A. van mierlo
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Hele goede monteur die er al jaren werkt en altijd voor onze zonwering alles oplost of goed onderhoudt.
- Product of service:
- Markiezen
Ruiter B.V.
Openslaande deuren gekocht, Verliep allemaal vlekkeloos!
Mijn probleem werd snel en vakkundig opgepakt en opgelost. Zeer positieve ervaring met dit bedrijf.
Zeer tevreden. Ik weet zeker als ik nog meer kamers van screens wil voorzien dan gaat mijn order naas Ruiter BV.
Zeer proffesioneel en kundig personeel die ons goed geadviseerd hebben en uiteindelijk een fantastische zonnewering pergola van Markilux laten plaatsen. Aardige werknemers die van aanpakken houden!
Fijn betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf
Vriendelijk en professioneel personeel reageert snel. Komen hun belofte na!
Wij hebben nu driemaal meerdere zonweringsproducten gekocht: zonnepergola met wind-/zonnescherm, screens, en Velux rolluik. Dit is ons zeer goed bevallen. Vlot en deskundig advies in mooie showroom en thuis. Fijne medewerkers, zowel adviseurs als monteurs. Vlot, vriendelijk en betrouwbaar. Een adres om terug te komen en we kunnen de firma Ruiter iedereen aanraden!
Diverse Roma rolluiken geplaatst. Zeer tevreden over het hele traject van offerte tot uitvoering.
Super mooi zonnescherm gekocht en geleverd! deskundig advies!
Nieuwe pergola zonnescherm geplaatst, helemaal top
goede bereikbaarheid en uitvoerige offerte.
Fijn om naar een showroom te kunnen komen voor een nieuwe garagedeur! Goed advies, keurig op tijd met afspraken en offertes. Het inmeten en bespreken van details verliep heel professioneel en op de dag zelf kwamen de monteurs om 07.30 uur en waren om 10.30 uur klaar. Fijne, professionele monteurs. Heel erg blij met prachtige openslaande deuren!!
Ruiter B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ruiter B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Harselaarseweg 20
3771 MB Barneveld
Ruiter B.V.
Openslaande deuren gekocht, Verliep allemaal vlekkeloos!
Fijn betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf
Vriendelijk en professioneel personeel reageert snel. Komen hun belofte na!
Super mooi zonnescherm gekocht en geleverd! deskundig advies!
Nieuwe pergola zonnescherm geplaatst, helemaal top
goede bereikbaarheid en uitvoerige offerte.
Ruiter B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Harselaarseweg 20