richard de lange
- Product of service:
- Labels voor op de horloge.
Werkt super goed
Ik heb al jaren Safe-ID en dat is een geruststellende gedachten, dat als er iets gebeurd alles staat te lezen wat ik wel en wat niet zou willen dat er gebeurd!
geen probleem ondervonden maar achteraf blijkt dat er geen extra metalen stripje met een "sterretje" bij zit vlak boven het metalen gegevenssplaatje ontbreekt, wat bij eerdere bestellingen bij de vorige ondernemer wel het geval was.
Kan alles erin zetten gebruik medicijnen enz
Abbonement
Goede dienstverlening en product. Ik toon het wel eens aan mogelijk geïnteresseerden, men kent het niet maar willen het mogelijk toch aanschaffen en proberen.
Armband voldoet aan mijn verwachtingen. Een tip om duidelijk aan te geven hoe je de band op maat maakt. Moest nu gaan zoeken op YouTube omdat te ontdekken.
Goede kwaliteit
Prima persoonlijke service.
automatische verlenging, een bericht hierover zou wel handig zijn.
Altijd goed geholpen.
Recent niet gekocht. Het gaat hier om de automatische verlenging. Deze gaat blijkbaar stilzwijgend. Persoonlijk zou ik het wel netjes vinden om dat even via de mail aan te kondigen. Zeker als je vervolgens een enquete uitstuurt over de dienstverlening...
makkelijk en betrouwbaar via de qrcode op je fiets de belangrijkste gegevens direct te zien voor hulpverleners
Bestellen ging erg makkelijk en met een paar dagen het bestelde in huis. Mooi product en fijn dat je goed je gegevens kunt invullen en z.n. wijzigen!
De bandjes zijn soms erg snel kapot de plastic scheurt dan ik zo graag wat extra bandjes ontvangen
Safe-ID verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Safe-ID heeft de volgende resultaten bereikt:
Kan alles erin zetten gebruik medicijnen enz
Abbonement
Goede kwaliteit
Prima persoonlijke service.
automatische verlenging, een bericht hierover zou wel handig zijn.
Altijd goed geholpen.
Safe-ID heeft de volgende resultaten bereikt: