9.1 /10

checkbox98% beveelt Rubbermagazijn aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

RG

goed

snelle levering duidelijke website
tecflex ultragloor

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw review! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! – Team Rubbermagazijn

Glenn Buysse

Gemakkelijk te bestellen en uitgebreid aanbod. Snelle levering

top!
Rubbersnoer

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw review! Mooi om te horen dat bestellen eenvoudig was en dat u ons uitgebreide aanbod en de snelle levering waardeert. – Team Rubbermagazijn

Klaas Westra

Dik voormekaar

Goed bouwmateriaal voor offgrid tinyhouse in een privee bos
Aangekocht product
rol flexibel glas om door te kijken.

Henk Venhorst

Probleemloos en snel

Gratis rolmaat
Rubber tegels

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles probleemloos en snel is verlopen. Graag tot een volgende bestelling! – Team Rubbermagazijn

Ruud Paas

Fijne website

Raamrubber

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze website als prettig ervaart. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. - Team Rubbermagazijn

marijke meganck

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verschrikkelijk onbeleefde leverancier, onbehulpzaam. Voor mij een reden om nooit meer te bestellen bij deze firma. Jammer!

Correct, snel, mooie tegels
Rubberen tegels 100 op 100 cm

Andre Ramsdam

snelle levering

assortiment
slangen

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Graag tot een volgende bestelling. - Team Rubbermagazijn

Haye van der Wal

tot nu toe alles ok en niet duur
nitril plaatrubber 6mm

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen. Graag tot een volgende keer. - Team Rubbermagazijn

Kees van den Bedum

SterSterSterSterLege ster

makkelijk bestellen, blij met de meegeleverde catalogus
rubber raamprofiel

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen. Graag tot een volgende bestelling! – Team Rubbermagazijn

Geert LAPERE

SterSterSterHalve sterLege ster

Producten zijn nog niet uitgepakt maar alles lijkt te kloppen. Bij de betaling die vlot verlopen is heb ik evenwel Bancontact moeten gebruiken daar waar ik eerst mijn KBC-kaart wou gebruiken zoals voorzien in de website voor KBC-rekeninghouders. Raakte maar niet binnen, maar misschien kon dit te maken hebben met ontoereikende instellingen aan 'mijne' kant. Wat de levering betreft heb ik toch wel een opmerking omtrent het Track&Trace -gebeuren: Mijn T&T is nooit verder geraakt dan: Het exacte moment van levering is nog niet bekend. De derde dag keek ik al frequenter naar T&T en klikte telkens op 'vernieuwen' voor de zekerheid, doch de situatie bleef dezelfde. Tot ergens rond 14u45 denk ik er opeens verscheen: 'Pakjes geleverd!' Reeds vóór 11u00. Godzijdank is dat goed afgelopen en heeft iemand anders van het appartementsblok dat in ontvangst genomen en opzij gezet, zelf verbleef ik boven in het appartementsblok in 'blijde verwachting'. De vragen die ik mij hier bij stel: 1° Waarom wordt de Track & Trace niet up-to-date gehouden, want anders werkt het concept toch niet? 2° Waarom wordt niet met mij contact opgenomen: Mijn deurbel is correct gelabeld en mijn GSM nummer is bekend, beide zijn trouwens netjes op de te leveren pakketjes aangebracht? 3° Levert men zomaar aan iemand in de omgeving die beweert dat hij mij kent? Nogmaals, heb alles goed ontvangen en het ziet er allemaal prima uit, binnen de beloofde tijdspanne ook, waarvoor dank. Maar deze drie punten hierboven sméken om problemen in de toekomst indien je het mij vraagt, niet?

Levering binnen drie werkdagen zoals beloofd.
EPDM Art Nrs 5002000140.2 en 27003003

Jacco Gieles

Top

Slang

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. – Team Rubbermagazijn

Annelies

Vlot besteld, snel geleverd

Goede digitale communicatie
PVC Trapleuning

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het bestellen vlot ging en dat de levering snel was. - Team Rubbermagazijn

Pieter Van Rijswijk

Eerste keer

Rubber strook

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw review. Fijn dat u voor de eerste keer bij ons heeft besteld en dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen. - Team Rubbermagazijn

Karin Van den Broeck

Zeet goede ervaring. Het is niet de eerste keer dat ik hier bestel. Super tevreden en snelle levering. Top bedrijf.

Alles gaat volgens verwachting en afspraak
Droogloopmatten

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u opnieuw zo tevreden bent en dat de levering weer snel is verlopen. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw van dienst zijn! - Team Rubbermagazijn

Geantwoord op

Rubbermagazijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2012

Rubbermagazijn

Rubbermagazijn is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Snelheid, focus op de klant en service dat is waar het omgaat. Met een grote voorraad en samenwerking met toonaangevende transporteurs kunnen wij snel en betrouwbaar leveren, tegen een scherpe prijs

RG

Klaas Westra

Dik voormekaar

Goed bouwmateriaal voor offgrid tinyhouse in een privee bos
Aangekocht product
rol flexibel glas om door te kijken.

Henk Venhorst

makkelijk bestellen, blij met de meegeleverde catalogus
rubber raamprofiel

Geert LAPERE

SterSterSterHalve sterLege ster

Levering binnen drie werkdagen zoals beloofd.
EPDM Art Nrs 5002000140.2 en 27003003

Jacco Gieles