heer/mevrouw
Super vlot en deskundige aanpak
95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Stiens aan!
95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Stiens aan!
Top
Waren snel aanwezig na aanvraag. Goed en adequaat geholpen.
Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ze zijn snel en betrouwbaar. We kunnen geen verbeterpunten noemen. Alles was overeenkomstig onze wens
niet opgelost
Aardige mannen hebben ons prima geholpen en uitgelegd wat de oorzaak van de verstopping kan zijn.
Snel de oorzaak gevonden en verholpen
Was zelf niet thuis, maar volgens mijn man ging het prima. En snel verholpen, en de kosten vielen mee, gelukkig:)
goed en deskundige medewerker
Ik ben zeer tevreden over de service van RRS!
Die was goed hij vertelde mij steeds wat hij ging doen hield mij op de hoogte.Hij was bezig netjes en fatsoenlijk.
Goeie snelle oplossing, monteur zeer netjes gewerkt.
Werd niet direct geluisterd naar waar het probleem zat. Hierdoor was de monteur langer bezig dan nodig. Pas nadat hij alle andere leidingen had gedaan en ik zelf de toiletpot had verwijderd, heeft hij het probleem opgelost.
Snelle goede service
Kundig geholpen
Riool Reinigings Service - RRS Stiens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Riool Reinigings Service - RRS Stiens heeft de volgende resultaten bereikt:
Riool Reinigings Service - RRS Stiens
Truerderdyk 15-c
9051 LC Stiens
Top
Waren snel aanwezig na aanvraag. Goed en adequaat geholpen.
niet opgelost
Snel de oorzaak gevonden en verholpen
goed en deskundige medewerker
Ik ben zeer tevreden over de service van RRS!
Goeie snelle oplossing, monteur zeer netjes gewerkt.
Snelle goede service
Kundig geholpen