9.1 /10

checkbox98% beveelt Rubbermagazijn aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Camping Irenehoeve

SterSterSterHalve sterLege ster

zeer tevreden,snelle levering.

goed advies
tegels 50x50x7

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat de levering snel is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! – Team Rubbermagazijn

Ben de Vries

Fijn bedrijf. Vriendelijke telefonisch hulp bij kiezen welke producten het best zijn.

Goed bereikbaar en vriendelijk
Rode rubberen speeltegels 100x100 x4, 8

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u vriendelijk telefonisch bent geholpen bij het kiezen van de juiste producten. Wij helpen graag en wensen u veel plezier met uw aankoop! – Team Rubbermagazijn

H

Helaas verkeerde levering, maar na telefonisch contact, was het probleem snel en netjes opgelost!
Spaghettimat 80 x 120

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw mooie feedback! Fijn dat het probleem na de verkeerde levering snel en netjes is opgelost en dat u tevreden bent over onze service en levering. Veel plezier met de bestelling! – Team Rubbermagazijn

Frank Lagerwaard

Snel keuze kunnen maken op duidelijke overzichtelijke website. Bestelling goed en snel weten te bestellen.

Overzichtelijke website
Rubber tegels voor tuin

Alain Milhet

Product exactly as described.

Free shipping on the same day is impressive.
1400 mm width polyurethane roll 70 SHA

Antwoord Rubbermagazijn

Thank you for your review! Great to hear the product matched your expectations and arrived exactly as described. We appreciate your feedback! – Team Rubbermagazijn

J.L. Bruin

Prima ervaring alleen snijden van de PVC-tegels is bijna niet mogelijk (of ik heb niet de benodigde spiermassa ;-) Uiteindelijk met wat hulp van AI er achter gekomen dat zagen (met decoupeerzaag op halve snelheid) heel goed mogelijk is.

Maatvastheid van de PVC kliktegel hamerslag donkergrijs 515x515x7mm is geweldig. Dus 1x een vierkant in het midden van de ruimte en vervolgens maar aansluiten. Nergens een verloop in de maat of vorm.
PVC kliktegel hamerslag donkergrijs 515x515x7mm

P. van den Hurk

SterSterSterSterLege ster

Ze komen de belofte van snel leveren na.

Duidelijke info op de site, zelfs voor een leek als ik.
Tegeldragers

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat we onze belofte van snelle levering zijn nagekomen. Graag tot een volgende bestelling! – Team Rubbermagazijn

Reinoud Kuiper

Zeer snelle levering.

Zeer correct.
Terrastegels

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling zeer snel geleverd is. Wij waarderen uw feedback enorm. - Team Rubbermagazijn

Ronald Peters

Die is prima

Goede service
Rubber strip

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent. - Team Rubbermagazijn

Victor Moons

Snelle levering ,vriendelijk ontvangst.

Goed afgeleverd.prima werk.
Groene rubbertegels.

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u vriendelijk bent ontvangen. Veel plezier met uw bestelling! - Team Rubbermagazijn

Marc

Goede kwaliteit en prijs, snelle en correcte levering

Goede kwaliteit, correcte levering
Gootband

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, prijs en snelle levering. - Team Rubbermagazijn

Kristine

Theo Moors

Snel besteld

Pvc tegels

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het bestellen snel en eenvoudig verliep. Veel plezier met uw aankoop! - Team Rubbermagazijn

Erik de Vries

Precies het materiaal wat ik nodig had. Verkeerd verzend adres opgegeven, maar met een belletje binnen 1 minuut veranderd.

Klantvriendelijk Uitgebreid assortiment
Siliconenrubber plaat

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u precies het juiste materiaal heeft gevonden en dat we het verzendadres snel voor u konden aanpassen. - Team Rubbermagazijn

Geantwoord op

Rubbermagazijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2012

Rubbermagazijn

Rubbermagazijn is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Snelheid, focus op de klant en service dat is waar het omgaat. Met een grote voorraad en samenwerking met toonaangevende transporteurs kunnen wij snel en betrouwbaar leveren, tegen een scherpe prijs

Camping Irenehoeve

Frank Lagerwaard

Overzichtelijke website
Rubber tegels voor tuin

Alain Milhet

Product exactly as described.

Free shipping on the same day is impressive.
1400 mm width polyurethane roll 70 SHA

J.L. Bruin

PVC kliktegel hamerslag donkergrijs 515x515x7mm

P. van den Hurk

SterSterSterSterLege ster

Ze komen de belofte van snel leveren na.

Duidelijke info op de site, zelfs voor een leek als ik.
Tegeldragers

Die is prima

Goede service
Rubber strip

Victor Moons

Snelle levering ,vriendelijk ontvangst.

Goed afgeleverd.prima werk.
Groene rubbertegels.