Wij bestellen graag ons vlees bij Van Onze Boeren. Altijd prachtig en eerlijk vlees, keurig verpakt en duidelijk met zorg geselecteerd. De kwaliteit is top, de prijzen zijn realistisch en vooral fijn dat de bezorging gewoon kan op een moment dat ons uitkomt. Echt een aanrader 👍👍
Nog steeds uitstekend en ook fijn dat er soms gratis zaken zijn.
Als altijd de vanouds goede kwaliteit en op de afgesproken tijd geleverd.
Ik heb niks dan lof voor dit bedrijf.
Uitstekend: makkelijk contact, duidelijke aanbod, rekening houden met verpakking
Topbedrijf. Heerlijk vlees en hele goede klantenservice. Als ik een extraatje bij de bestelling heb gemist, meestal als ik kort daarvoor al vlees besteld had, vraag ik er soms om of het nog op voorraad is en dat wordt altijd gehonoreerd.
Zeer goed
Heel goed vlees lekker zacht en mals en keurig geleverd
Samen een koe kopen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Samen een koe kopen heeft de volgende resultaten bereikt:
Samen een koe kopen
Textielstraat 13
7483 PC HAAKSBERGEN
Heel goed
Makkelijk bestellen en heerlijk vlees!
(H)EERLIJK VLEES ....
Goed en eerlijk vlees
Top
Super
Nog steeds uitstekend en ook fijn dat er soms gratis zaken zijn.
Als altijd de vanouds goede kwaliteit en op de afgesproken tijd geleverd.
Ik heb niks dan lof voor dit bedrijf.
Zeer goed
Heel goed vlees lekker zacht en mals en keurig geleverd