9.1 /10

checkbox98% beveelt Rubbermagazijn aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Nick Van Doorn

Goede producten en een geweldige snelle levering! Kwaliteit is echt top!

groot assortiment
rubber stootrand voor transport of boot

Yves LAGRANGE

professionneel en privé-klanten beschikbaar

ruim assortiment, snel geleverd
EPDM rubber banden

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze dienstverlening voor zowel particuliere als professionele klanten waardeert. Graag staan we in de toekomst weer voor u klaar. - Team Rubbermagazijn

Jan H

Prima geregeld

Goede prijs, snelle levering en heldere communicatie
Tegels 40x40

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geregeld. We waarderen uw vertrouwen. - Team Rubbermagazijn

Maykel Derks

online snel gevonden wat ik zocht

breed assortiment
rubberstrip - strokengordijn

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u online snel heeft gevonden wat u zocht en dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer! - Team Rubbermagazijn

VOF Fie & Felix 0787315148 Brenda

Zeer goed

super snelle levering
rubberen speeltegels

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. - Team Rubbermagazijn

Dirk Dickens

SterSterSterSterLege ster

ondanks vele mails en telefoontjes werd de juiste contactpersoon van deze bestelling nooit aangepast. Hierdoor is er bij de levering redelijk wat fout gelopen. Dit kan vermeden worden door de naam van de besteller en werfnummer te vermelden op alle communicatie.

goed product
ik niks, maar een collega van onze bouwafdeling kocht vloertegels

Johan Boersen

SterSterSterLege sterLege ster

Initieel positief maar bij een retour erg terughoudend. Bovendien kun je retour goederen niet gratis terug sturen maar moet je zelf betalen. Na diverse mails en bellen uiteindelijk het retour bedrag ontvangen.

Mooi assortiment.
Rand afwerking

Sven Lievens

Super vlot

Snel, correct en goede prijs
Rubber tegels

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw mooie review. Geweldig om te horen dat alles super vlot is verlopen. We zien u graag terug bij een volgende bestelling! - Team Rubbermagazijn

Jo Steenbeke

Verrassend snelle levering

Prijs/kwaliteit
Inlooptapijten

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u verrast was door de snelle levering. Graag tot een volgende bestelling! - Team Rubbermagazijn

Olivier Lesceu

Top goede kwaliteit

Snelle levering en watvik gevraagd heb
Rubber D profielen ea product en

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de goede kwaliteit van onze producten. Veel plezier met uw aankoop! - Team Rubbermagazijn

daniel slegers

Positief

Er was een klein onderdeel vergeten bij levering (1 tube montagekit) maar kreeg snelle reactie op mailtje en 2 dagen later was het pakketje er...dus een correcte reactie met service.
22 rubberen tegels 100x100 en montagekit

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat we het vergeten onderdeel snel konden nasturen en alles correct is opgelost. – Team Rubbermagazijn

Harrie Smeets

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima geleverd.niet duidelijk welke kant boven hoort, met gleuven of gladde kant. Graag uitsluitsel.

Dit bevalt me niet , verplichte veld.
Rubber matjes

VME Westdiep

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

De communicatie en organisatie rond deze levering zijn ronduit teleurstellend

De verwachte leverdatum constant aanpassen zonder enige bijkomende toelichting of communicatie. Ervoor zorgen dat de klant geen enkele planning kan opmaken.
rubbermat voor in zwembad

Marcel

top leverancier

goed spul en nette levering
mos rubber snoer

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u ons als een top leverancier ervaart. We zien u graag nog eens terug. - Team Rubbermagazijn

Henk Jansen

Goede service

Goed bereikbaar
Rubbertegel 530x530 grijs

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Graag staan we in de toekomst weer voor u klaar. - Team Rubbermagazijn

Geantwoord op

Rubbermagazijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2012

Rubbermagazijn

Rubbermagazijn is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Snelheid, focus op de klant en service dat is waar het omgaat. Met een grote voorraad en samenwerking met toonaangevende transporteurs kunnen wij snel en betrouwbaar leveren, tegen een scherpe prijs

Nick Van Doorn

Goede producten en een geweldige snelle levering! Kwaliteit is echt top!

groot assortiment

Positief

22 rubberen tegels 100x100 en montagekit

Harrie Smeets

SterSterSterHalve sterLege ster

Dit bevalt me niet , verplichte veld.
Rubber matjes

VME Westdiep