Entrepôt de caoutchouc
- Sterke punten
- Reactivite
- Aangekocht product
- Sbr 5mm
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Un petit manque de communication sur l envoi sinon parfait
Onze zoon was op zoek naar een stuk rubber om een stoere spatlap op zijn skelter te maken. We stuurde een mailtje en de mensen van rubbermagazijn waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Onze zoon kreeg een mooi, groot reststuk toe gestuurd!
Duidelijke site
Produkt zoals beschreven
Zeer snel reageren op mijn bestelling. Administratief perfect. Levering perfect.
Mooie producten
snelle levering. Maar door eigen fout liep het retourneren van het verkeerde product wat vragen op.Door telefonisch contact werd mij een retourformulier verzonden.Na nog maal contact kwam ik aan de weet dat ik het product mee kon geven aan de bezorger die het goede product kwam afleveren. Retour brief in de zak gedaan en meegegeven.Zak had ik met tape dicht gemaakt.Kreeg vandaag een mail dat het retourformulier niet aanwezig was.Heb dit nu per mail medegedeeld dat dit in de zak zit en nogmaals per mail een retour formulier terug gestuurd. .
Zeer goede producten
Even bellen voor informatie, dat ging goed Vriendelijke mensen ,en de levering erg snel Top ! Daarna nog een paar meter rubber ander maat ,heb zelf niet goed gekeken geen pees daar bij ,dus dat ook nog maar straks bestellen ,voor de bootje. Een mooi bedrijf :)
Tevreden
Ze hebben de goederen 1 dag te vroeg geleverd al een geluk dat we thuis waren.
snelle levering
Snel geleverd
Rubbermagazijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt:
Rubbermagazijn
Spiegelstraat 1
2631 RS Nootdorp
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Duidelijke site
Produkt zoals beschreven
Mooie producten
Zeer goede producten
Tevreden
Ze hebben de goederen 1 dag te vroeg geleverd al een geluk dat we thuis waren.
snelle levering
Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt: