Wim Brunekreef
- Sterke punten
- Heldere informatie. Prijstechnisch ook ok.
- Verbeterpunten of tips
- Ga zo door
- Product of service:
- Openslaande garagedeuren
Deuren zijn top, gemonteerd door vriendelijke en nette monteurs !!
Van a tot z top! Van het maken van de afspraak in de showroom, tot het prettige ontvangst en advies daar, tot de offerte het plannen en het plaatsen. Super garagedeur met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Super geholpen, denken echt in oplossingen
Van het eerste contact tot onderhoud erg prettig ervaren. Dit bedrijf reageert snel en professioneel. Monteur denkt ook mee tijdens onderhoud.
Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe garagedeuren. Van opdracht tot plaatsing 6 weken gewacht. Het zag er precies zo uit als we gehoopt hebben. De monteurs werkten netjes. Top bedrijf!
Staan altijd snel voor je klaar!
Komen afspraken na en hebben alles netjes gemonteerd
Uitstekend werk, mooie producten
Heel goed
Ouderwets klantvriendelijk
Net op een kritisch moment ging onze garage roldeur na een harde klap stuk. Auto zat nog binnen en we hadden hem hard nodig die dag. Gelukkig hadden we de originele factuur nog (van 23 jaar geleden) en jullie gebeld. Binnen 1,5 uur stond er een monteur voor de deur (!) en binnen een half uur was de klus geklaard. De benodigde nieuwe stalen kabels hadden jullie gelukkig nog op voorraad en waren zelfs door zijn collega even bij ons gebracht. We waren echt onder de indruk van jullie snelle en professionele service en verwachtte een fikse rekening, maar geen probleem dachten we. Voor dit soort service hangt nu eenmaal een prijskaartje. Des de meer waren we zeer prettig verrast toen we een paar dagen later de factuur kregen. Super service, vakmanschap en zeker geen exorbitante prijzen. Jullie krijgen van ons een 10!
Wij zochten een betere zonnewering voor onze woning.
Uitstekende ervaring!
Bramos-Repair
Ruiter B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ruiter B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Ruiter B.V.
Harselaarseweg 20
3771 MB Barneveld
Super geholpen, denken echt in oplossingen
Staan altijd snel voor je klaar!
Komen afspraken na en hebben alles netjes gemonteerd
Uitstekend werk, mooie producten
Heel goed
Ouderwets klantvriendelijk
Wij zochten een betere zonnewering voor onze woning.
Uitstekende ervaring!
Bramos-Repair