Unica
uitstekend
100% beveelt Runderkamp Catering aan!
Perfect geregel op tijd en lekker
Op een laat moment (1 dag voor het geplannende event) kon de datum nog gewijzigd worden. Het eten was uitstekend. Zowel de vis, als het vlees, als het vega.
Prima ervaring; goede bediening, erg goed eten.
Als je Runderkamp laat komen voor een feestje dan weet je dat het altijd goed komt.
ervaring is prima, snelle reactie op mail. Levering is op tijd en kwaliteit is prima.
Laten we dit jaar eens wat anders doen, zeg ik elk jaar weer, maar toch kom ik altijd weer uit bij Runderkamp. Hun buffetten zijn stuk voor stuk heerlijk, liefst altijd buffet Runderkamp, dat is een mooie combi van vlees en vis, alleen lezen op hun site doet het water al in je mond lopen. Of je stelt zelf iets samen. Mega flexibel, goede service in alles, prettige communicatie, en niet onbelangrijk, heerlijk eten voor een prima prijs.
Zoals altijd erg goed!
goed
geweldig
Al een aantal xren de BBQ en (kerst)buffet besteld, verzorging is zeer goed en de kwaliteit van de gerechten uistekend !
Profesioneel maar ook persoonlijk, erg goed verzorgd buffet.
Heel goed!
Informatie vooraf was duidelijk. Fijne en snelle communicatie. Eten was zeer goed. Zeer tevreden.
Was zeer goed als altijd.
Runderkamp Catering verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Runderkamp Catering heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfect geregel op tijd en lekker
Prima ervaring; goede bediening, erg goed eten.
Zoals altijd erg goed!
goed
geweldig
Profesioneel maar ook persoonlijk, erg goed verzorgd buffet.
Heel goed!
Was zeer goed als altijd.
Runderkamp Catering heeft de volgende resultaten bereikt: