8.8 /10

checkbox95% beveelt Riool Reinigings Service - RRS Roermond aan!

Hotterbeekx

Goede ervaring prettige monteur

Wil Rüland

Om 1/2 11 gebeld en om 11.15 was de klus geklaard Alles vriendelijk en correct uitgevoerd top! Was al de 2e keer dat RRS ons zo geholpen heeft.

L.van Dinther

Snelle oplossing van het probleem. 's Morgens gebeld, goed afgehandeld aan de telefoon. Situatie kunnen verhelderen. 's Middags kwam de firma in de afgesproken tijdspanne, waarbij 10 minuten voor de aankomst er een app werd gestuurd. Heldere communicatie over de kosten. Meteen probleem vaststellen en adequaat handelen. Ontstoppen van het verstopte afvoerputje in de garage verliep snel. Vriendelijke en ter zake kundige medewerker.

E. de Wit

Buitengewoon vriendelijke, kundige en behulpzame medewerker.

C.Maessen

Uitstekende service

N.Paardekooper

De monteur was hier om een verstopping in de keuken te verhelpen. Kundige monteur die weet waar hij het over heeft. Verstopping snel verholpen afgerond met goed advies om herhaling te voorkomen. Vriendelijke monteur

heer/mevrouw

Prima ervaring. Probleem snel opgelost. Vriendelijke medewerker. Duidelijke prijsindicatie.

Vincent

Roberto heeft mij super geholpen! Vakman met veel ervaring. Probleem opgespeurd en verholpen!

heer smeets

Goed vriendelijke monteur

heer/mevrouw Voogels

servicegericht en vriendelijk

heer/mevrouw

Vakkundig en snel geholpen.

mevrouw M. Bot

Heel goed geholpen! Heel fijne medewerker die wist wat hij deed.

M Veelen

SterSterSterSterLege ster

Snelle en goede service, volgens afspraak en vriendelijke en nette monteurs.

mevrouw De Sera

snel en deskundig

SterSterSterSterLege ster

Riool Reinigings Service - RRS Roermond verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Riool Reinigings Service - RRS Roermond heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2017

Riool Reinigings Service - RRS Roermond

Verstopte afvoer, gootsteen of toilet: problemen met uw riool komen altijd ongelegen. Wij weten hoe vervelend water- en stankoverlast zijn. Daarom staan wij voor u klaar. Altijd: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Thomas Alva Edisonweg 9

6045 GN Roermond

Hotterbeekx

Goede ervaring prettige monteur

Wil Rüland

L.van Dinther

E. de Wit

Buitengewoon vriendelijke, kundige en behulpzame medewerker.

C.Maessen

Goed vriendelijke monteur

heer/mevrouw Voogels

servicegericht en vriendelijk

heer/mevrouw

Vakkundig en snel geholpen.

mevrouw M. Bot

Heel goed geholpen! Heel fijne medewerker die wist wat hij deed.

M Veelen

SterSterSterSterLege ster

Snelle en goede service, volgens afspraak en vriendelijke en nette monteurs.

mevrouw De Sera

snel en deskundig