Marja de Maar
het is een automatische contact verlening
prima
Prima spullen. Prima prijs
Prima product en praktisch
Ik had een nieuwe armband + de code besteld omdat de vorige versleten was!
Bestellen gaat eenvoudig, een evoudige website waar alles gemakkelijk te vinden is. De tags zijn eenvoudig op maar te maken, een makkelijk kliksysteem kortom, altijd doen.
Ik gebruik de producten van Safe-ID al jaren. Mijn eerste en ook tweede bestelling werd snel geleverd. Het invullen van de medische gegevens kost wat moeite, maar dat komt omdat jezelf je medische informatie even moet opzoeken.
Makkelijk te bedienen maar ik mis een leuk bandje....heb alleen het plaatje gekocht
Het vullen van het winkelmandje is wat verwarrend. Je moet meerdere keren klikken voor bepaalde dingen
De safe ID zit als sticker op mijn racefiets en mountainbike. Altijd handig bij evt. ongeval als ik zelf niet in staat ben de gegevens door te geven. Voor als nog gelukkig nog niet nodig gehad. Maar wel een gerust stelling
Safe-ID verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Safe-ID heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel makkelijk te bestellen
Gemak
het is een automatische contact verlening
prima
Prima spullen. Prima prijs
Prima product en praktisch
Ik had een nieuwe armband + de code besteld omdat de vorige versleten was!
Safe-ID heeft de volgende resultaten bereikt: