9.6/10
Snelheid levering, montage en/of service
9.6/10
Informatie in de showroom
Communicatie in het verloop van de order

Nicole

Ondanks dat ik de rolluiken niet bij hun gekocht heb, geven ze mij een super service bij reparaties.
Snel en makkelijk contact, snelle service.

Snel,goed.

Ik ben tevreden zoals het nu gaat.

(Sterren voor de showroom moest ik invullen, maar ben er nooit geweest. Ga er van uit dat het net zo goed is als de rest)

Coenen

Onze ervaring met Ruiter is erg goed. Blij dat Ruiter ons online was opgevallen en dat we er vanwege de vele positieve reviews een behoorlijk eind voor hebben gereden.

Uitstekende communicatie
Vakmanschap
Prijs/kwaliteit

Geen. Over alles tevreden.

Hellingman

Zelfs in de nacht rukt de nooddienst uit zonder te klagen

goede technische kennis, vriendelijke monteurs

Gertjan van der Tweel-

Na een bezoek aan de goed voorziene showroom van Ruiter, met deskundige uitleg, hebben we besloten uitvalschermen te laten plaatsen. Omdat we buitengewoon tevreden waren over de vakbekwaamheid en de... Na een bezoek aan de goed voorziene showroom van Ruiter, met deskundige uitleg, hebben we besloten uitvalschermen te laten plaatsen. Omdat we buitengewoon tevreden waren over de vakbekwaamheid en de servicegerichtheid van het bedrijf hebben we een jaar later aan een ander gedeelte van het huis door Ruiter uitvalschermen laten zetten. En wederom waren we bijzonder verheugd met bedrijf in zee te zijn gegaan.

servicegerichtheid (Voorlichting, deskundigheid, contact)
vakbekwame snelle uitvoering

Eigenlijk niet

René vanHouten

Vanaf het moment dat we de showroom binnen liepen tot na het plaatsen van de rolluiken is alles uitstekend geregeld bij de Ruiter. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en werd ons prima... Vanaf het moment dat we de showroom binnen liepen tot na het plaatsen van de rolluiken is alles uitstekend geregeld bij de Ruiter. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en werd ons prima geadviseerd. Nadat we besloten om de rolluiken bij de Ruiter te kopen werd de maat bij al snel ons thuis opgemeten. Binnen de beloofde tijd werden de rolluiken vakkundig geplaatst. De monteurs dachten mee met de situatie en waren erg vriendelijk. Ook het belletje of alles naar wens was verlopen werd door ons zeer gewaardeerd.

Klantvriendelijk en ze doen wat ze beloven

Schinkel

Prettige winkel met aardige mensen die de tijd nemen en proberen mee te denken om een mooi resultaat te krijgen.

Aandacht en tijd nemen om je goed advies te geven.

Planning een verbeterpunt.

Gijsje Pater

Goede en snelle service!
Nieuw doek voor terrasscherm goed en snel geleverd en keurig gemonteerd,super!!

Duidelijkheid

Ga zo door 👍🏼

Mw. van der Velde

Prettige benadering. Goede informatie.

Prettige benadering

Communiceren als de bestelling langer duurt dan beloofd

Annette van Buren

Prachtige oplossing voor zonwering binnen de pergola, vakkundige montage, kortom: zeer tevreden over het resultaat en de bekwaamheid van dit bedrijf. Aanrader!

Deskundigheid en ervaring

Iets sneller reageren op vragen na de montage. 1 vraag betreffende instellen via Somfy bleef relatief lang liggen

Bos

Nette afspraken, keurige offerte en vakkundige montage

vakkannis