Reviews

9.7 / 10
38 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.6/10
Snelheid levering, montage en/of service
9.6/10
Klantvriendelijkheid
9.9/10
Informatie op de website
9.4/10
Informatie in de showroom
9.6/10
Communicatie in het verloop van de order
9.8/10
After sales
9.6/10

38 Reviews

Gh Vd beek

10/10

Snelle levering en prettige communicatie

Sterke punten

Goed advies

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

10/10

Na aanvraag van tiental offertes viel dit bedrijf op door zeer complete en gedetailleerde offerte. Ze gaven echt antwoord op alle vragen, blijk gevend dat ze mijn aanvraag mail echt gelezen hadden.... Na aanvraag van tiental offertes viel dit bedrijf op door zeer complete en gedetailleerde offerte. Ze gaven echt antwoord op alle vragen, blijk gevend dat ze mijn aanvraag mail echt gelezen hadden. We waren zeer aangenaam ontvangen in de showroom en hebben daar gelijk de deal rond gemaakt. Ben zeer tevreden over de geleverde producten maar ook over de manier hoe de installatie van de rolluiken werd uitgevoerd. Bijzonder aangenaam en kundig personeel zonder blabla of kapsones. Fijn dat het gevoel van klant is koning nog bestaat. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan!

Sterke punten

Goede voorlichting en kundig advies

Verbeterpunten of tips

Geen tips


Aad Zonnevylle

10/10

Vandaag door firma Ruiter uit Barneveld een pergola zonwering van het merk Markilux laten plaatsen, in 1 woord “ TOP”. Het top zijn begon al bij het geweldige advies en buitengewoon prettig kontakt.... Vandaag door firma Ruiter uit Barneveld een pergola zonwering van het merk Markilux laten plaatsen, in 1 woord “ TOP”. Het top zijn begon al bij het geweldige advies en buitengewoon prettig kontakt. Een firma met veel kennis van zaken. Bij dit bedrijf ben je nog klant en geen nummer. De afspraken die gemaakt zijn, zijn perfect nagekomen zonder problemen.

Sterke punten

Zeer kundig en vriendelijk personeel. Na het plaatsen van de pergola zonwering werd alles weer netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Gewoon TOP


Thomas

10/10

Mooie overkapping incl. zonwering geplaatst. Prettig geholpen

Sterke punten

Deskundig advies
Overkapping incl. zonwering in 1 dag geplaatst


Fam. Teunissen

10/10

Komen hun afspraken na, werken netjes, en leveren kwaliteit.


Bert Stulp

9/10

Mijn garagedeuren lieten een vervaarlijk geknal horen en liepen nauwelijks meer.
Gelukkig was de monteur snel ter plaatse. Hij had het euvel snel gevonden maar had het onderdeel niet bij...
Mijn garagedeuren lieten een vervaarlijk geknal horen en liepen nauwelijks meer.
Gelukkig was de monteur snel ter plaatse. Hij had het euvel snel gevonden maar had het onderdeel niet bij zich
Heel handig heeft hij toen het betreffende tandwiel gehaald uit een geleider die hij wel bij zich had
en overgezet op mijn deurgeleider. En de deur liep weer perfect. Hulde voor deze kundige monteur en de snelle reparatie.

Sterke punten

Klantvriendelijk
Deskundig en handig personeel

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk niet.


Kringloop Acht Plus Amersfoort

10/10

Op vrijdagmiddag rond 16.00 begaf onze roldeur het. Binnen een half uur een monteur ter plaatse die het probleem in no time oploste. Geweldige service, 100% tevreden!


Jan Slijkhuis

10/10

11-12-2018
Als afsluiting van een grote verbouwing aan onze woning hebben we er nog voor gekozen om een terrasoverkapping te laten plaatsen. Heerlijk op een warme, toch een regenachtende...
11-12-2018
Als afsluiting van een grote verbouwing aan onze woning hebben we er nog voor gekozen om een terrasoverkapping te laten plaatsen. Heerlijk op een warme, toch een regenachtende zomeravond, buiten kunnen blijven zitten.
Na ook zeer tevreden te zijn over het plaatsen van een electrische garagedeur en een electrisch bedienbaar zonnescherm, was de keus snel gemaakt om de overkapping met een boven zonnescherm wederom door De Ruiter te laten plaatsen.
Overleg. advies, snelle levering en zeer vakkundige installatie behoort tot de service.


Peter de Lugt

10/10

3 december een glazen terrasoverkapping met onder zonnewering laten plaatsen over de hele breedte van de achtergevel
(6,80 m).
Vanaf de showroom tot en met de oplevering perfect geholpen.

Sterke punten

Goed advies met oog voor details.
Monteurs werken erg netjes en tonen hun kwaliteit.

Verbeterpunten of tips

Zo doorgaan.


Fam R van Maarseveen

10/10

Deze zomer een mooie markies voor ons chalet laten aanmeten en plaatsen door de Ruiter zonwering waar wij erg tevreden over zijn. Echt een familiebedrijf wat professioneel te werk gaat met een... Deze zomer een mooie markies voor ons chalet laten aanmeten en plaatsen door de Ruiter zonwering waar wij erg tevreden over zijn. Echt een familiebedrijf wat professioneel te werk gaat met een uitgebreid assortiment. Wij raden dit De Ruiter zonweringbedrijf zeker aan !! 👍

Sterke punten

Zeer vriendelijk en deskundig mensen die je te woord staan en helpen de juiste keuze te maken