9.4 /10

checkbox98% beveelt RVS Paleis aan!

anonymous

De informatie over het materiaal, maatvoering etc wordt goed vermeld. Vlotte service en gebruiksvriendelijke wijze om te betalen. Gewoonweg top.

Marcin Spalek Sr

Top. Zeer makkelijk te bestellen. Overzichtelijke website. Snelle levering

Arno

Uitgebreid aanbod, en stuks bestellingen worden super netjes per soort verpakt met omschrijving/type erbij. Geen idee qua merk(en) maar zeker erg goede kwaliteit (ik vermijd altijd die Gamma troep!). Levering ook zeer snel. Top!

Rudy Verhaegen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

rvs tafels besteld op 21 juli, op 29 juli bericht gekregen dat mijn bestelling verzonden werd, maar tot op vandaag 11 augustus !!!! nog steeds niets ontvangen

Antwoord RVS Paleis

Vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet binnen heeft gekregen, echter leveren wij geen RVS tafels. Ik heb uw order nagezocht, maar ik zie alleen een order van 23 juli 2026 en deze was op 24 juli naar u verzonden. Volgens de track and trace zou deze bij u aangekomen moeten zijn op 25 juli. Mocht dit niet het geval zijn, wilt u dan even contact met ons opnemen? Dan zullen wij naar een passende oplossing kijken.

Geantwoord op

Ken

Goede prijs kwaliteit , snelle verzending . Aanrader !

Tonnie Goossens

Bestelling correct en vlot geleverd. Prima prijs.

Gustaaf Bosman

Snel en correct geleverd

Johan nimwegen

SterSterSterHalve sterLege ster

prima

Arjen Pronk

Goede ervaring; echt een heel breed assortiment. Voor veel verschillende toepassingen mooi passende oplossingen. Slim verpakt ook. Ik kom hier terug!

Jan Schenkels

rvs paleis

kas Zürcher

Lange tijd was ik op zoek naar een oogbout ter vervanging van een die was afgebroken van mijn knikarmscherm. Volgens knikarmscherm deskundigen waren deze onderdelen niet meer te krijgen. Maar bij RVS paleis waren ze gewoon op voorraad. Prima prijs en snelle levering!

Evert

Goed snel.

SterSterSterSterLege ster

Goed snelle levering.

Elvire Cuperus

Betrouwbare snelle service

Edwin Braspenning

Veel keuze, snel geleverd, goede kwaliteit, mooie prijs.

RVS Paleis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

RVS Paleis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 7 februari 2024

RVS Paleis

Welkom bij RVS Paleis, dé expert in hoogwaardige roestvrijstalen (RVS/INOX) bevestigingsmaterialen. Bij RVS Paleis is online bestellen eenvoudig mét snelle levering, direct uit voorraad! Met een assortiment van meer dan 15.000 artikelen, variërend van bouten en moeren tot schroeven, zijn wij de ideale partner voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Tomeikerweg 4

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord RVS Paleis

Geantwoord op

Ken

Goede prijs kwaliteit , snelle verzending . Aanrader !

Tonnie Goossens

Bestelling correct en vlot geleverd. Prima prijs.

Gustaaf Bosman

Goed snelle levering.

Elvire Cuperus

Betrouwbare snelle service

Edwin Braspenning

Veel keuze, snel geleverd, goede kwaliteit, mooie prijs.

RVS Paleis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10