M.L. Hewitt
Fantastisch geholpen
95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Stiens aan!
95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Stiens aan!
Snel en goed geholpen.
Ik ben heel goed geholpen.
Top!
vlug geholpen.
Goed gedaan
Prima, kwamen wat te laat maar problemen goed verholpen en goed advies gegeven
Duur grapje voor niks doen.
Uitstekend!!
Mooi apparatuur. Nieuwe bus. Vriendelijke man. Na 245,- betaald te hebben zei hij als het niet goed was, moest hij terug komen en moest de straat er uit. Ik snap niet waarom hij niet met een camera gekeken heeft of het zo goed is. Dat voelt erg onzeker
Vriendelijke meneer en effectieve ontstopping.
Super. Topservice, goed geholpen, leuke mensen
Vriendelijke monteur, en verstopping snel verholpen
goed
Snel en vakkundig
Riool Reinigings Service - RRS Stiens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Stiens heeft de volgende resultaten bereikt:
Riool Reinigings Service - RRS Stiens
Truerderdyk 15-c
9051 LC Stiens
Snel en goed geholpen.
Ik ben heel goed geholpen.
Top!
vlug geholpen.
Goed gedaan
Prima, kwamen wat te laat maar problemen goed verholpen en goed advies gegeven
Duur grapje voor niks doen.
Uitstekend!!
Vriendelijke meneer en effectieve ontstopping.
Super. Topservice, goed geholpen, leuke mensen
Vriendelijke monteur, en verstopping snel verholpen