9.6 /10

checkbox100% beveelt Ruiter Garagedeuren aan!

Communicatie in het verloop van de order
Informatie in de showroom

Danny van Raaij

Hele fijn ervaring met de Ruiter. Komen afspraken na en weten precies waar ze over praten. Kundig bedrijf dus 5 sterren meer dan waard.

Communicatie en kwaliteit
Zonwering

Ton Gorter

Goed geholpen in showroom, probleemloze afhandeling, hoge kwaliteit geleverd

Geen negatieve ervaringen gehad
Goede informatievoorziening, vlotte communicatie, komt afspraken na
6 zipscreens

Henri Reijmer

Zeer vriendelijke en professionele ontvangst bij eerste binnenkomst. Vervolgstappen zoals verzorgen van offerte, inmeten, montage van de deuren werkelijk uitmuntend.

Klantvriendelijk en zeer professioneel.
Ik zou het niet weten.
Garagedeuren

G. van Bijsteren

Alles is prima geregeld.

Afspraken worden allemaal nagekomen.
Geen idee.
Product of service:
Windscherm op maat gemaakt.

Luuk

SterSterSterSterLege ster

Zeer fijn contact. Zowel bij de opname/het adviesgesprek als in de nazorg.

Helder verhaal, goede aftersales.
Garagedeur(en)

Jan-Willem Overeem

Plaatsen garagedeur

Tot op heden niks
Klantcontact, Werkzaamheden.

Dorrestijn

Prettig contact en hele goeie service en installatie

Uitleg/advies showroom Prettig contact inmeten Monteurs erg vriendelijk en netjes Even nabellen na installatie
Elektrische garagedeur

Inez Hubers

SterSterSterSterLege ster

We hebben een zonneluifel laten maken van Markilux op ons balkon, het is supermooi geworden en ook zijn we goed geholpen door De Ruiter, we zijn heel tevreden met het resultaat.

Goede communicatie

Prettig en snel

duidelijke informatie
Zonwering/terrasscherm

L. Handelaar

zeer prettige ontvangst in de showroom. Gelijk offerte meegekregen. Snel na acceptatie afspraak gemaakt voor het precies opmeten van de garagedeuren. Het zijn prachtige deuren geworden. Montage door ervaren en vakkundige monteurs. Chapeau !

aanwezigheid van showroom
ik zou het niet weten
garagedeuren

Pol.

Vanaf het moment dat we de zaak binnenliepen tot het moment dat de garagedeur geplaatst is hebben we er een super goed gevoel aan overgehouden. - heel netjes geholpen, alle tijd en goede uitleg. - erg duidelijke offerte. - kwalitatief goed product. - snelle levertijd. - netjes, snel en vakkundig geplaatst. Kortom zeer tevreden!

Klantvriendelijk, betrouwbaar en kwaliteit.
Garagedeur.

Bettink

Goede informatie snelle levering en montage door goede vakman

N V T
Goede voorlichting

Henk van Kommer

Rolluik gekocht en laten plaatsen. Goed en snel geholpen, duidelijke afspraak , vlotte montage door kundige en aardige monteurs .

Nvt
Duidelijk en vlot geholpen .
Rolluik

Frans

Bij toeval kwamen wij, op zoek naar wat gegevens over garagedeuren, terecht op de site van fa. Ruiter. Omdat de bestaande roldeur inmiddels kapot was nog even eind van de dag snel naar Barneveld gereden. En daarvan zeker geen spijt gekregen. Hoewel tegen sluitingstijd werden wij zeer klantvriendelijk, zonder tijdsdruk, te woord gestaan over de verschillende mogelijkheden en prijsklassen. Op basis van die informatie de volgende dag een offerte aangevraagd, die snel via de mail werd ontvangen. Een complete, heldere en concurrerende opgave; daarmee was de beslissing dan ook eenvoudig genomen. Na ons akkoord vond er nog een technische voorcheck plaats zodat verrassingen zouden worden voorkomen. De levering van de roldeur ging al net zo soepel als het voortraject. We werden tijdig benaderd of de geplande datum paste. De professionaliteit waarmee de deur werd geplaatst was een plezier om te zien. Een vrolijke rot in het vak plaatste de deur en checkte het functioneren daarvan tot in detail. Daarmee was het probleem van de kapotte motor en versleten roldeur snel vergeten.

Kwaliteit, professioneel, klantvriendelijk, snel in communicatie en handelen
Geen verbeterpunten, vooral zo doorgaan
Electrische sectionaal garageroldeur

Ruiter Garagedeuren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ruiter Garagedeuren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juni 2016

Ruiter Garagedeuren

Bent u op zoek naar garagedeuren, zonwering of een industriedeur? Ruiter heeft een ruim aanbod. Bezoek onze website of onze showroom in Barneveld.

Harselaarseweg 20

Geen negatieve ervaringen gehad
Goede informatievoorziening, vlotte communicatie, komt afspraken na
6 zipscreens

Henri Reijmer

Klantvriendelijk en zeer professioneel.
Ik zou het niet weten.
Garagedeuren

G. van Bijsteren

Alles is prima geregeld.

Afspraken worden allemaal nagekomen.
Geen idee.
Product of service:
Windscherm op maat gemaakt.

Luuk

SterSterSterSterLege ster

Zeer fijn contact. Zowel bij de opname/het adviesgesprek als in de nazorg.

Helder verhaal, goede aftersales.
Garagedeur(en)

aanwezigheid van showroom
ik zou het niet weten
garagedeuren

Pol.

Klantvriendelijk, betrouwbaar en kwaliteit.
Garagedeur.

Bettink

Goede informatie snelle levering en montage door goede vakman

N V T
Goede voorlichting

Henk van Kommer

Nvt
Duidelijk en vlot geholpen .
Rolluik

Frans