9.1 /10

checkbox98% beveelt Rubbermagazijn aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Clean Complete

Snel gevonden wat ik zocht

tegelrubber 10/10 1cm dikte

Jan Goris

Rubber tegel

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en levering van de rubber tegels. We waarderen uw aanbeveling enorm. – Team Rubbermagazijn

JDD

Serious company, good products at a reasonable price

Free and fast delivery
Rubber terrastegel grijs 50x50x3cm

Antwoord Rubbermagazijn

Thank you for your wonderful review! Great to hear that you appreciate our products, pricing and fast delivery of the rubber terrace tiles. We truly value your recommendation. – Team Rubbermagazijn

Wouter van Rouwendal

Uitermate tevreden, goede kwaliteit en snelle levering

Rubber ringmat 2 x 1500x1000mm

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Fijn om te horen dat de rubber ringmat van goede kwaliteit is en snel geleverd werd. Bedankt voor uw aanbeveling en graag tot een volgende keer. – Team Rubbermagazijn

Philip GRIETENS

SterSterSterHalve sterLege ster

POSITIEF

GEMAK VAN BESTELLING
neopreen rubberstrippen

Antwoord Rubbermagazijn

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het bestelgemak en onze service zo goed bevallen zijn en dat u ons zou aanbevelen. Daar doen we het voor. – Team Rubbermagazijn

Perry van de Graaf

Makkelijk zaken mee te doen

Via hun chatbox snel antwoord op je vragen. En je krijgt een gesprekverslag per mail toegestuurd
Volrubber Fenderprofiel

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw fijne review, Perry! Goed om te horen dat u onze chatfunctie als behulpzaam en efficiënt ervaart. – Team Rubbermagazijn

Niels

Erg fijn contact per telefoon, daarna bestelling perfect afgehandeld daar kunnen Gaswinkelbedrijven wat van leren!!!

Doen wat er gezegd wordt.
Gas gerelateerd product

Antwoord Rubbermagazijn

Wat een geweldige review, Niels! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden – daar doen we het voor! – Team Rubbermagazijn

FW van de Burgt

Van bestellen tot leveren een dikke 10 gescoord.

Snelle afhandeling en met zorg behandeld!.
PVC tegels met plint

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor de dikke 10! Geweldig om te horen dat alles van bestelling tot levering vlekkeloos is verlopen. – Team Rubbermagazijn

Annie De Meyer

Zeer ruime keuze, vlotte en correcte bestelling en levering .

Accuraat, punctueel
Rubbermat en rubberen goot

Antwoord Rubbermagazijn

Dank voor de lovende woorden, Annie! Fijn dat de bestelling en levering zo vlot en correct zijn verlopen. – Team Rubbermagazijn

jurgen de buf

Vlugge en correcte levering , pasvorm perfect en zeer goede kwaliteit .

Vlugge levering
Volrubber profiel

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw positieve review, Jurgen! Geweldig om te horen dat het volrubber profiel perfect past en aan uw verwachtingen voldoet. – Team Rubbermagazijn

JPJM Kessels

Overzichtelijke website met snelle levering.

Uitgebreide zoek functie.
Stroken gordijn

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat u onze website als overzichtelijk ervaart en tevreden bent over de snelle levering van het strokengordijn. – Team Rubbermagazijn

Luc Chabot

Tuinslang, 100 m

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw beoordeling, Luc! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de levering van de tuinslang. – Team Rubbermagazijn

ghijsens stany

super snel geleverd

typische hollanders
kraal profiel rubber

Antwoord Rubbermagazijn

Bedankt voor uw mooie review, Stany! Fantastisch om te horen dat de levering van het kraalprofiel zo snel verliep. – Team Rubbermagazijn

Atze

zeer goede ervaring

snelle levering en een verrassing erbij (rolmaat)
trillingsdempers

Peter

Had eerst gebeld en werd direct vakkundig geholpen. Daarna via site besteld en de volgende dag werd de pallet al geleverd.

Vakkundig en snel geleverd
Stootrand

Rubbermagazijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Rubbermagazijn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2012

Rubbermagazijn

Rubbermagazijn is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Snelheid, focus op de klant en service dat is waar het omgaat. Met een grote voorraad en samenwerking met toonaangevende transporteurs kunnen wij snel en betrouwbaar leveren, tegen een scherpe prijs

Clean Complete

Perry van de Graaf

Makkelijk zaken mee te doen

Volrubber Fenderprofiel

Niels

Doen wat er gezegd wordt.
Gas gerelateerd product

FW van de Burgt

Van bestellen tot leveren een dikke 10 gescoord.

Snelle afhandeling en met zorg behandeld!.
PVC tegels met plint

Annie De Meyer

Zeer ruime keuze, vlotte en correcte bestelling en levering .

Accuraat, punctueel
Rubbermat en rubberen goot

jurgen de buf

Vlugge en correcte levering , pasvorm perfect en zeer goede kwaliteit .

Vlugge levering
Volrubber profiel

JPJM Kessels

Overzichtelijke website met snelle levering.

Uitgebreide zoek functie.

typische hollanders
kraal profiel rubber

Atze

zeer goede ervaring

snelle levering en een verrassing erbij (rolmaat)
trillingsdempers

Peter