9.4 /10

checkbox98% beveelt RVS Paleis aan!

anonymous

Top , snelle verzending !

Mooi assortiment

Marcel Houben

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

wacht al 10 dagen op 10 RVS boutjes M12 x 35mm en pakkwtje is er nog steeds niet

Frank

Prima en snel geleverd

Positief

good

prima

Stefan Vanhuysse

Wij hadden zeer goed samenwerking met jullie. De communicatie verliep helder, transparant en professioneel. Afspraken werden correct nagekomen en er werd snel geschakeld waar nodig. De levering was bovendien bijzonder vlot en zorgvuldig uitgevoerd. Alles werd stipt en volgens planning afgehandeld. Wij kijken terug op een zeer positieve samenwerking en kunnen jullie dan ook zonder twijfel aanbevelen.

W.P. v.d. Hoff

Perfect

Blij met snelle levering

Henk Nijhuis

Goed te gebruiken, zelfs voor amateurs goed te gebruiken duidelijke site.

Snel en duidelijk

Pascal Vervaet

Heel positief

m Stolk

Top en snel geleverd

Ronald Groenigen van

Uitstekend

RVS Paleis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

RVS Paleis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 7 februari 2024

RVS Paleis

Welkom bij RVS Paleis, dé expert in hoogwaardige roestvrijstalen (RVS/INOX) bevestigingsmaterialen. Bij RVS Paleis is online bestellen eenvoudig mét snelle levering, direct uit voorraad! Met een assortiment van meer dan 15.000 artikelen, variërend van bouten en moeren tot schroeven, zijn wij de ideale partner voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Tomeikerweg 4

6161 RB Geleen

anonymous

Top , snelle verzending !

Mooi assortiment

W.P. v.d. Hoff

Perfect

Blij met snelle levering

Henk Nijhuis

Goed te gebruiken, zelfs voor amateurs goed te gebruiken duidelijke site.

Snel en duidelijk

Pascal Vervaet