Raymon
Vriendelijke monteur, en verstopping snel verholpen
95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Stiens aan!
95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Stiens aan!
goed
Snel en vakkundig
Fijne n snelle service!
Afhandeling door monteur prima, planning slecht
als eerste wevaring dat auto van rrs was in grou en zodoende met een uur was de monteur bij mij en tot volle tevredenheid de verstopping verholpen mocht ik nog eens verstopping hebben ik gebruik zal maken van rrs
Prima medewerker
Prima service en vriendelijk personeel
Heel goed bedrijf. Afspraak snel gemaakt. Reparatie nog dezelfde dag succesvol uitgevoerd.
Snel gekomen, snel opgelost, vriendelijk en vakkundig personeel .
Goede service en uitleg ,,zeer vriendelijke jongen ,,Owen ,,dank je wel ,,
Snelle service, goede communicatie kwaliteit prijs verhouding netjes. Volgens afspraak en ervaren medewerker. Probleem snel opgelost. Harstikke tevreden!
Snelle en vakkundige service!
Heel positief. Snel aanwezig en prettige monteur.
Nadat de man zich had voorgesteld en naar mijn klachten heeft geluisterd, is hij gelijk aan het werk gegaan. Type niet lullen maar werken. Verstopping snel verholpen.
Riool Reinigings Service - RRS Stiens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Stiens heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne n snelle service!
Afhandeling door monteur prima, planning slecht
Prima medewerker
Prima service en vriendelijk personeel
Snel gekomen, snel opgelost, vriendelijk en vakkundig personeel .
Goede service en uitleg ,,zeer vriendelijke jongen ,,Owen ,,dank je wel ,,
Snelle en vakkundige service!
Heel positief. Snel aanwezig en prettige monteur.
Riool Reinigings Service - RRS Stiens heeft de volgende resultaten bereikt:
Riool Reinigings Service - RRS Stiens