9.1 /10

checkbox98% beveelt Rubbermagazijn aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Davy Sterckx

Ik bestelde 35m2 rubber terrastegels en de dag erop waren ze al netjes geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur. Alles zeer correct verlopen en zeer duidelijke instructies. Dit is echt een voorbeeld van echte goede bediening van de klant. 1000x dank voor jullie geweldige service!!!!

Correct, snel, vriendelijk, behulpzaam en zeer goede kwaliteit!
Zwarte rubber terrastegels van 1m op 1m

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Geweldig om te horen dat de levering zo snel en netjes verliep en dat u onze service zo waardeert. Veel plezier met uw terrastegels en graag tot een volgende keer. – Team Rubbermagazijn

Joost Jongepier

Supersnelle levering

Levering snel en correct
rubberen tegels

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling supersnel geleverd is. Graag tot een volgende keer. – Team Rubbermagazijn

Paul Ooms

Tevreden.

Goede info, vlugge levering.
Aangekocht product
Rubberen vloer voor garage.

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling. – Team Rubbermagazijn

Marcel Beentjes

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

niet goed - het rubber blijft krullen en daardoor niet verwerkbaar op een zeilboot - wat wel is geadviseerd

rubber mat

Wilfried Lipkowski

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelheid

Timber

Geleverd zoals besteld
Rubber tegels

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Graag tot een volgende keer. – Team Rubbermagazijn

nadia kracunovic

Zeer commercieel

Bestelmethode, leveringsopvolging, back-up, snelle levering zeer professionele internet site. Alle nodige info is er. Maat, kleuren, modellen, iedereen vind zijn ding.
Rubber terrastegel grijs

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze website, het bestelproces en de snelle levering zo waardeert. – Team Rubbermagazijn

Filip Van De Voorde

Eerste ervaring.

Goede beschrijving van producten
Gootband en rubber strip

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw eerste ervaring met ons! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen u vaker te mogen helpen. – Team Rubbermagazijn

Autoaanpassingen Eric

Uitgebreide voorraad

Duidelijkheid
Anti slip voor onder kussens

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze uitgebreide voorraad waardeert. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling. – Team Rubbermagazijn

Michiel Kaelen

Snelle levering!

Goede prijs/kwaliteit
Rubber tegeldrager

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is. Graag tot een volgende keer. – Team Rubbermagazijn

Hein de Graaf

Overzichtelijke site. Gemakkelijk online bestellen. Snelle levering. Mooi kwalitatief product. Prachtige attentie erbij geleverd. Top!

Gemakkelijk bestellen online. Snelle levering en mooi product.
Rubberen terrastegels

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Geweldig om te horen dat u onze website, levering en productkwaliteit zo waardeert. Graag tot een volgende keer. – Team Rubbermagazijn

Han De Weerdt

Uitstekend

Werd gebeld dat het niet op stock was en er meteen een alternatief voorgesteld. Top
Silicone slangen

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! We helpen u graag weer bij een volgende bestelling. – Team Rubbermagazijn

Nicole Schmitz

Heel efficient

E-Shop eenvoudig te gebruiken en spoedige levering
Kokos paillasson

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze efficiënte werkwijze waardeert. Graag tot een volgende keer. – Team Rubbermagazijn

Jeannette Dreves

Super goed en snel

Snelle reactie op vragen
Trapleuning rubber met eind doppen

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen. Veel plezier met uw aankoop. – Team Rubbermagazijn

Steven van der Giesen

Fijn bedrijf

Duidelijk
Aangekocht product
Speelplaatstegel gras 50x50x4,5cm Review

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren. – Team Rubbermagazijn

Geantwoord op

Rubbermagazijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2012

Rubbermagazijn

Rubbermagazijn is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Snelheid, focus op de klant en service dat is waar het omgaat. Met een grote voorraad en samenwerking met toonaangevende transporteurs kunnen wij snel en betrouwbaar leveren, tegen een scherpe prijs

Davy Sterckx

Correct, snel, vriendelijk, behulpzaam en zeer goede kwaliteit!
Zwarte rubber terrastegels van 1m op 1m

Joost Jongepier

Supersnelle levering

Levering snel en correct
rubberen tegels

Paul Ooms

Tevreden.

Goede info, vlugge levering.
Aangekocht product
Rubberen vloer voor garage.

Marcel Beentjes

Snelle levering!

Goede prijs/kwaliteit
Rubber tegeldrager

Hein de Graaf

Gemakkelijk bestellen online. Snelle levering en mooi product.
Rubberen terrastegels

Steven van der Giesen

Fijn bedrijf

Duidelijk
Aangekocht product
Speelplaatstegel gras 50x50x4,5cm Review

Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10