Clean Complete
- Sterke punten
- Snelle levering
- Aangekocht product
- tegelrubber 10/10 1cm dikte
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Serious company, good products at a reasonable price
Uitermate tevreden, goede kwaliteit en snelle levering
POSITIEF
Makkelijk zaken mee te doen
Erg fijn contact per telefoon, daarna bestelling perfect afgehandeld daar kunnen Gaswinkelbedrijven wat van leren!!!
Van bestellen tot leveren een dikke 10 gescoord.
Zeer ruime keuze, vlotte en correcte bestelling en levering .
Vlugge en correcte levering , pasvorm perfect en zeer goede kwaliteit .
Overzichtelijke website met snelle levering.
Goede service
super snel geleverd
zeer goede ervaring
Had eerst gebeld en werd direct vakkundig geholpen. Daarna via site besteld en de volgende dag werd de pallet al geleverd.
Rubbermagazijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt:
Rubbermagazijn
Spiegelstraat 1
2631 RS Nootdorp
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Serious company, good products at a reasonable price
Uitermate tevreden, goede kwaliteit en snelle levering
POSITIEF
Makkelijk zaken mee te doen
Van bestellen tot leveren een dikke 10 gescoord.
Zeer ruime keuze, vlotte en correcte bestelling en levering .
Vlugge en correcte levering , pasvorm perfect en zeer goede kwaliteit .
Overzichtelijke website met snelle levering.
Goede service
super snel geleverd