Germabouw bv
Vriendelijke mensen en het eten is heerlijk.
100% beveelt Runderkamp Catering aan!
keurig verzorgd
Heel goed verzorgd en zeer vriendelijk personeel!
Zoals altijd weer goed en eten van hoge kwaliteit
Erg positief
Ik kom speciaal vanuit Amstelveen naar Runderkamp om voor vergaderingen hapjes te halen. De prijs/qualiteit is echt geweldig!!!
Erg goed
Goede, snelle en heldere communicatie, men denkt mee. Zeer vriendelijke medewerkers. De mooie presentatie van het buffet én de heerlijke gerechten, alles was weer tot in de puntjes verzorgd. We kunnen terugkijken op een geslaagde BBQ.
Inmiddels doen wij geruime tijd zaken met Runderkamp, ook deze ronde hebben we heerlijk genoten van de BBQ, complimenten!
Alles van goede kwaliteit en vers
BBQ was zeer goed verzorgd.
Professioneel, lekkere BBQ, heel goed georganiseerd!
Excellente catering, we hadden een heerlijk Italiaans buffet. Zeer goede service!
fijn bedrijf ,goed overleg plaatsgevonden, perfecte service, goed vlees en salades en sauzen en wat er nog meer bij de barbecue zat. waren zeer tevreden.
Runderkamp Catering verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Runderkamp Catering heeft de volgende resultaten bereikt:
keurig verzorgd
Heel goed verzorgd en zeer vriendelijk personeel!
Zoals altijd weer goed en eten van hoge kwaliteit
Erg positief
Erg goed
Alles van goede kwaliteit en vers
BBQ was zeer goed verzorgd.
Professioneel, lekkere BBQ, heel goed georganiseerd!
Runderkamp Catering heeft de volgende resultaten bereikt: