8.6 /10

checkbox93% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek aan!

Boelens

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij hadden putjelucht en dachten met RRS betrouwbare partij ingeschakeld te hebben, maar 3 bezoeken verder en 800 euro lichter was de geur er nog steeds. Gevraagd om compensatie in de kosten maar nul op rekest omdat alles naar behoren zou zijn uitgevoerd. Eens maar nooit weer dat we deze partij over de vloer willen hebben. Ze voeren als argument aan om gemaakte kosten te kunnen verantwoorden ondeugdelijk aanleg etcetera. Laat je niet in de maling nemen en let op wat ze doen, want voor je het weten betaal je je scheel.

Mevrouw van der Wal

Bij RRS was niet bekend dat de woning bij hun in contract zat en dus moesten we voorschieten . Maar het contact, op de hoogte houden etc was goed en snel. Erg tevreden over de medewerker die correct, vriendelijk en netjes probleem snel opliste

Gerben Dijkstra

Vriendelijke vakbekwame medewerker.

heer VK.

Erg prettig. Medewerker stond 17 minuten nadat ik had gebeld al voor de deur, echt fantastisch! Goed en bekwaam het probleem opgelost.

heer Beute

SterSterSterHalve sterLege ster

vriendelijke medewerker. kon wel goed met ontstoppingsmateriaal omgaan, maar had te weinig gereedschap om schroefdop op de riolering open te krijgen is hierdoor lang bezig geweest (1/2 uur extra)

heer voogd

Snelle service naar volle tevredenheid.

Burrie

Niet zo positief in tweede instantie

Te velde

Snelle service

Mw. Dijkstra

SterSterSterSterLege ster

Medewerker was rustig, netjes en duidelijk.

heer/mevrouw

Snelle service en nette monteur

heerDoedens

Goede en snelle oplossing van mijn riool probleem

P. Mulder

De twee medewerkers van RRS hebben met kennis van zaken het rioleringsprobleem zorgvuldig opgelost. Wat opviel was de correcte benadering, vriendelijk, netjes en opgewekt. Fijne mensen.

heer Rein

snel en goed opgelost

heer/mevrouw Meijst

Kugel

Fijn, snel kundig en aardig

Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Weg der Verenigde Naties 8

heer VK.

heer Beute

SterSterSterHalve sterLege ster

heer voogd

Snelle service naar volle tevredenheid.

Burrie

Niet zo positief in tweede instantie

Te velde

Snelle service

Mw. Dijkstra

SterSterSterSterLege ster

Medewerker was rustig, netjes en duidelijk.

heer/mevrouw

Snelle service en nette monteur