Henk
Zeer goed geholpen
93% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek aan!
93% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek aan!
Zeer goed geholpen
Betaald voor een ontstopping die niet is opgelost. RRS weigert terug te betalen en reageert vooral met lange standaard ChatGPT teksten. No cure, no pay, echt niet. Nooit meer RRS.
Goede ervaring
Vriendelijke man. Heeft het wek prima gedaan. Heeft nog tips gegevens om verstopping in de toekomst te voorkomen.
Bedrijf kon snel komen i.v.m. acute lekkage. Toiletpot zou eraf moeten, maar is design, dus wilde ik liever niet. Daarna werd de plopper ingezet en is de verstopping verholpen. Er werd alleen geen uitleg gegeven over risico's e.d., daarom geen 5 sterren.
Snelle service en probleem gauw opgelost Vriendelijke monteur
Prima bedrijf. Snel en correct werk. Fijn personeel over de vloer
Snelle service. Uitstekende reparatie. Deskundige afhandeling.
Goede snelle service!
Redelijk tot goed
Snelle service, vriendelijke mensen en snel weken. Zeer tevreden !
Vriendelijke jongeman. Het was top.
goed en accuraat stonden binnen het uur voor de deur
Goed en snel geholpen. En ook nog goed advies ook over eventuele omzeilen van de afvoer keuken in de put.
Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek heeft de volgende resultaten bereikt:
Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek
Weg der Verenigde Naties 8
9636 HW Zuidbroek
Goede ervaring
Snelle service en probleem gauw opgelost Vriendelijke monteur
Prima bedrijf. Snel en correct werk. Fijn personeel over de vloer
Snelle service. Uitstekende reparatie. Deskundige afhandeling.
Goede snelle service!
Redelijk tot goed
Snelle service, vriendelijke mensen en snel weken. Zeer tevreden !
Vriendelijke jongeman. Het was top.
goed en accuraat stonden binnen het uur voor de deur
Riool Reinigings Service - RRS Zuidbroek heeft de volgende resultaten bereikt: