9.1 /10

checkbox98% beveelt Rubbermagazijn aan!

Henk Valk

Goed!

Alles
Rubber vloer 3 mm

Antwoord Rubbermagazijn

Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens is. – Team Rubbermagazijn

Nele Libbrecht

SterSterHalve sterLege sterLege ster

ok

Verkeerd geleverd (zwart en grijs ipv enkel grijs), tevens kleurverschil in grijze matten, geen nieuwe levering van correct artikel.
EVA FOAM tegel checker grijs 620x620x25mm

Koos Hofman

Positieve eerste ervaring.

Snelle levering, overzichtelijke site.
Rubber fendern

Antwoord Rubbermagazijn

Wat fijn dat uw eerste ervaring positief was! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. – Team Rubbermagazijn

G Timmer

SterSterSterHalve sterLege ster

Jammer dat ik na het bestellen geen mail heb gehad dat de bestelling klaar lag om afgehaald te worden en dat ik zelf navraag moest doen.

Grote sortering
Mosrubber

Hermann

SterSterSterSterLege ster

Heb zelf verkeerd besteld en geannuleerd, nu nog wachten tot ik mijn centen terug krijg om opnieuw (en dan goed) te bestellen.

Vriendelijke klantenservice en goed te bekijken.
pvc kliktegels

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw eerlijke feedback! Hopelijk kunnen we u snel verder helpen met de juiste bestelling. – Team Rubbermagazijn

Gert jan van Egmond

supper product

snel geleverd
drempel hulpen

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw mooie beoordeling, Gert jan! Fijn dat u zo tevreden bent over het product en de snelle levering. – Team Rubbermagazijn

Jolien van der Scheer

Snel geleverd en geen bezorgkosten
Rubber grastegels

Antwoord Rubbermagazijn

Dank u wel voor uw korte maar krachtige beoordeling! We stellen het zeer op prijs. – Team Rubbermagazijn

Rinus Rotteveel

Het is een mooi bedrijf, aardige mensen .

Trapprofiel

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw mooie woorden, Rinus! Wat fijn dat u onze service en levering als positief heeft ervaren. – Team Rubbermagazijn

Kenny Gribbe

Supper!

Service bij verkoop
Speeltegels

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fantastisch om te zien dat alles naar wens was. – Team Rubbermagazijn

de Gier

Fijn, aardig, snel en kwaliteit

Mooie producten! En goede service
Rubber matten

Antwoord Rubbermagazijn

Dank voor uw lovende woorden! We zijn blij dat u onze service en kwaliteit zo waardeert. – Team Rubbermagazijn

Henk G

uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

snel- goed- vriendelijk
rubbertegel terras groen 40x40x2,5

Antwoord Rubbermagazijn

Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat u onze prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. – Team Rubbermagazijn

André

Snelle en nette levering en product komt volledig overeen met de beschrijving

Duidelijke productomschrijving. Nette prijs. Snelle levering
Rubberen terrastegel 50 x 50 x 2,5cm Donkergrijs

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw positieve feedback! Goed om te horen dat alles precies naar verwachting was. – Team Rubbermagazijn

Marco van Broekhoven Reijs

Uitstekende ervaring

Fijne klantenservice
10 m rubber

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u zo’n uitstekende ervaring met ons had. – Team Rubbermagazijn

Joris Schubert

Order is niet op tijd verzonden ivm out of stock van 1 van 2 onderdelen, tot 2 keer aan toe gebeld en verzocht om verzending, tot 2 keer aan toe toegezegd maar niet uitgeleverd. Vervolgens alternatief voor out of stock materiaal uitgekozen en alsnog verstuurd en ipv 1mtr, 20mtr geleverd. Wat na telefonisch overleg keurig gecorrigeerd is geworden. Eind goed, al goed.

Vriendelijk, welwillend en behulpzaam geholpen.
EPDM 0,5mm

Appeltans Willy

duidelijk in omschrijving

producten zijn ok
dichtingen

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Goed om te horen dat onze productomschrijving duidelijk was. – Team Rubbermagazijn

Geantwoord op

Rubbermagazijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2012

Rubbermagazijn

Rubbermagazijn is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Snelheid, focus op de klant en service dat is waar het omgaat. Met een grote voorraad en samenwerking met toonaangevende transporteurs kunnen wij snel en betrouwbaar leveren, tegen een scherpe prijs

Henk Valk

ok

EVA FOAM tegel checker grijs 620x620x25mm

Koos Hofman

Positieve eerste ervaring.

Snelle levering, overzichtelijke site.
Rubber fendern

G Timmer

SterSterSterHalve sterLege ster

Grote sortering
Mosrubber

Hermann

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke klantenservice en goed te bekijken.
pvc kliktegels

Jolien van der Scheer

Snel geleverd en geen bezorgkosten
Rubber grastegels

Rinus Rotteveel

Het is een mooi bedrijf, aardige mensen .

Trapprofiel

Uitstekende ervaring

Fijne klantenservice
10 m rubber

Joris Schubert

Vriendelijk, welwillend en behulpzaam geholpen.
EPDM 0,5mm

Appeltans Willy